אני רוצה להמליץ לכם על שיר טוב...

Trrasque

New member
אני רוצה להמליץ לכם על שיר טוב...

של D12 כי הולך להם טוב לאחרונה, קוראים לשיר MY WORDS R WEAPON שיר שאני מאוד אוהב, הביט שלו בסגנון מאיים כמו השיר DEVIL´S NIGHT שהוא גם שיר שאני ממליץ עליו סה"כ D12 מאוד טובים, אני בעיקר אוהב את PROOF בשיר PURPLE PILLS והוא גם ליווה את אמינם בכל מיני הופעות חיות למשל בMTV כשהוא שר את THE REAL SLIM SHADY\ I AM יש לו קול צרוד קצת, קול מאוד יפה בעיני

HipCribe

New member
אחי , ישך הצתה טיפה מאוחרת!

השיר הזה די ישן , וגם די מאוס לאחר מספר השמעות מועט יחסית! יותר מדי חזרה על הפזמון , אבל סה"כ שיר יוצא מן הכלל ! עוד שיר שקצת הרסו הוא Quitter שיצא בשת גרסאות לפחות (לפחות שאני שמעתי) !!! ADI

goldi san

New member
די, למה אנשים מתלהבים מדי12

אני לא מבינה את זה, אוקיי אמינם נראה נהדר והוא צוחק על כריסטינה אגילרה. וואו, כן נורא מוכשר. ילו פרפל פילס מצחיק מאד. כן. מה יש להתלהב מאיזה פרוייקט שלו שהוא החליט לקדם קריירות של כמה נערים שהוא מחבב, כאילו הוא אחד מהם? ממש לא מעניין, בכלל לא. אני שמעתי את הסה דה והם בכלל לא טובים החבריא של הבלונד.

Trrasque

New member
אני ל מתלהב כל כך מD12

בסה"כ המלצתי על שיר שלהם, אולי שיר טיפה ישן אבל שיר נחמד אני חושב שהם בסדר, אבל אמינם הפך להיות מן כוכב MTV כזה וזה די מעצבן אני מתכוון MTV EOURPE יעני כמו כוכב פופ אגב השיר QUITTER רעיון נחמד לעשות את הגירסה שלהם לHIT´EM UP אבל אין כמו המקורי... לעדי הנינג´ה

למעלה