אני רוצה להגיד לכם שאני פשוט...

אני רוצה להגיד לכם שאני פשוט...

בא לי כבר ל...
(להקיא למי שלא הבין) ממש שערוצי הטלוויזיה עשו ביומיים האלה או לפחות אתמול(כי היום לא ראיתי טלוויזיה)אני רוצה להגיד לכם שממש הזדעזעתי מערוצי החדשות למניהם(11,22,10 אני חושבת שזהו..)הם פשוט עשו לו הלוויה טלוויזיונית ענקית
הם ממש הרגו ת'בנן-אדם עוד לפני הוא מת
שמעו כמה שאני לא הכי מחבבת ת'בן-אדם הזה(בגלל ההתנתקות)אבל מה שכן אני לא מייחלת לו או לכל אחד אחר למות מדבר כזה ואני לא יבוא לכם עם כל בולשיט הזה שהוא יהודי(למרות שהוא כן זה שהוא אוכל לא כשר לא אומר שלא לא יהודי). אם כי הרב של גוש-קטיפ מתפלל לשלומו מי אני שיגיד אחרת.. בקיצור מה שאני אומרת שערוצי הטלוויזיה צרכים להתבייש ממה שעשו..(השיחה האחרונה,המפשג האחרון,הבן אדם האחרון שרוה"מ אריאל שרון ראה..כאילו מה אתם מפגרים שאני יבין?!)

המשך..

שכחתי לומר שהקובצ המצורפ לא נכתב על ידי! הוא נלקח מפורום אחר שבו אני מתכתבת(!)...ורציתי לשתפ גם אתכם!

yaelh8

New member
איזה שטויות

לפעמים כואב לראות ולשמוע איזה אנשים חיים במדינה הזאת

yaelh8

New member
לבקשתך פירוט

הטענה שיש איזה קונספירציה בכל המקרה העצוב הזה היא לגמרי שיקרית גם אם היא מתבססת על שמועות מ"גורם ראשוני" כביכול

yaelh8

New member
זה לא עניין של ימים

גם אם, חס וחלילה, רה"מ לא יחזיק מעמד וילך לעולמו ביום ראשון, הקשר בין המציאות ובין מה שרשום בקובץ הזה הוא מיקרי לגמרי. ובלי קשר, תהיי בטוחה שביום ראשון לא תראי אותו חי כי פשוט לא מצלמים אדם במצב רפואי שכזה ובטח לא ראש ממשלה. בנוסף, אני פשוט לא מצליחה להבין למה אנשים רושמים כאלה דברים וזה די מכעיס אותי למען האמת. אני לא מצליחה להבין מה זה נותן? ומי האנשים שבאמת יחשבו שזה אמיתי (וה"מקור" הוא חברה של האישה של המורה לתקשורת, נו באמת...)

yaelh8

New member
משהו חשוב

אני מתייחסת לקובץ שצירפת להודעה ולא לנושא הסיקור התקשורתי (מצטערת שלא ציינתי את זה קודם)

אתם יודעים..

אני מרשה לכם לענות/להגיב או משהו כזה..זה בסדר.. או שהפורום הזה יבש רצח כמו המדבר שבמרחק 5 דק' נסיעה מהבית שלי?

אם לא מגיבים לך,

זה לא תמיד באשמת הפורום.. לפעמים זה "רק" בגלל תוכן ההודעה :) אז לפני שאת "מאשימה" את הפורום בכך שהוא יבש, בדקי איך וכמה הגיבו לשירשורים אחרים. האנשים שכאן, הם בדיוק כמו אלה שנמצאים בכל פורום אחר - הם לא טובים, יותר או פחות, ממך או ממני :)

אני לא....

אמרתי שיש מישהו שהו יותר טוב מיממני או פחות טוב ממני. ולמה אתה קם עלי אני כולה פתחתי ת'נושא כי זה נורא עצבן אותי, ורציתי לקרוא ת'דעות של אנשים אחרים בנושא ובתכלס הפורום יבש יותר מפורומים אחרים שאני נמצאת בהם.

את יותר ממוזמנת לכתוב כאן :)

אבל הייתי מציע לך להיות קצת יותר סבלנית.. לא כולם יגיבו לך או יתיחסו אליך תמיד. אם הפורום יבש מידי לטעמך את יכולה לעשות שני דברים - האחד הוא לנסות "להחיות" אותו ע"י השתתפות בדיונים. האופציה השנייה היא פשוט לעזוב למקום שבו טוב לך יותר. אני הייתי שמח אם היית נשארת. יש כאן מקום לכל דעה ענינית :)

תן לי כמה...

ימים ואני יתחיל להחיות אותו..כמו בשאר הפורומים שאני נמצאת שם... אני אדם(בת-אדם)חפרן!

אין צורך להיות אגרסיבית

נשמע שנכנסת אל הפורום רק על מנת להתנצח, וכשלא קיבלת התייחסות הבעת בקול רועם על שיעמום. צר לי לאכזב אותך, אבל "ההחייאה" שאת מבטיחה להביא לפורום לא נשמעת מעניינת במיוחד..... את יותר ממוזמנת לעבור לפורום הליכוד. שם שמעתי שאוהבים מתנצחים....

בתכלס..

לא באתי "להתנצח" או משהו כזה פשוט ..שוב באתי להביע ת'דעה שלי על מה שהתקשורת עושה..אין לי שום בעיה להיכנס גם לפורום של הליכוד כי בתכלס כל עניין הפוליטיקה לא ממש מובן לי עדיין.. אני עדיין קטינה(על פי חוק)אני בת 17 וחצי ואני בטוחה שבחצי שנה הזו אני יוכל להבין את כל מה שהולך פה מבחינה פוליטית. אני אולי קטינה והכל אבל מה שכן אני יודעת זה...שלי..אין ארץ אחרת! ומה שלא יקרה פה אני ישאר פה(ושלא תתחילו להגיד לי שאני עוד קטנה אני לא יודעת מה אני רוצה מהחיים ושאני עוד ישנה ת'החלטה הזו 50 פעם)

תומרס1

New member
אין צורך לצאת בהאשמה שהפורום

יבש כי הוא בכלל לא!! תקראי את כל מה שנכתב כאן בימים האחרונים ובזמן האחרון.. גם אני כתבתי הרבה. אך המדינה וכל האנשים כמו שנדב ציין עברו טלטלה רצינית. להרבה אין חשק לכתוב או להתבטא בעניינים פוליטיים.. אני כל הזמן מתפלל ודואג לשרון. אני עצוב ולא ממש מתפקד... ובלילות לא נרדם. כולי תקווה שיהיה בסדר.. אני מתפלל..

bhnadav

New member
הפורום, כמו המדינה, עבר טלטלה.

אני מניח שלא לכולם יש את הרצון, החשק והמרץ לדברים מסויימים. זה במאמר מוסגר, כאפשרות מדוע הפורום בימים האחרונים קצת פחות "תוסס".

למעלה