היי דולי ../images/Emo13.gif תודה לך על ההזדמנות
להסביר את כוונתי ראי מה כתבתי בהודעתי: "שתפו בנסיון שלכם, דיעות שלכם גם אם לא פרסמתם מעולם, מה אתם חשים כשאתם קוראים מודעה ולמה אתם עונים לה? או שלא? לא ביקשת לתת כללים או הנחיות ביקשתי תגובה של תחושה, של כל אחד מכם באופן אישי... לא ידע...תחושה... הרי כל אחד קורא מודעות של רהיטים, אוכל, מועדונים או כל דבר אחר... אפילו שילטי חוצות שמפרסמים בגדים או מכוניות. מה שבעצם אני רוצה להבהיר הוא שהדרכים הן רבות, מגוונות ודרך ההודעה שלי, ואי התגובה אליה, גם אפשר ללמוד משהו: 1) תחילתה לא כל כך ברורה ואולי אפילו מבלבלת... מה שמגיע בהתחלה הוא שקובע... למרות שראיתי שהניסוח מבולבל השארתי אותו 2) ההודעה מזמינה לדיון אישי את כל אחד ולאו דווקא על משהו מוכר אלא אולי משהו חדש... ראי כמה תגובות יש לשיווק הרישתי, זה שכולם מכירים אותו, וכמה דיונים... גם אני הייתי ממשיכה לפרסם אם יש לי תגובה. ולא משנה מה התגובה... מכיוון שאחד העקרונות החשובים בשיווק הוא "להפוך התנגדות"... כל התנגדות היא דלת מצויינת להכנס דרכה ולשווק... השיווק הרישתי הוא שיווק אגרסיבי, שמצליח לעורר את האמוציות הכי חזקות אצל האנשים שעוסקים בו, וגם אצל אלה שהיו בו ויצאו ממנו מסיבות שונות ומגוונות. יצרים קשורים חזק מאוד לעסקים. ושיווק עוסק ביצרים, מכל הסוגים והמינים. זו התנסות מומלצת לפי דעתי לכל מי שרוצה לעסוק בעסקים... רק כך ידע על מה מדברים כל אלא שניסו...ועדיין... אם החברות האלה עדיין קיימות, סימן שיש מי שמביא את הכסף. ז"א שיש אנשים שכן יצליחו בזה... כשניהלתי צוות גדול של משווקות, לא בשיווק רישתי אלא בחברה פרטית, תמיד היו ההנחיות של איך כדאי ומה צריך לעשות...אבל... אם מישהו עשה הפוך לגמרי, והביא כסף...אז זה ממש לא שינה איך הוא או היא עשו את זה... גם אני מעדיפה מודעות שאינן עמוסות במלל, מספר מסרים, מדויקים ואני רואה מצד שני כיצד אנשים שממלאים דפים שלמים גם כן מצליחים לעשות הרבה... תודה לך לילה טוב