אני רוצה להודיע לכם

hubk !!ֱ

New member
אני רוצה להודיע לכם

שלום רב יום עצוב יום אסון, שמעתם מה שקרה בניו יורק , אני שמעתי שרוצים להגיע לישראל לעשות לנו מה שהם עשו לאמרקיה , אל תצאו לבלות יותר מדי זה מסוכן היום בקרוב יהיה מלחמה גדולה ממש גדולה אסון אי אפשר לדעת , יש לנו שותפים עוזרים לנו הם , אמרקיה, צרפת, אנגליה, ישראל , מצ"ל הם אנשים ערבים בדרום לבנון הם עוזרים לנו יש לנו מספיק עמים חזקים בעולם נגד ערבים , אין מה לפחד, אבל יש לפחד אבל אסור לנו לפחד מערבים הם צריכים לפחד באיתנו, היום זה יום אסון , אני פשוט לא מבין למה העולם אומרים שאנחנו רוצחים זה טעות גדולה זה אמיתים הרוצחים הם ערבים עכשיו כל עולם רואה שהערבים יש בעיה במוח ערבים רעים , יש ערבים טובים הם לא עוזרים כלום אבל אי אפשר לסמוך לערבי ישראלי אי אפשר לדעת, היום זה יום אסון איך הערבים יכולים לעשות זה אלפי מתו כמעט חצי מילון לא יודעים כמה מתו לא יודעים זה יום עצוב ואסון

brbrita

New member
לב שלי נצבט...!

איך יכלו לעשות ככה...? למה אוהבים למרר לנו את החיים, עכשיו ראיתם את הצד האפל של הערבים... הם מסוכנים...!!!

LordNor

New member
הערבים צריכים להתבייש במה שהם עשו

לארה"ב... ואפילו צריכים להתבייש שהם חוגגים על "הנצחון" על ארה"ב... תארו לכם שהערבים היו עושים לנו את זה... עכשיו האמרקאים מבינים איך אנו מרגישים במצב כזה בארץ... וגם העולם... הם עושים את זה בגלל הדת שלהם... הם מאמינים שהם צריכים לשחרר את המדינה שלהם שאפשר לקרוא לה "פלסטין" ומאמינים שהאל שלהם יעניק להם מקום טוב בגן עדן אם הם יבצעו פיגועים... כל ערבי צריך להתבייש במה שהוא עשה...ולא להראות את הפרצוף שלו בקרב יהודים...

למעלה