אני רוצה להעלות נושא חשוב ביותר...

Black Hawk

New member
אני רוצה להעלות נושא חשוב ביותר...

הלא הוא- מקומות הבילוי בעיר רחובות. זאת עובדה, שאין לצעירים מה לעשות והיכן לבלות בימי שישי בערב. אומנם יבואו האלה שיגידו:"אבל יש את הקניון"- אז תשובתי להם: קניון אומנם יש אך זהו לא מקום בילוי, וחוץ מזה, נמאס כבר מהקניון. אני כאחד בן 17 ובכיתה י"א, מבלה בקניון מאז כיתה "ה" אם אינני טועה, וזה פשוט נמאס. ישנם גם את האלה שיאמרו:"אבל יש את רח´ הרצל עם בתי הקפה" אז תשובתי גם להם תהיה שזה כבר מיצה את עצמו. כמובן שזה נחמד לשבת עם כמה חבר´ה על כוס בירה, אבל כל מקומות הבילוי האלה נמאסו כבר!!! מה שחסר ברחובות זה מועדונים ודיסקוטקים. אין ברחובות אף מועדון ברמה שאפשר ללכת אליו, ושאלתי היא:"למה?". למה אין כאלה מקומות??

Weird Eyal

New member
את השאלה הזאת נראה לי

אתה צריך להפנות לראש העיר שלכם... אומנם צריך מישהו שירצה בכלל לפתוח מועדון ברחובות אבל ראש העיר הוא זה שצריך לדאוג לקדם את העניין של הבילויים בעיר..... אחרי הכל איזה ראש עיר ירצה שהתושבים שלו יעזבו את העיר? בחיפה למשל ראש העיר (עמרם מצנע) דיי השקיע בעניין הבילויים..... אם זה עוד פאבים ובתיי קפה מכל הסוגים האפשריים ואם זה מועדונים ודיסקוטקים..... ואגב אתה יכול לצאת לבלות בראשון לציון.. יש שם מועדונים והכל וזה לא רחוק בכלל.......

jina100

New member
אני זוכרת שבזמני לא היה כלוווום

אני זוכרת שבזמני לא היה כלוווווווום ברחובות רק סמי בורקס והפקולטה היו פתוחים ביום שיש בערב. כן כן לא היו אפילו סרטים. אני זוכרת שהינו הולכים בערב לסרט בפקולטה ואח"כ אוכלים בורקס עם ביצה בסמי בורקס וזהו!!! אז עכשיו בוכים שהקניו נמאס ובתי הקפה זה לא זה. תחשוב שרק לפני 15 שנה לא היה כלום!!!!! ותגיד תודה

j i m m y

New member
ג´ינה, אנחנו לא חיים בדימונה !

זה רחובות ! עיר המדע ! זו לא עיר חרדית, ולא עיר שמרנית ! אנחנו זכאים למקומות בילוי ! לא נסתפק בכלום שיש לנו כאן, וזכותינו לצאת בעיר שבה נולדנו! אנחנו לא נגיד תודה על מה שאין לנו: אנחנו משלמים מיסים וארנונה, ואנחנו רוצים לדעת לאן הכסף הולך ! אם לך מספיק בורקס וסרט בפקולטה - שיבושם לך! אנחנו רוצים להתפרק. יש את מתחם הרכבת, ומה שיש שם זה רק ערסים ודקירות. הגיע הזמן שנפתח מועדון עם סלקציה, כמו האומן 17, TLV ודומיו! פעם היה לנו את הגרין.. שנסגר! היה מועדון מטר על מטר, אבל היה ! עכשיו מה יש - כל הג´יפה של רחובות, הניקוז המרכזי. הגיע הזמן שניפתח פאב, כמו האנדרגראונד. הגיע הזמן !

Black Hawk

New member
בזמנך...

הזמנים לא כ"כ השתנו, כי עיקר הבילויים ברחובות מתבעצים ברח´ הרצל, באיזור שליד סמי בורקס ומטה, ופשוט יש מאות בני נוער שמשוטטים בערב ברח´ הרצל. אז הבילוי של סמי עדיין קיים, אך זה אינו בילוי מועדף לבני נוער וצעירים. אחרי שבוע שלם של לימודים, עבודה, צבא ומה לא, הנוער רוצה להתפרק קצת ולהפיג את המתחים של השבוע, ובשביל זה בורקס תפו"א וביצה אינו מספיק לדעתי...

Black Hawk

New member
כל מה שיש ברכבת...

זה ערסים ודקירות. צריכים להיפתח מקומות עם סלקציה כדי שלא כל ערס עם סכין יוכל להיכנס אליהם...

Big 7

New member
אז כל חנון עם ספר יוכל להיכנס

אתה רוצה מועדונים?...לך תיפתח אחד....אין מה לעשות...אפשר ללכת לעיר לגבעת הדקלים לילווא(מקום מצויין אבל יקר)לקניון או סתם לשבת בפארק..מה אתם עוד רוצים?המצב הכלכלי במדינה גרוע אז העיר שלנו אמורה להיות עשירה?

j i m m y

New member
אחי הבנו שאתה חסר חיים ../images/Emo6.gif זה בסדר

כולנו ככה.. אבל אנחנו רוצים חיים ! תאר לעצמך את טיאסטו מגיע לרחובות.. לתקלט.. או את יהל.. מה כבר ביקשנו ? תאר לעצמך אומנים מחו"ל מגיעים לנגן ברחובות. יש לנו מצב.. ועוד איך ! אם ראש העיר יכול לארגן כאן פסטיבל ג´אז בקנה מידה ארצי, אז אפשר גם מועדונים וגם מופעים. דיי עם הפלצנות ! אנחנו אנשים שרוצים בילויים פשוטים - Yet יוקרתיים.

Big 7

New member
אתה רומז שאני חסר חיים?אתה צודק!

סתם...תגיד מה הישתגעת?אין לעירייה כסף ליהל.....גם כן אני שונא טראנסים ואני מחליט!..סתם...אין לי בעיה עם טראנסים למרות שאני לא מת על זה...מה עם כך שאמינם יגיע לרחובות?..זה לא יקרה..ראש העיר אשכנזי...אפלו הופעה של מוקי אין פה..

למעלה