אני רוצה להדליק אש על המים.

samc

New member
Diamonds are a girls best Friend

ישנתי כ-3 שעות אחרי היום המפרך והמופע הנהדר ושוב אחרי העבודה הייתי שותף קטן למהפכה ב-מרצ. שמח שמצאתי במקרה או שיד אלוקים עזר לי למצוא את ה"יהלום"(?) תמיד שמח לעזור. לגבי המופע , הוא היה כל כך שונה מהמופע לפני שנה או חמש שנים. שירי כיסוי בתחילה, שירה בציבור. למרות העייפות האישית שלי ולמרות "האוירה הכללית" במדינה. נהניתי שוב. והיה שווה לקנות את הדיסק החתום(!)

actress

New member
אהבה עבודה וחדר קטן ../images/Emo16.gif

אנחנו לא מבקשים הרבההההההההההה

actress

New member
מי שלא היה פשוט פספס-נקודת מבט

אז ככה הערב היה מיוחד במינו לפי מה שראיתי תמיד בטלוזיה תאטרון תמונע הוא דיי קטן וחשבתי שלא יהיה מקום, אבל ישבנו על המדרגות וכמו שסי שרה בשיר "רק מתוך שינה" "...אני רוצה לעלות על הבנין הכי גבוה בעיר..." הרגשתי שאני על המקום הכי גבוה בתמונע וכך היה אי שם על המדרגות בפאתי התאטרון... היו רגעים פשוט מטריפים כמו למשל לראות את סי אם המפוחית במשך כמה דק´ קורעת את הבמה עם המפוחית וזה היה פשוט מדהיםם!!!! כמה אנרגיה היתה לה פשוט אין אין אין עליה. ובשיר באת אליי אהבה עבודה וחדר קטן ואנוכי שאלנו היכן אופנוע שחור? ואני חשבתי על אופנוע
באותו רגע, היא סיימה אם ההדרן המשגע "גראפיטי" והיה פשוט מגנובבבב!!!!! וכמובן הפונץ´ של בילי היה אחלה (בתור אחת שלא שותה אני חייבת לציין שלשם שינוי חרגתי ונהנתי) ולכל מי שהיה אז היה אחלה ושמחתי לפגוש אתכם בשנית/שלישית/רביעית
נ.ב לא צילמתי מצטערת

אז ככה ......

אני חייב לשתף אתכם (אתם לא חייבים לקרוא..) בכמה דברים מדהימים שקרו לנו באותו יום של ההופעה (11.12.02). א. זהו יום הולדתה של יקירתי (אישתי) ותכננתי בתחילה שנבוא להופעה ואז נלך לשתות משהו איפשהו, היות וחברים רצו לעשות "הפתעה" (אך העניין לא היה סגור עד לאותו יום אחה"צ) לא הזמנתי כרטיסים מראש, בסופו של דבר הגיעו מלא חברים והיה שמייח ובלאגן ולכן לצעערריי הרב לא הגענו. ב. באותו יום אישתי קיבלה תפקיד חדש, עבודה חדשה ואנו בקרוב נעבור להתגורר באחד המקומות המדהימים לטעמי - עין כרם בירושלים - במסגרת עבודה זו. ג. באותו יום הודיעו לנו שזכינו במגרש של חצי דונם באחד מהמושבים היותר נחמדים באיזור ירושלים - ושם אנחנו נבנה את מעוננו הקבוע. ביום ההולדת שלה קרו לנו הרבה דברים טובים, לכן נעדרתי/נו ועל זה אני מצטער אבל כנראה ביום הזה יה משהו מאוד חיובי באוויר שהביא אלינו הרבה מאוד דברים טובים טובים טובים וזה היה אחרי שיחת הטלפון הראשונה שלי עם מיכל - כנראה שלחת אנרגיה חיובית בשיחה הזו
! אז אתם נהנתם מאוד וגם אנחנו - אמנם מדברים אחרים אבל נהנו ובטח שבקרוב נתראה באחת ההופעות הבאות עלינו לטובה !!!!!!!

actress

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gifאיזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאנרגיה חיובית לאנרגיה חיובית זה מביא המון המון חיוב ומזל
לכולכם

מזל"ט ../images/Emo160.gif. אלוהים שולח לכם:

אהבה (ביניכם) עבודה לאישתך, ועכשיו גם חדר קטן, בירושלים. זה מה שביקשתם. ואת הכביש הזה סללו לכם לבד החיים.

למעלה