אני רוצה להגיד מזל טוב ל...

L I L O C H

New member
אני רוצה להגיד מזל טוב ל...

יסמין מנ"צ , היא גם בפורום אבל אני לא זוכרת את הכינוי שלה
על זה שהיא התקבלה והיא מדריכה בקורס מדריכים 2007
אני מבקש הרבה כבוד ומזל טובים
לה ולכל מי שהתקבל [אגב כל מי שיתקבל, או יודע על מישהו שיתקבל מוזמן לרשום שנאחל גם לא מזל"ט =]] וכל אלו שלא עברו, לא נורא, לשביעיסטים יש את שנה הבאה... =]] אל תוותרו על החוויה [ככה מספרים...] בגלל סירוב אחד, תבקשו מהרכז/ת שיביאו לכם את המשוב כדי שתדעו מה לתקן ולשם, גם לתיפקוד אולי בסניף, וגם לשנה הבאה
אסור להתייאש!! וצריך לזכור שכל מי שבא להתמיין לקורס, הם מההכי טובים ומובילים בסניף [ככה לפחות אומרים...
], אז לא נורא, ואל ייאוש
נ.ב אני [לילך, שביעיסטית מראשל"צ מערב] שמחה להיות הנציגה הראשונה מהסניף שלי...].

../images/Emo49.gif מזל טוב לכולם... ../images/Emo65.gif

מזל טוב ובהצלחה לכוווולם. מי עוד התקבל? לאיזה תפקידים?
המון המון המווווווון בהצלחה, שוב.

יאללה 9

New member
וואו

לילך המון המון המון מזל טוב!!!! כל כך מגיע לך!!!!!!!!!!!!! ולכל מי שהתקבל- המון המון בהצלחה=]

bergmanit

New member
..

אני כרגע יודעת, שאולגה מהסניף שלי, התקבלה למזכירות, אז הולך להיות בקורס הזה קמצנות מטורפת על לורדים...חח סתם, היא אחלה מזכירה. מזל טוב לכל מי שהתקבל :)

L I L O C H

New member
ייישששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את יודעת אם עוד מישהו מנתניה עבר
ולא נורא על הקמצנות ללורדים...

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

אמממ...מזל טווב לכל מי שהתקבל... אני גם אהיה שם
אני מקווה...

L I L O C H

New member
את תהיה שם../images/Emo70.gif =]]

אני מצפה לראות אותך שם.... למה שלא תיהיה?

לא התקבלתי=\

ממש הוריד לי את המוטיבציה האמת הייתי אפילו בדילמה אם לצאת לקורס העשרה ולהמשיך בתנועה אבל אחרי שדיברתי עם אנשים שחשובים לי כנראה שאני כן אמשיך... אבל הכל יכול להשתנות אצלי מזל"ט למי שהתקבל!

שירלי..

לא נורא בכלל. תמיד יש את שנה הבאה. יש מיליון סיבות שבנאדם לא יתקבל לקורס.. כמו שאמרו, תבקשי את המשוב ותראי למה לא התקבלת. ושלא תעזי לצאת בגלל זה ממכבי או לא לצאת לקורס העשרה. תתבישי. יהיה טוב, מבטיחה.

SoulDancer

New member
ישששששששששששששששששששששש

לילך התקבלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עשית לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [תשאלי את יוסי איך נדנדתי לו ביום חמישי שיגיד לי אם התקבלת או לא...חחח
] איזה כיף!!!!! אגב גם בצית [ליאור שורץ] מהסניף שלי התקבלה
לפי איך שזה נשמע-הולך להיות קורס מטורףףף!
דברי איתי!! [קחי משני ת'פלא שלי..חחח אין לי את שלך=/ ] ומזל טוב לכל מי שהתקבל!!! [אגב זאת יסמין..חחח]

SoulDancer

New member
מממ..

להחזיר ת'זמן לאחור אני לא יכולה..חח אבל אני יכולה להבטיח לך דבר אחד: גם כשאת תדריכי בקורס חניכה מדהימה שלך תגיד לך את זה=)

למעלה