אני רוצה להודות לבן עמי על הכתבה

levinerez

New member
אני רוצה להודות לבן עמי על הכתבה

על אדי מרקס באתר שלו. אני ידעתי שהוא היה גדול אך מר בן עמי הסביר בדיוק כמה גדול הוא היה וזה פשוט מדהים גם גדול וגם הידע של בן עמי (גדול)

levinerez

New member
מישהוא יודע באיזו קבוצה חצם אלוף הע

העולם היוצא ASTRALOA????? לפי בסיס הנתונים בCYCLINGNEWS הוא לא מופיע באף קבוצה? קללת חולצת הקשת או מה??????? ארז

levinerez

New member
דומיניקה ואכאנזה עברו לקולנגו

אבל מעניין לראות את כמות הרוכבים החדשים שגויייסו מכל הקבוצות האחרות הרבה כסף נשפך שם! ארז

levinerez

New member
ומי הלידר החדש של אורביאה???

האם זהו: Aitor GONZALEZ JIMENEZ שעבר מFASSA BORTOLO ??????????

natyh

New member
שים קישור

לאתר הקבוצה ונוכל לדסקס את הנושא בפרוטרוט . למיטב זכרוני אייטור לא מנצח גראן טורים כלידר הוא אוהב לבא מאחור כאנדרדוג ולגנוב גראן טורים , שאל את היראס וסיביליה . נתי

ארז החלטת להתעדכן קצת בנעשה

בעולם. אייטור גונזאלס (לשעבר "המחסל") חתם באוסקלטל, אחרי שפאסה בורטולו זרקה אותו, בגלל שהוא לא סיפק את הסחורה בשנתיים שלו באיטליה. נראה לי שכדאי שאני אקפוץ אליך לקפה, על מנת לעדכן אותך בנעשה בעולם. ואם אתה כבר עסוק בלחקור את קבוצות הפרו-טור, ואם כבר הזכרת את אייטור ואוסקלטל, אז תנסה על הדרך להשיג מידע לאן בדיוק הולך המוביל הקודם של הקבוצה, איבן מאיו?

איגור אסטרלואה או בשמו העברי

האיש שהרס לי את משחק הפנטזיה. תזכורת: ב-2003 הוא רכב בסאקו. את 2004 הוא התחיל בקופידיס, אבל בעקבות הבעיות בקבוצה במהלך אפריל (תקופת הקלאסיקות) הוא עבר ללאמפרה, אבל הוא פיספס את החודש החשוב ביותר של השנה מבחינת רוכבים חד יומיים. השנה בעקבות האיחוד של לאמפרה וסאקו, הוא היה אמור לרכב בלאמפרה-קפטיטה. אבל כנראה שמשהו רקוב בממלכת דנמרק (או יותר נכון באיטליה), ואסטרלואה נמצא באיזה סכסוך, שעדיין לא ידועים כל הפרטים עליו (אבל ברור שזה משהו מלוכלך) עם המנהלים של הקבוצה החדשה. אסטרלואה ביקש לעזוב את הקבוצה, והוא כרגע מחפש קבוצה חדשה. הימור שלי, הוא באסקי, ואני מהמר שב-2005 הוא ילבש כתום.

levinerez

New member
ושים לב למעצמת העל שריכז לעצמו

מר ביאנקי - מתודלקת היטב על ידי LIQUIDGAS CHIPPOLINI ANDREA NOA PELIZZOTI GARZELLI Magnus BACKSTEDT Dario David CIONI Danilo DI LUCA Marco ZANOTTI לא רע אההההה.??? אולי הפרוטור הזה כן שווה משהוא לא???

levinerez

New member
גם סיגורס חזקים השנה

ושימי לב לגיוסים מקבוצת LA-Pecol. זאת קבוצה ליגה שניה בספרד אשר אליה מועברים האופנים של קבוצת BH בסוף השנה. הם מגייסים משם את הרוכבים הטובים לקבוצה הראשים של BH ככה לחברת BH יש שלוש קבוצות שמעבירים את הציוד במשך שלוש שנים ואז הוא מוצע למכירה לקהל הרחב בשנה הרביעית מעניין לא?

levinerez

New member
מי אמר אני ולא קיבל

מעכשיו גם למרידה יש קבוצה!!!!!!!!!!!!! http://www.cyclingnews.com/results/2005/teams2005/ATI.shtml עכשיו יש לרוכבי רוזן מינץ לאן לשאוף
ארז

למעלה