אני רוצה להביע דעה...

אני רוצה להביע דעה...

לגבי עומרי כספי. קודם כל את המסקנא ואח``כ את ההסברים. ובכן, עומרי כספי חייב לעוף ממכבי. ועכשיו ההסברים: זה שחקן מאוד מוגבל התקפית.. שימו לב.. רק דבר אחד הוא יודע לעשות לקחת כדור לסל. לפעמים זה נכנס ויותר פעמים זה לא נכנס. הגנתית הוא מצוין, וזה בסדר. קליעה מבחוץ אין לו. קליעה מחצי מרחק גם כן אין לו. סתם עוד שחקן שלוקח כדורים בפזיזות לסל. הוא בקושי מוסר לחברים. * הוא לא מכביסט! הוא לוחם למען עתידו. בשבילו מכבי היא סוג של סטאז` והכנה למימוש הפנטזיות שלו. הוא חצוף! ילד בן 19 שדורש חוזה עם דקות קצובות. ראבק, לא מתאים לך.. תלך לגליל, או לגלבוע. נראה מי יספור אותו בכלל. הוא מתנשא בצורה מחרידה על מכבי, הוא פשוט משתמש במכבי! ולכן בא לי שיעוף לאיזה חור. הוא עושה פוזות עכשיו שלא מתאים לו להישאר בגלל שהחתימו את וויליאמס ואת סימונס, ויש גם את בורשטין ואולי גם גארסיה, ואז במצב כזה הוא לא יכול להשתמש במכבי. מקורביו טוענים שהוא, הילד בן ה20..

המשך..

הילד בן ה20.. לא מרוצה מזה שיש מצב שהוא לא יהיה שחקן חמישיה אצל אפי. טיפש, יש כמה שחקנים בעמדה, תילחם, תוכיח שאתה ראוי! * גם נזכור לו את היציאה לתקשורת של אביו נגד עודד קטש שהוציא מלא כביסה החוצה ולכלך על שלושת רבעי מאנשי מכבי. הרי רק טיפש יחשוב שאביו יצא במתקפה המגוחכת הזו מטעם עצמו ולא מטעם עומרי שבכה לו בלילות או משהו. * בכל ראיון תקשורתי שלו הוא מדבר בהתנשאות על כך שלא בטוח שהוא יישאר במכבי, תעשה טובה צוציק תלך.. תלך ממכבי... אל תשתמש בנו. או לפחות אל תתנהג בצורה כזו כשאתה משתמש במכבי. תעשה את זה בשקט, תבין את מעמדך, שהוא 203 סנטימטרים צנומים שלוקחים כדורים לסל ותו לא. הוא גם טיפש כשחקן לטעמי, ואני חושב שיש פה הרבה שיסכימו איתי בענינו. עומרי, לך, לך לגליל.. תקבל המון דקות ואז אולי ברבות השנים תקבל חוזה משופר אצל מיסטר קליין. אנחנו לא צריכים אותך, טיפש, שחצן, ודוחה שכמותך! דייויד, טריי, טל וג`ייסון עדיפים עליך! קישטא!

למעלה