אני רוצה להעלות נושא חדש וחשוב מאוד

אני רוצה להעלות נושא חדש וחשוב מאוד

מישהי/הוא עבר רגע שבו הוז חשב עלהתאבדות?מישהו עובר את זה עכשיו?

בתקופה של לחצים וקשיים לפעמים מגיע

שלב כזה.לפעמים זה רגע חולף ולפעמים משהו עמוק ורציני הרבה יותר.

wildflower**

New member
אמממ... ../images/Emo93.gif

אממממ... המחשבה עלתה בראשי פעם או פעמיים... אבל בזמן האחרון היא תקועה לי יותר מדי בראש.... בר

feyDo

New member
לחשוב על התאבדות?

אני לפני כמה זמן עמדתי באולם ספורט שלנו בקיבוץ כמעט בגג עד המעקה ממש לפני הנפילה מרצון ליפול.... אל תשאלו למה לא נפלתי ולמה ירדתי בדרך הרגילה מזה.. אבל חשבתי על זה רבות מאוד מאוד

feyDo

New member
כל החיים שלי אפשר להגיד!

הכל גרם לזה.... יש לי מין כזה סגנון להתאהב רק במי שיכולה לתת לי ידידות לא יותר מזה! איזה בזבוז ממש אהבה רבה שמגיעה לפח שהורסת אותי לגמרי פשוט חבל בגלל זה כל כך הרבה נשבר לי הלב!

זה ממש מזכיר לי אותי.אני בוחר לאהוב

תמיד את מי שאני יודע שתפגע בי.ולאחרונה נפגעתי מאוד קשה.ואהבתי...

feyDo

New member
זה לא זה.....

אני לא בוחר את זה! אני פשוט מאוהב במי שהיא יכולה לתת לי ידידות או חיבה אבל לא אהבה!!!!!! זה פשוט הורס! לאהוב מישהי שהיא ידידה שלך ורק ידידה שלך.... לא רק שאי אפשר לעשות ידידות כזו אלה שזה מאוד מאוד כואב....... זו לא בחירה..... אני רק בחודש האחרון נפגעתי יותר מפעם אחת מכזה דבר....... אהבתי ונתנו לי ידידות במקום

לך איש,

אני חושבת שאנחנו לא בוחרים את מי לאהוב הלב שלנו מחליט בשבילנו,, אי אפשר לשלוט בזה כמו שאי אפשר לשלוט על אכזבה, ככה זה כמו גלגל מסתובב ומסתובב עד שנעצר על האחת והיחידה שאיתה תבנה את החיים, ואנחנו בני אדם קמים ונופלים חוקרת

feyDo

New member
למה לא לחשוב על זה?

יש כאלה שחושבים על זה רק בגלל שההורים שלהם לא נתנים להם את הנט! שזה ממש שטויות אז לא יהיה לך אינטרנט אז מה? אבל יש כאלה שרק מזה חושבים על מוות!

feyDo

New member
שאל אותה........

לפי דעתי זה קשור בזה את אהבה שלה... אבל אולי עוד כמה דברים

אז מה תגיד על זה:הייתי מאורס למישהי

שאהבתי אותה בטרוף.ואז רבנו והיא פשוט קמה עזבה אותי והלכה.זה קשה.

feyDo

New member
כן זה כואב.......

זה מאוד כואב..... בגלל ריב קטן הכל נהרס ממש.... תמיד בגלל ריב קטן...... טעות אנוש בכזה דבר.... בגלל אי הבנה..... זה תמיד אותו הסיפור....... מתגברים על זה כמוך למשל?

אני לא מבין למה

לי יש חברה קצת יותר מחצי שנה אנחנו גרים בערים שונות אבל לא כ"כ רחוקות ודיי קשה לנו עם העסק של המרחק ולרמות שאני דתי והיא לא זה לא מפריע בכלל... (אני לא ממש דתי אלא בגלל ההורים אבל זה לא העניין)... העניין הוא שריבים קטנים לא צריכים להרוס! האהבה יכולה לגבור על הכל! אחים שלי תחשבו קצת לפני שאתם מסיקים משו אחרי מריבה כי זה יכול להרוס בן אדם ואם הוא חשוב לכם אז אל תעשו צעדים דרסטיים כי אחרי הכל הוא אוהב אותכם... תחשבו מיליון פעם לפני שאתם מוציאים משו שיפגע בו/בה ואם כן אז תבינו אותו/אותה ותדברו על זה... תסבירו שזו לא הייתה הכוונה... האהבה תנצח הכל! לבבות נשברות להם ככה סתם בגלל שטויות...! זה קורע את הלב!

תשובה...........

לי יש המון דברים רעים בחיים, ולפעמים אתה רואה איך הכל מצטבר ואתה לא אוהב את המקום שאתה לומד ואת האנשים שביביך ואת המשפחה שלך ואתה לא אוהב אף אחד פה...אז כן, אני חשבתי על זה, אבל ידעתי שלא יהיה לי את האומץ, פשוט לא רציתי להיות כאן יותרץ

מה שסיפרת כאן מאוד מתאים למה שאני

רוצה לדבר עליו.בבקשה.ספרי לי עליך יותר ועל החיים שלך.מה גרם לזה.

לכולם...תודה על גילויי הלב והפתיחות

היום בערב אני יהיה כאן ויסביר מדוע העלתי את הנושא.תמשיכו לכתוב.

wildflower**

New member
מה גרם לזה???? ../images/Emo35.gif

אני חושבת שזה די הכול ביחד... כל הרגשות והפגיעות מצטברים בסופו של דבר וזה יוצר מהומה בלב... והלב לא יכול להכיל כל כך כאב... בגלל זה אני מנסה למצוא לזה פתרון אחר... בר

למעלה