אני רוצה להכין את עוגת גבינה ב- 3 שכבות של

bali

New member
מנהל
לא ניסיתי אז לצערי אין לי ממש תובנות

מלבד תובנה אחת כללית על מתכונים של קרין גורן.
הבחורה אוהבת מאד מאד מתוק. בהרבה מאד מתכונים שלה שמעתי לא פעם שאפשר בקלות לוותר על 1/3 מכמות הסוכר כדי להגיע למתיקות סבירה ולא מוגזמת.
בעוגה עם 3 שכבות הייתי מורידה קצת סוכר מכל שכבה שלה, ולא הרבה סוכר משכבה אחת, כדי לשמור על האיזון במתכון.
 
הכנתי אותה אתמול

ההכנה מאוד קלה ולא מסובכת, לא הורדתי שליש מהסוכר כי מסתבר שלא היתה לי את כל הכמות של הפודינג בבית (אני קונה אריזה של קילו ולא שמתי לב שעמד להיגמר), היום בערב נטעם נראה איך נראה, מרקם, טעם, מראה פנימי וכו'.
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה על ההמלצה


יש במקרה קישור למתכון המלא?
זו העוגה מהתכנית החדשה שלה בקונדיטוריה, נכון?
 
למעלה