אני רוצה להיכנס לתחו, צריך השכלה מי

bonit

New member
אני רוצה להיכנס לתחו, צריך השכלה מי

סויימת? שמתי לב שכל פעם שהחברים שלי רוצים חיזוק הם מגיעים אליי. דוגמא: יש לי חברה עם בעיית פחד קהל והיא היתה צריכה להתחיל העביר הרצאות במקום העבודה שלה - היא דחתה את זה כמה שאפשר עד שהיא הבינה שהיא חייבת לעשות את זה ואז היא הגיעה אליי- הציגה לפניי את המצגת, אני הערתי הערות נתתי המלצות ונסכתי בה תחושת ביטחון ויכולת לעשות זאת ובאמת היום היא מרגישה שהיא מסוגלת להתגבר על הפחד שלה וכבר התחילה בהעברת ההרצאות בעבודתה. היא גם הציעה לי להיכנס לתחום ואמרה שזה מאד מתאים לי. וזו רק דוגמא אחת... פשוט נראה לי שיש לי את היכולת לעשות את זה, אבל- איך מתחילים? האם ניתן לרכוש הכשרה מקצועית, איפה שהוא?? יש לציין שאני אקדמאית- כלכה וניהול, לא כ"כ קשור אבל חשבתי שיש צורך לציין זאת אשמח לעזרה והכוונה כי אני מאד רוצה להיכנס לתחום

כניסה לתחום

כמו כל תחום גם האימון הוא תחום אומנם חדש יחסית בארץ אך בהחלט דורש מקצועיות והתמקצעות תמידית ועל כן דורש לימודים. למרות שךתחום האימון אין עדיין רגולציה פורמלית ישנם בתי ספר מצויניים לאימון. כדאי לך ללכת לערבים פתוחים שבתי ספר לאימון מפרסמים ולהתרשם בעצמך. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

לימוד קואצ'ינג

ממליצה לך להכנס לאתר המאמנים הישראלי , שפע של מידע לגבי מקומות לימוד ומאמנים אישיים. ממליצה באופן אישי לבדוק האם את חווה אימון אישי בלימודים ע"י מאמנת אישית. בהצלחה וגמר חתימה טובה אירית שעל מאמנת אישית ועסקית [email protected]

tlingit

New member
ברוכה הבאה א י ר י ת ש ע ל ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

../images/Emo24.gifתודה

tlingit יקרה תודה על הברכה שנה טובה וגמר חתימה טובה
קוראת ועוקבת אחר הפורום מספר שבועות.להלן מספר מילים מי אני- סיימתי קורס מאמנות בגומא (הקיץ) עם שפע של הודיה על המצאי בבית במגרש הביתי. חשה שהאימון הוא חלק ממני ותמיד היה כך. אני אם לארבע בנות מופלאות,ובת זוג לבעל מדהים, מתגוררת בחיפה היפיפיה. בוגרת תואר ראשון בחינוך ומחשבת ישראל ותואר שני מנהל עסקים. מנהלת משאבי אנוש לשעבר מרצה ומאמנת בהווה. מאמינה גדולה ביצירת עתיד רצוי ובעבודה להגשמתו. צורכת תרבות לומדת לומדת לומדת..ונהנית מהחיים ובעיקר מגשימה חלומות..

tlingit

New member
ללמוד להיות מאמנת

הי bonit
כבר נתנו לך תשובות טובות, אימון אישי לומדים במסלול הכשרה המיועד לתחום. אני רוצה להוסיף לך מידע לעזרת הבירור ואיתור מקומות לימוד: האחד מתוך מדור הקישורים שלנו בה תוכלי למצא קישורים אל רוב (אם לא כל) בתי הספר ללימוד אימון אישי בארץ. השני מתוך מדור המאמרים שלנו - מאמר בנושא בחירת מקום לימודים לאימון אישי מקווה שיועיל לך

הזוייה

New member
המילה coaching

היא יופמיזם למילה הדרכה, ייעוץ, ליווי פשוט הדיאלקטיקה השתנתה. האימון עוזר לאנשים או ארגונים להגיע בסופו של דבר ליעדים שלהם, ע"י חשיפת יכולותיהם האישיות, בניית תוכניות עתידיות, הדרכה וכו'. העבודה היא לא קלה כי התפקיד שלך הוא להיות כמורת דרך המנווטת את המאומן לכיוון הנכון. עצם העובדה שאת מרגישה שיש לך את המיומנויות הנכונות של הקשבה,לראות את עולמו של המאומן דרך עיניו ולהנחות אותו, לעזור לו בבניית אסטרטגיה נכונה, ומתן רעיונות שיובילו את המאומן לפיתרון ולשחרור חסמים אישיים. לא נותר לך כעת כאם לקבל כלים נכונים שיעזרו לך לעזור לאחרים כמעט כל מכללה היום מציעה קורסים בנושא.את יכולה גם לחבור לחברות שעוסקות באימון אולי יש להם קורסים פנימיים. בהצלחה

Coaching כדרך חיים

שלום רב, מדברייך עלול להשתמע שרכישת כלים אימוניים תעשה באמצעות לימודים במכללות בלבד. אני רק מבקשת להאיר ולהוסיף שאימון אינו רק כלי , אלא הוא דרך חיים.לימודים בלבד במכללות השונות אינן מספקות .ללא ספק לימודי אימון הם בסיס הכרחי להמשך ,אך ההמשך הוא מה שעושה את ההבדל היות ואימון אינו עוד תוכנית הדרכה או יעוץ במובן שבו הנועץ ששואל שאלה ,נשאר אולי פסיבי והיועץ מרצה את משנתו. מנסיוני על מנת להפוך את הידע הנרכש למשמעותי חשוב מאד להמשיך להתאמן ,לאמן ולהמשיך להרחיב את הידע בתחום ובתחומים משיקים.. יש לבדוק היטב את היחוידיות של כל מכללה ואת יחודו של המאמן,נסיונו,היכן למד, כמה שעות אימון צבר וכו' . חתימה טובה, דורית מאמנת אישית ומאמנ מנהלים www.doritcoaching.com

אביב02

New member
באותו עניין..

מישהו שמע על בני מרגליות? איך הוא מלמד? אגב חייבים תעודת בגרות בשביל ללמוד או מספיק מבחן התאמה?

למעלה