אני רוצה להגיד משהו אבל לא ניראה

אני רוצה להגיד משהו אבל לא ניראה

לי תסכימו איתו... לפי דעתי עכשיו עכשיו עכשיו עכשיו אלי זינו לא עשם במצב של הקבוצה...! ככה אני חושב למרות שהוא צריך ללכת הביתה אבל עכשיו הוא לא עצם בכלל..!

RED OR DEAD BS

New member
הוא אשם, שלא תטעה

אז עכשיו איחוד השופטים מצטרף להפועל ת"א במאבק הירידה מולנו, אבל מי הביא אותנו למצב של היאבקות על הישארות בליגה? נכון ז'ינו! כל כך הרבה טעויות ניהול שאי אפשר ככה, דיי נמאס ז'ינו לך כבר.

הוא אשם

- בניהול כושל (באמת שאין לי כח לפרט את זה שוב). - בהתנהגות של עבריין מהסוג הנחות ביותר ולא מנהל של קבוצה מכובדת. - בזה שהוא בכל פעם מחדש מייצג את הקבוצה בצורה משניאה (ואחר כך מתפלא שהשופטים לא אוהבים אותנו).

כדאי שתיכנסו..זו דעתי בעיניין..!!

ז'ינו אשם בדבר אחד....: הוא אוהד הפועל באר שבע יותר מאשר יו"ר הפועל באר שבע... הוא רוצה רק טוב לקבוצה,ובמקום זה הוא מביא שחקנים ומאמנים שלא תואמים את הציפיות שלו,ואח"כ אנשים מתפלאים למה קשה לאמן פה יותר משנתיים. אז עם כל הטוב שבדבר,הוא צריך לעשות לעצמו תכנית התנתקות,וכמה שיותר מהר,ככה יטב..שפשוט יתנתק מהקבוצה,וייתן אותה לאוהדים אחרים,שהם שונים ממנו בזה שהם כנראה יודעים לנהל קבוצה ולערבב את העסקים וההנאה בזה. אני בהחלט חושב שז'ינו אשם..הרי בעל הדעה כבעל המאה,והוא האשם הראשי..אבל יחד איתו יש את המאמנים שלא הצליחו,ושחקנים שרק אלוהים יודע מאיזה כלוב בספארי הם ברחו. אז זו דעתי..ולא כמו הרבה אנשים,אני יותר מבין את ז'ינו,במשותף כמובן,עם הכעס הרב כלפיו.

eranpes4

New member
אין מקום לויכוח

אף אחד לא מבטיח לנו שאם אלי זינו לא היה הבעלים של הפועל אז היינו עכשיו בצמרת אבל עכשיו עכשיו עכשיו כמו שאתה אומר הוא האשם העיקרי באיך שהקבוצה ניראת כי לכל "עכשיו" יש עבר ואם היו עושים החלטות נכונות בעבר אז ה"עכשיו" שלנו היה ניראה יותר טוב

מוצארט

New member
למה נראה לך??

נכון שיש הרבה גורמים למצב העגום של הקבוצה, אבל בראש הבעיות עומד העבריין אלי ז'ינו.

לא מקבל את המילה "עבריין"..כי..

ז'ינו נכשל ובענק,זה נכון...אבל אל תשכח מי הביא לפה את קדוש.. הוא נכשל,הוא לא יודע לנהל קבוצת כדורגל,הוא מתוסבך,הוא לא ראוי לנהל את הקבוצה....אבל לא עבריין.הוא לא גנב או משהו.

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחח

גמאני הגבתי כך בפעם הראשונה שאמרו לי שהוא עבריין. יש הרבה דברים שאני ואתה לא יודעים... ז'ינו הוא איש עולם תחתון, זה מה שהוא.

למעלה