אני רוצה להעלות נושא לדיון, מציק ..

אני רוצה להעלות נושא לדיון, מציק ..

...לי העניין... מדוע יהושוע בן נון, יד ימינו של מושה, קיבל ספר אחד בלבד?..., הכוונה, לא רק הספר, אלא מעמד במסורת היהודית... אין חג שהוא מוזכר בו(כנגד אליהו הנביא למשל)... אין הצדעה למעשיו... ולמה אני אומר זאת? כיון שאתם יודעים כמה זה קשה להכנס לנעליו של מנהיג דגול? ולא להכשל... למי יש דעה...כי אני ממש כועס על זה, כובש ארץ כנען, מצביא דגול, משורדי דור העבדות...איש גדול לכל הדעות? למהההההההההההההההההההה? אני רציני

magy

New member
יהושע לממשלה......

בן נון לשלטון..................הצביעו נוני....... רק נוני יבטיח לנו ביטחון......... שאכתוב לו עוד ספר???????? ספר שירים?????? רחוב יהושע בן נון............פינת רחוב משה רבינו....... אוטוסטרדה על שם יהושע.... פארק על שמו.....(פארק יהושע)
))))) מחלף מנהרה מנהר בנק על שמו גן ילדים בית ספר ספרייה גשר קדימהההההההההההההההההההה

magy

New member
אתה עוד לא מכיר את ההומור שלי

התלוצצתי.........
))))

mמוש

New member
גאולה רבינוביץ

אשתו של יהושוע. היה לה גן ילדים של בני טובים בתחילת רחוב דיזינגוף בקטע שבין הבימה והיכל התרבות לרחוב קינג ג´ורג . מול ד"ר פודים שהייתה רופאת ילדים. ליד איפה שהיום גלריה נוגה. מאחורנית ברחוב ספיר היה בית ספר הכרמל ולידו סניף של קרן קיימת . פעם בחודש היה התורנית המסורה לעניני גאולת אדמות (עבדתכם היעילה שהתגלתה כבר אז כבוחשת בעסקי ציבור) צועדת קוממיות מרחוב דיזנגוף פינת פרישמן (בית ספר תל נורדוי) וויאה דיזנגוף פינת קינג ג´ורג וימינה לרחוב ספיר. וכל זה כדי לרוקן את המעות שיקנו עוד סנטמטר מרובע של כיבוש הארץ על ידי ילדי ישראל הצעירה. חוצמזה גם נטעתי עצים בכל ט"ו בשבט. יש אצלי תמונות שמנציחות את גדילתי משנה לשנה עם שתיל. מירי זמיר באותן שנים הייתה רק חלום חיפאי רחוק.

למעלה