אני רוצה להעיר לכם למשהו !

אני רוצה להעיר לכם למשהו !

קלטו .. אין כזה דבר מקובלים או לא מקובלים זה מונח שאתם המצאתם .. אתם עושים את זה מרחמים בלתי פוסקים על עצמכם !! נכון .. אני מודה יש כזה דבר שיש כאלה שהם יותר בחברה ויש כאלה שפחות .. אה ואגב אני לא משמיצה את השם של הפורום .. אני רק חושבת שאם אתם קוראים לעצמכם בשמות כאלה של מקובל ולא מקובל אתם ממש עלובים ! אתם בטח יושבים בבית וכל היום חושבים : אוי .. איזה מסכן אני .. אני לא מקובל ! זה עצוב .. פשוט עצוב ! אנשים לא מבינים שהמושג הזה שאתם ורק אתם מכניסים לראש שלכם הוא מושג שמשתמשים בו לצרכים אחרים .. לא לחברות וכאלה .. "זה לא מתקבל על הדעת ש.. " ולאו דווקא במושג שככה אתם מפרשים אותו .. "אני מסכן .. אין לי חברים .. אני לא מקובל" המושג הזה אמיתי .. אבל אתם הופכים אותו למשהו אחר .. ורק ככה אבל רק בצורה הזאתי הוא מדרדר .. אני מניחה שלפורום לא רצו לקרוא "מקובלים או לא מקובלים" רצו לקרוא לזה " יותר בחברה ופחות " אבל זה לא נשמע טוב .. השם של הפורום לאו דווקא רוצה שכל מה שתדברו זה על מקובלים ולא מקובלים .. השם רוצה כמו בכל פורום אחר .. להתגבר על ההיסטריה של המון אנשים .. על המושג הזה ! לא נראה לי שזה מצליח .. אתם צריכים לחשוב על זה בצורה הגיונית וברורה יותר !! אני מקווה שהבנתם שאין כזה דבר !

rock lee

New member
את אשקרה בת 10 ?? o_O

מוזר מאוד, טוב בכל אופן, את צודקת! אני מזדהה אם מה שאת אומרת כי תאחלס זה פתטי. אבל רק בזמן האחרון הבנתי את זה. ולדעתי כל העיניין של מקובלים ולא זה עיסוק מטומטם. בכל אופן, אם את באמת בת 10 (את ממש לא נישמעת כמו) אז תמשיכי ישר בדרך הזאת. אני שמח שילדה בת 10 אפילו מבינה את כל העיניין הזה אפילו שהיא ביכלל לא קרובה לגיל ההיתבגרות. אני מיתרשם! ככו ממנה דוגמא חברייה!

עוד אנחנו פתטיים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

את לא מתביישת?!את כל כך משתדלת להגן על אחותך ואת משמיצה את הפורום שהיא בעצמה הקימה?!עד כמה נמוך אפשר לרדת?! דבר נוסף{שאגב מופנה לכל אלה שבאים אלינו בתלונות): אולי תפסיקו כבר לנסות למצוא מה לא בסדר אצלנו
אנחנו ב=נ=י==א=ד=ם
בפורום הזה כותבים מה שאמורים לכתוב בו
יש לך תלונות-לכי תתלונני לאחותך ש"היא הקימה פורום פתטי ועלוב שכל מי שכותב בו הוא פתטי ועלוב עוד יותר
" מתי כבר תבינו שכאן כותבים אנשים שהמקובלות בחברה חשובה להם ואין מה לעשות לגבי זה כי זאת ההרגשה שלהם ולא=ף==א=ח=ד אין זכות לשנות את ההרגשה הזאת
אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני ולא כדי שיבואו אנשים שמשעמם להם בחיים ויוציעו עלינו את העצבים שלהם
חוץ מזה, למקרה שלא שמתם
-רוב האנשים שכותבים כאן אומרים שזה בכלל לא חשוב להם!תסתכלו בסקר שהתקיים כאן בפורום לא מזמן ותבינו כמה שאתם טועים
ומי שבוכה בגלל שהוא לא מקובל הוא לא עלוב ופתטי
הוא כנראה נפגע כתוצאה מחוסר מקובלות
כי זה חשוב לו
אז מה לעזאזל אכפת לכם?!וקבלה ואי קבלה בחברה זה לא הנושא היחיד שאנחנו מדברים עליו כאן
וגם אם כן-זה מה שאנחנו אמורים לעשות
אני למשל, נרשמתי לתפוז וחיפשתי פורום שאני אוכל לכתוב בו, והפורום הזה פשוט ניראה לי מתאים לי בגלל שכותבים בו אנשים בגילי ושלפי מה שראיתי האנשים כאן מאוד נחמדים
אז נכנסתי-הגבתי-יעצתי-כתבתי
וזהו!בלי לבכות על זה שאני לא מקובלת
ושוב אני חוזרת-אנחנו פאקינג בני אדם
יש לנו רגשות

p r u d e n s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif

אני הייתי מבקשת מהמנהלות לחסום את המתלהבת. אבל אופס, רגע, הן לא כאן.

rock lee

New member
אני לא חושב שאתם מטומטמים

אבל העיסוק חסר המשעמעות...טוב,זה אתם. כי תאחלס, מה זאת ה"חברה" הזאת?? גם הם כמוכם, רק ילדים, הם בגיל שלכם, וכל זה...אני לא מבין למה להישתעבד לפיגור הזה, עוד תבינו שזה מטומטם.

אגב .. אני יודעת ת'סיפור אתם לא ..

לא רצו לקרוא לפורום ככה כי ידעו שזה ימשוך ילדים קטנים .. רצו לקרוא לו בשם אחר .. אבל לא הסכימו !! הבנתם .. ביי !

rock lee

New member
את לא חושבת

שאת קצת שחצנית?? אממ...אני לא אוהב שמתנשאים על אחרים.

אז זהו-שאת טועה....../images/Emo11.gif../images/Emo150.gif../images/Emo42.gif

הם פירסמו את הסיפור של הפורום...ככה ש...את יודעת את הסיפור-אבל גם אנחנו...
עוד משהו-את כל הזמן אומרת "ביי!"-אז אולי כבר תעלמי לנו מהפורום

אז זהו-שאת טועה...../images/Emo11.gif../images/Emo150.gif../images/Emo42.gif

הן פירסמו את הסיפור של הפורום,ככה ש...את אולי יודעת-אבל גם אנחנו...
עוד משהו-את כל הזמן אומרת "ביי"-אז אולי כבר תעלמי לנו מהפורום

liatli9

New member
דרדסית

אחותי! מעריצה אותך!!! הנה ילדה שמבינה ת'חיים!

באתי להגיד שאני מצטערת ..

אם העלבתי מישהו .. פגעתי ואם לא ! זה לא היה ש=ה להתחיל את זה בכלל ! אז אני מצטערת גם אם אתם סולחים וגם אם לא !

למעלה