אני רוצה להגיב על המאמר- קו איפור

plomphy

New member
אני רוצה להגיב על המאמר- קו איפור

בדרך כלל לא מבקרים משהו לפני שמנסים אותו.... אני בחופשה בארצות הברית והייתי בוול מארט וכמובן ראיתי את קו האיפור. הדברים בהחלט ל-א חוזרים על עצמם, יש להן ליפ גלוסים, עפרונות איפור ועוד דברים שלאף חברה אחרת אין. האיכות שלהן מאוד טובה, אני כבר חודש משתמשת בליפ גלוס מאוד יפה ועדין שעוד לא ראיתי שיש לחברות אחרות אז בקשר לאיכות- מעולה! אני, כמישהי שכן ניסתה את המוצרים (בלי להשוויץ) מאוד ממליצה על קניית המוצרים שלהן.

סליחה,

כי גם אני ניסיתי אותם, ואני לא מבקרת דברים לפני שאני מנסה אותם.... אז אני לא אומרת שאיבות שלהן גרועה, אלא שמוצרים אחרים שבחברות אחרות יותר טובים: כמו ג´ייד, מייבלין וניבאה.

RinRan

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מו-מה!!!!

שי, עוד לא ממש יצא לי לקרוא את הטורים שלך- ועכשיו סיימתי לקרוא את שניהם בפעם הראשונה- וכמו שכתבתי בנושא ההודעה: אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מו-מה!!! וחוץ מזה- plomphy או איך שלא קוראים לו/ה יכול/ה ללכת לעזאזל- יש לך טור מושקע עם ביקורת שהכתבים בפנאי פלוס יכולים לחלום עליה......... בהצלחה בטור הבא love ya....!

plomphy

New member
סליחה, את לא

תגידי לי ללכת לעזעזל, יש לי זכות לבקר את המבקר ולהגיד מה דעתי. ומצדי לכי את לעזעזל!!!

plomphy

New member
ואני מצטערת

שירדתי עליך לפני שידעתי אם ניסית אותם או לא- סולחת?

RinRan

New member
וגם אני... (לplomphy)

גם אני מצטערת... פשוט שי היא החברה הכי טובה שלי ואני לא אוהבת כשיורדים עליה, מבינה...? סולחת...?

למעלה