"אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים" ../images/Emo68.gif
אתם מתחפשים? אם כן,ל-מה? [תמונה-חובה!] אם לא,למה? מה התחפושת הכי הזוייה שהתחפשתם? מה התחפושת הכי הזוייה שראיתם? למה התחפשתם בשנים קודמות? חובה לצרף תמונות.
אתם מתחפשים?כן! אם כן,ל-מה? [תמונה-חובה!] מיסטי! כי בשיעור האחרון חשבתי על זה אם לא,למה? מה התחפושת הכי הזוייה שהתחפשתם? icq..mcdonalds מה התחפושת הכי הזוייה שראיתם? היו כמה למה התחפשתם בשנים קודמות?הרבה שטויות תמונות אחרי שאני אשיג
אתם מתחפשים? בערך. אם כן,ל-מה? [תמונה-חובה!] יש לי בבית כובע ומקל של מכשפה אז סתם שמתי על עצמי שיהיה קצת משעשע. אם לא,למה? - מה התחפושת הכי הזוייה שהתחפשתם? התפושות שהתחפשתי לא היו ממש הזויים. מה התחפושת הכי הזוייה שראיתם? תחפושת של האיש מהמונופול. למה התחפשתם בשנים קודמות? שטן, מלאך, תינוקת, כלב ועוד כל מיני.
אם לא,למה?^^ מה התחפושת הכי הזוייה שהתחפשתם? אממ לא התחפשתי לדברים הזויים נראלי אפעם... מה התחפושת הכי הזוייה שראיתם? הזוי טוב-חברה שמחופשים לפקמן ומשחקים את זה בקניון
זה היה אדיר למה התחפשתם בשנים קודמות? אליס בארץ הפלאות, כיפה אדומה, שדונית יער, מרבה רגליים ועוד...
אתם מתחפשים? לא אם כן,ל-מה? [תמונה-חובה!] אם לא,למה? כי אין לאן להתחפש מה התחפושת הכי הזוייה שהתחפשתם? דוסית מה התחפושת הכי הזוייה שראיתם? מישי התחפשה לקבצנית המפורסמת בתחנה מרכזית ב"ש למה התחפשתם בשנים קודמות? כל מיני