אני רוצה להגיש תלונה נגד הפורום הזה

דובית26

New member
אני רוצה להגיש תלונה נגד הפורום הזה

אני קוראת תמימה, מחפשת לי את ההודעות של ג'קו בפורום, פתאום בלי שהוזהרתי לכך מראש קופצת לי תמונה של : ג'קו אייזנברג עם גוני דפ- תגידו אתן נורמלאיות? שח"ל עוד רגע היו מוזמנים אליי- וחוץ מזה שאני אשה נשואה- תתביישו לכן- לא שמים את שניהם ביחד! אני חושבת שזה אפילו כתוב באיזה דיברה... תתבישו לכן....
לא ידעתי לאן לשרשר- תשרשרו לאן שנראה לכן1

rifkin1

New member
מובן בהחלט דובית...

גם אני חשבתי ללכת בכיוון שלךך...

Nova5

New member
../images/Emo85.gifדובית, You're our girl../images/Emo45.gif!

תבואי לבקר יותר אגב, מקווה למצאת הודעות של ג'קו...

דובית26

New member
עכשיו אני אבוא יותר ../images/Emo202.gif

ת'אמת , הגעתי לכאן מיד אחרי הזכיה (עברתי מפורום קשת) אבל לא מצאתי עניין גדול לטחון מתי הוא חוזר - פשוט חיכתי שזה יקרה וחזרתי, מה שמצאתי כאן זה פורום מאד נעים, אתן ממש חברות ואני כבר מחכה להכינס ולהשתלב. אז באמת מתחיל האקשן, הילד חוזר עם שיר מקסים (כמו כל תו שהבן אדם הוציא מגיטרתו) וגם תחילת העונה ה5 של כוכב נולד החזירה אותי להתרגשות שהרגשתי איתו בכל שבוע, כמה בכיתי איתו וכמה צחקתי איתו וכמה התענגתי על קולו. ונראה לי שלא יצליחו לשחזר את ההצלחה - ג'קו יש רק אחד. טוב חפרתי.... אז נהיה בקשר.

shongold

New member
שלום אחותי...לצרה..אני הלונורמלית

הראשית בעניין לשמו פתחת את הודעתך - אייזנברג - דפ - וכן גם אני אשה נשואה ועוד שובל...אחרי.. ועכשיו העמדתי עצמי בפינה ....ואת בהחלט צודקת שניהם ביחד זה אחד יותר מידי...לשפיות הזמנית של כולנו... וברוכה הבאה בצל קורותינו

rifkin1

New member
../images/Emo207.gifבלוג מס' 3 של ג'קו

אתמול הזכרתם את הבלוגים אז הלכתי לראות כי היו מלא שלא ראיתי אף פעם ואני חייבת לציין שבלוג מס' 3 היה מצחיק, במיוחד הסוף

שונית 7

New member
תודה ריפקוש שהזכרת לי את הבלוגים

רוצה להגיד לך שאחרי שהתפוצצה הפרשה בגלי צהל ואח"כ הכתבות ב-7 ליילות והכתבה ה"כספיתית שמעתי את כל הבלוגים הספיישל על ג'קו ב-VOD וכל מה שיכולתי ע"מ לגבש דיעה על הבחור בעצמי בלי עזרה מ"ידידי"העיתונאים וזהו .הבחור מצחיק בכל הבלוגים מקסים מרגש נוגע ללב ונכון התחילו להרגיש את הלחץ בבלוגים האחרונים ואת העצבנות....פתאום קלט אולי שהוא הולך לעשות את אולי לזכות והיה לו קשה לעכל את ההצלחה....זה לא המקרה הראשון שאנשים לא מסתדרים עם הצלחה ענקית שבאה בבום!!(מקרה קלאסי:ההתאבדות של מייק בראנט בשיא ההצלחה)

kapit5

New member
../images/Emo4.gifוואי-חטפתי כאב אוזניים

היא בכלל לא היתה בסולם הנכון.ממש תאונת עבודה לאוזניים.

דורית41

New member
אוי ואבוי....../images/Emo67.gif

מה היא עשתה לשיר.... אתן קולטות איזה זוועות הבוחנים צריכים לעבור? קניה-ערב ההצדעה היום? פרשת את השטיח האדום?

קניה 1

New member
זה ב 18.4

ואני מתכוונת לבקש לעבוד שם באותו ערב! נראה לי שזה רק למוזמנים, אבל אם אני אעבוד שם באותו יום אז אני בטוח אכנס!

kapit5

New member
../images/Emo6.gif קניה את תהיה הגייס החמישי

של הפורום. חבל שלא תוכלי לתת דיווחים on line לפורום בכל אופן אם הוא אכן יהיה שם זה יהיה אדיר.

talytal

New member
דווקא היה היום משהו אחר

אם אני לא מתבלבלת, היום לואי להב קיבל פרס מפעל חיים בכנס תמוז. לא חושבת שג'קו היה, אבל מי יודע...

למעלה