אני רוצה להוסיף הרבה ירקות לתפריט

צליליתה

New member
אני רוצה להוסיף הרבה ירקות לתפריט

ויש גבול לכמה אני יכולה לאכול
כך שאני אפנה לנתיב המיץ או השייקים

כרגע יש לי מעבד מזון לא הכי חזק בעולם, ובלנדר מוט, ומן הסתם צריכה לרכוש משהו נוסף

אני מאוד מאותגרת מבחינת מקום במטבח

בקיצור, מסיבות של תוספת ירקות, מה עדיף, מכונת מיצים או בלנדר עוצמתי, ואם כבר בלנדר, האם חייבים ויטמיקס, או שגם הפושטים יעשו את העבודה?
 

ladybug6

New member
תלוי מה הסיבה שבגללה את רוצה להוסיף

כ"כ הרבה ירקות?
ההבדל בין מיץ לשייק זה בסיבים התזונתיים, הם גם בריאים לעיכול וגם מעכבים קפיצה של סוכר בדם (במידה ויש גם פירות/סוכרים במיץ).
תחליטי מה את רוצה/אוהבת יותר, ותקני בהתאם.
אני אישית חושבת שעדיף בלנדר כי אפשר לעשות איתו עוד דברים חוץ משייקים, וגם את השייקים אפשר לסחוט בבד כזה של גבינות או אפילו מגבות נייר רב פעמיות כדי להשאיר רק את המיץ. מצד שני, בבלנדר אפשר גם להכין חלב צמחי, גלידות מפירות, גבינות אגוזים (תלוי כמה הוא חזק...), רטבים וכו'.
גם בלנדר פושטי יעשה את העבודה אבל התוצאה תהיה בהתאם: השייק יהיה יותר סיבי וגושי ופחות חלק ונעים לשתיה. ככל שמשקיעים יותר, העוצמה והאיכות עולים ואיתם גם היכולת שלו לעבד. עם זאת, יש תמיד יוצאים מהכלל. משהו באמצע יהיה בהחלט מספק לדעתי.

ואם יש לך בעיית מקום במטבח, הייתי ממליצה לך להשקיע דווקא בבלנדר מוט איכותי (700-1000 ש"ח) שמגיע עם כלי נוסף קטן לעיבוד מזון. הוא יעשה לך אחלה שייקים אבל ישמש אותך גם למלא דברים אחרים, מבלי לתפוס מקום במטבח כמעט בכלל. אם תרצי המלצה ספציפית אני אברר לך.. יש מישהי שיש לה אחד מעולה והיא מכינה איתו הכל.
 

צליליתה

New member
אשמח אם תוכלי לברר

לא עלה בדעתי שבלנדר מוט מסוגל לעשות משהו מעבר לריסוק מרק כתום
 

ladybug6

New member
הנה, המלצה לבלנדר מוט של בראון

דווקא זול יותר משחשבתי.
600w
עושה עבודה מצוינת, ראיתי אותו בפעולהhttp://www.zap.co.il/models.aspx?so...=3261320&db3261244=3261258&noidx=1&keyword=mr

עיקר ההבדל במחירים הוא בחלקים הנוספים שמגיעים איתו, וזה כבר תלוי בצרכים. אני אישית הייתי מבסוטה עם ה-mr530 ויתכן שגם אקנה אותו בקרוב.
 

ladybug6

New member
הובטחה לי המלצה עוד יותר עדכנית אפילו

אעדכן בהמשך...
 
למעלה