אני רוצה להמליץ לכם על דיסק מדהים של הזמרת

אני רוצה להמליץ לכם על דיסק מדהים של הזמרת

המהממת, הגאונית והמוכשרת קרן פלס. אני כמובן מדברת על הדיסק השני שלה "מבול" שהוא הרבה יותר טוב מהראשון לטעמי. אני מניחה שרובכם שמעתם את השיר "מבול" ו"רצה הבייתה". אלה שירים מדהימים לדעתי.

britmel

New member
GOING DOWWNֻתו||

מל הופיחעה עם גאוניג דאון
יוו איך היא נשכבת על הבמה .........
איזה מושלממתתת gd

../images/Emo32.gif זה מרגש עד דמעות ובכי כמה שזה נכון...

לקוח מפורום הפרעות קשב וריכוז בתפוז. המלך שהפחיד במדינה במלחמה, היה מלך שהפחיד, כי את השבויים שלו, הוא לא הרג... הוא לקח אותם לחדר שהיו בו היתה קבוצה של קשתים מצד אחד ודלת ענקית מברזל בצד שני, בחדר הזה, ביקש מהם לעמוד בעיגול ואמר להם: "אתם יכולים לבחור למות מחץ הקשתים, או לעבור את הדלת, אבל דעו לכם, מאחורי הדלת הזו אחכה לכם...", כולם בחרו במוות בידי הקשתים. בסוף המלחמה, חייל אחד ששרת זמן רב את המלך פנה אליו: "אדוני, אני יכול לשאול אותך מה יש מאחורי הדלת?" המלך ענה: "גש והבט בעצמך.." החייל ניגש בחרדה פתח את הדלת, השמש סנוורה את עיניו..., הדלת שנפתחה הובילה אל החופש... החייל, מופתע, הסתכל על המלך, שאמר לו: "אני נתתי להם את ההזדמנות לבחור אך מתוך חרדה הם העדיפו למות מאשר להסתכן ולפתוח את הדלת !!" כמה דלתות לא פתחנו מהפחד להסתכן? כמה פעמים אבדנו את החופש ומתנו מבפנים, רק כי פחדנו לפתוח את הדלת לחלומות שלנו?

למעלה