אני רוצה להגיד:

עברתי תהליך ממושך וקשה מאוד של מאבק עם החברה למען רוחניות, ואני מרגיש שדי ניצחתי. הגעתי להשלמה רוחנית, ואני מצליח לתרום לחברה וליצור יחסי אנוש יפים. האישה שטיפלה בי לפני שלושים שנה היא האדם הכי נהדר בעולם והיא אהבת חיי, היא לא רצתה בי לקשר אבל תמיד אזכור אותה לטובה. הפכתי את העולם בשבילה, והיא ראויה לזה. כעת יש לי בת זוג נהדרת בכפר שלי.

dory30

Well-known member
עברתי תהליך ממושך וקשה מאוד של מאבק עם החברה למען רוחניות, ואני מרגיש שדי ניצחתי. הגעתי להשלמה רוחנית, ואני מצליח לתרום לחברה וליצור יחסי אנוש יפים. האישה שטיפלה בי לפני שלושים שנה היא האדם הכי נהדר בעולם והיא אהבת חיי, היא לא רצתה בי לקשר אבל תמיד אזכור אותה לטובה. הפכתי את העולם בשבילה, והיא ראויה לזה. כעת יש לי בת זוג נהדרת בכפר שלי.
רוחניות זה ההיפך מהחומריות, אז אני מתקשה להבין: איך תוכל להגיד שניצחת?

רוחניות זה ההיפך מהחומריות, אז אני מתקשה להבין: איך תוכל להגיד שניצחת?
לא ברור לי מה לא הבנת. אני אדם מאוד רוחני, ואני יודע שהרוח הרבה יותר חשובה אף שקצת חומר זה חיוני. נלחמתי בחברה כדי לשפר אותה ולהביא לה רוחניות, וכדי שלא תכפה עליי חומרנות וטיפשות. אני עושה מחאות אמנותיות נגד חומרנות החברה ומפתח יחסים יפים ומעניינים עם אנשים בעזרת רוחניות, אהבה ותקשורת רוחנית, מתעניינת וחכמה. אני גם יוצר המון רעיונות. חיפשתי דרכי תקשורת ודיבור מעניינות ומוצלחות יותר, ואהבתי באהבה הכי אדירה שיש אשת מקצוע נהדרת שלא אהבה אותי בחזרה. אנשים ניסו לכפות עליי חומרנות כמו למשל הפסיכולוג שהתעלל בי קשה במלים בגלל רצוני באשת המקצוע עובדת ההשמה, והזיק קשה לתקשורת שלי.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
נלחמתי בחברה כדי לשפר אותה ולהביא לה רוחניות, וכדי שלא תכפה עליי חומרנות וטיפשות.
איך שיפרת? אני מנסה להראות לגורמי ההוצאה לאור הבינלאומיים את הפנים היפות של ישראל, משימה כמעט בלתי אפשרית כיום. אבל לפחות כמוך אני מנסה, בתקווה שיהיו קונים לרעיון שישראל היא לא מדינה שמחסלת ערבים "בשביל הכיף". בן גביר וסמוטריץ' מייצגים את מדינת יהודה וכנ"ל כל יתר ההזויים שתומכים בהם.

איך שיפרת? אני מנסה להראות לגורמי ההוצאה לאור הבינלאומיים את הפנים היפות של ישראל, משימה כמעט בלתי אפשרית כיום. אבל לפחות כמוך אני מנסה, בתקווה שיהיו קונים לרעיון שישראל היא לא מדינה שמחסלת ערבים "בשביל הכיף". בן גביר וסמוטריץ' מייצגים את מדינת יהודה וכנ"ל כל יתר ההזויים שתומכים בהם.
תמיד יהיה רוע בעולם, אבל אני מפתח יחסי אנוש יפים, ואנשים לומדים לחקות את דרך הדיבור המיוחדת והמעניינת שלי ומגלים שאני רוחני ושרוחניות עדיפה. כמוך גם אני יוצר ספרות, ובזמן האחרון כתבתי כמה שירים חינוכיים ושירים שמתארים ומלמדים את כל ההוויה הקיומית. אולי בעתיד אצליח לפרסם אותם.

נערך לאחרונה ב:
צריך לשוחח עם חברים על תחביבים ועל עניינים רגשיים.

חשוב לדבר ברור ולעניין.

טוב לדבר בשפה יפה.

אני לא חייב לענות על שאלה.

אני לא מדבר עם אנשים שאני לא מכיר.

צריך להיות שמח, אמתי ועדין.

צריך לנסות לפתור מריבות בהסברים, אבל כשאדם עצבני ולא מקשיב להניח לו.

צריך לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים.

חשוב ליצור אמנות מקורית ומעניינת.

כדאי לשמור על המסורת.

צריך לבצע מחויבויות בחריצות ובנאמנות.

צריך לחיות בריא ונכון.

או להכיר אותה באופן שטחי לכל הפחות. זה ההבדל בין אפיקורוס לבור ועם הארץ.
כל אחד יחיה כרצונו. לי המסורת בזמן האחרון תורמת נפשית ונותנת לי רוגע, זיכוך, טוהר ורוחניות. היא מחזקת את הרוחניות שלי ומייצבת אותה. הייתי רוחני ומאושר גם לפני שחזרתי בתשובה.

או להכיר אותה באופן שטחי לכל הפחות. זה ההבדל בין אפיקורוס לבור ועם הארץ.
ואם האדם שאתה לא מכיר יכול לתת לך פרספקטיבה חדשה על החיים? צריך להיות חשדן אבל במידה.
נכון, צריך להשתדל להימנע מדיבור עם אנשים זרים כי קשה לדעת אם הם אלימים. אדם שלא הכרת ולא דיברת אתו מעולם - כדאי להימנע מכל תקשורת אתו. הוא לא יבין ולא יקשיב, ולפעמים גם אפשר וצריך להטעות בעזרת שקר. בכל זאת, מבחינת דיוק והיגיון אני מאמין שכשחושדים בך יותר כדאי לשמור על זכות השתיקה מאשר להיתפס בשקר, למשל במשטרה ובבית המשפט.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
נכון, צריך להשתדל להימנע מדיבור עם אנשים זרים כי קשה לדעת אם הם אלימים. אדם שלא הכרת ולא דיברת אתו מעולם - כדאי להימנע מכל תקשורת אתו. הוא לא יבין ולא יקשיב, ולפעמים גם אפשר וצריך להטעות בעזרת שקר. כל זאת, מבחינת דיוק והיגיון אני מאמין שכשחושדים בך יותר כדאי לשמור על זכות השתיקה מאשר להיתפס בשקר, למשל במשטרה ובבית המשפט.
החיים הם מבחן אחד גדול.

אם השומע לא מאמין לדבריך, חוקר ורוצה הוכחות וראיות, ואתה מעוניין להסתיר, נשאר רק רק לסרב לשתף פעולה.

למעלה