אני רוצה להגיב על המקרה של שרי אריסון.

אני רוצה להגיב על המקרה של שרי אריסון.

לחלוטין הופתעתי מדרגתה הרוחנית הנסגבת שבמזגרתה היא זוכה לאותות במרומז ובמישרין מ"למעלה". טוב, בהזדמנות זו אני רוצה להדגיש שעל פי הבנותי, המסרים החיצוניים היחידים שיכולים להגיע אל הבן אדם שלא בדרך הטבע, מקורם באותו המקום בדיוק שמקבל אותם. אורן זריף זה באמת מקרה משעשע, אבל המקרה של אריסון פחות.

ומאחר וברוחניות עסקינן

אני רוצה לשאול את החברים כאן את השאלה הבאה "מה האירוע הרוחני החזק שחווית"

משמרותי

New member
למה כוונת המחבר?

לא יכול להצביע על משהו מסויים,פרט לארועים הקשורים למאיר,בעיקר שיחות אישיות! אה,נזכרתי...לרקוד עם הרבי שלמה קרליבך כשהייתי נער צעיר.ארוע מזכך....

משמרותי

New member
היי אלה מסרים דרך הטבע,אבל

לא הטבע שאתה מודע אליו... חכה,גם לך זה יבוא אם תהיה ילד טוב

שרי אריסון

דווקא אישה מעניינת. בכללי אני חושבת שכל אדם שיש לו כסף בשפע, סטייל העשירון העליון, צריך בדרך כלשהי לעזור לאנושות. אריסון עושה זאת אבל באופן כזה שאף אחד לא מעריך. למה לא מעריכים? כי כל עוד יש עמלות כאלו מטורפות בבנק שלה, אין סיבה שארגיש את העשייה שלה. אומנם, סביר שאם אשאל אותה אז היא תסביר לי שבזכות העמלות היא יכולה לעשות את פרוייקט "מהות החיים" בבתי הספר (דבר מדהים בו מעבירים סדנאות תקשורת בונה בבתי ספר להורים תלמידים ומורים והכל בחינם) אבל איפה ההתחשבות או עזרה במיעוטי יכולת ביום יום? אני לא כועסת עליה, זה לוקח זמן להבין שכאשר אתה עוזר לאנשים בפועל, זה חוזר אליך בריבית גבוהה (ויש כאן תרתי משמע..)רק שמחה שלפחות כן התעורר אצלה משהו רוחני. זה שהיא אומרת שזה מגיע מלמעלה, צודקת. זה באמת מגיע משם וכל אחד יכול להשיג תקשורת כזו כאשר הוא...מתפתח רוחנית. ומה קורה לאנשים שמתפתחים רוחנית וגם יש להם כסף...מוציאים ספר...נכון , כל אחד יכול לחולל שינוי אבל למי שאין ידו משגת לשכר דירה ויהיו הסיבות אשר יהיו, לא יקנה את הספר שלך (או של כל אחד אחר במעמדך) ועוד לספר קוראים - לידה. תחום עיסוקי מצד אחד ובאופן הרוחני, אנשים שעוברים מהפך רוחני מרגישים כמו נולדו מחדש ולכן אני מאמינה שזה מה שהיא עוברת. מקווה בשבילה שהיא תגשים את שאיפותיה ויודעת שזה לגמרי אפשרי עבורה. אז נכנסתי לרגע לאתר של מהות החיים והכותרת: כדי לעשות שלום בעולם על כל אחד לעשות שלום עם עצמו ועם סביבתו- מזכיר לי איזה שיר של אבא...אז אני שולחת לה את "איך אתה עושה שלום" ונקווה שבאמת יגיע אליה...יום נחמד לכולם

משמרותי

New member
השאלה היא,שכשאנשים אומרים שהם מקבלים

מסרים,ממי וממה הם מקבלים את המסרים? ובאיזה אופן? כי מסרים נשלחים כל הזמן מהיקום,השאלה היא אם הם נקלטים ומובנים...

מאהיה אשר אהיה...

אבל לא של ד"ר ברכה קליין תאיר...
))

משמרותי

New member
נכון,לאו דווקא היא

יש עוד אנשים שאומרים את זה והם לא קשורים לספר הידע, פאולו קואלו למשל... מה קרה למגדל בבל?

למעלה