מלבד תובנה אחת כללית על מתכונים של קרין גורן.
הבחורה אוהבת מאד מאד מתוק. בהרבה מאד מתכונים שלה שמעתי לא פעם שאפשר בקלות לוותר על 1/3 מכמות הסוכר כדי להגיע למתיקות סבירה ולא מוגזמת.
בעוגה עם 3 שכבות הייתי מורידה קצת סוכר מכל שכבה שלה, ולא הרבה סוכר משכבה אחת, כדי לשמור על האיזון במתכון.
ההכנה מאוד קלה ולא מסובכת, לא הורדתי שליש מהסוכר כי מסתבר שלא היתה לי את כל הכמות של הפודינג בבית (אני קונה אריזה של קילו ולא שמתי לב שעמד להיגמר), היום בערב נטעם נראה איך נראה, מרקם, טעם, מראה פנימי וכו'.