אני רוצה להציג לכם את התוספת החדשה בבית

gaia20

New member
אני רוצה להציג לכם את התוספת החדשה בבית

זאת אונה, גורה מעורבת בת 3 חודשים, שנאספה מאיזו צומת והגיעה לאישה יקרה לי מאוד שהציעה לי לאמץ אותה. מה אני אספר עליה.... היא לא גאיה....
חשבתי שהיא תנחם אותי קצת, אבל מהר מאוד הסתבר לי שהיא סוג של פלסטר על פצע מדמם מאוד....
ובכל זאת, היא גורה מקסימה, חכמה מאוד (למדה בלילה אחד לישון במקום שלה ולמדה היום לשבת ב-10 דקות
), שובבה
אני מקווה שהיא תעניק לי אושר ואהבה לפחות כמו שגאיה העניקה לי והכי חשוב - מקווה שאצליח לאהוב אותה ולהיקשר אליה. נכון לעכשיו, עם כל המתיקות שלה, מאוד קשה לי לחשוב על קשר אחר, קרוב וחזק כמו עם גאיה ואני משתדלת להימנע מלעשות השוואות אבל זה כמעט בלתי אפשרי. גאיה הייתה חצי בנאדם ואונה.... אונה היא כלב
אז קבלו תמונה של התוספת, ערב לפני הבשורה המרה שיש לה מקום שלה והיא לא ישנה יותר במיטה שלי

gaia20

New member
ולכל מי שתוהה...

אז כן, יש לה כרית מאחורי הגב... שחלילה לא יהיה לה קר מהקיר

EastGirl83

New member
איזו פשושית

היא ממש חמודה!!!!!!!!!!!!!!!! אני בטוחה שהיא תתן המון אהבה!!!! תהני ותתחזקי

matyc

New member
תשמעי את גאיה אי אפשר להחליף

תמיד תשאר לך פינה בלב לגאיה אבל אני בטוחה שתפני פינה גם לאונה עוד כמה ימים שתכירו יותר אחת ת השניה את תהיי מאוהבת בה מעל הראש אני מכירה אותך

bluli9

New member
היי

מתוך ניסיון .. זה אף פעם לא אותו דבר ... ברונו שלנו היה איתנו במשפחה מגיל חודשיים ועד גיל 16 שאז נאלצנו להיפרד ממנו.. חשבנו שלעולם לא נביא עוד כלב (הרי אף אחד לא יהיה כמו ברונו ) אבל עברו חודשים מספר, הבית היה ריק.. ומצאנו את לאקי המקסים!! הוא איתנו כבר שנה ואני מוכרחה להתוודות שבהתחלה לא נקשרתי אליו ממש אבל היום אני מטורפת עליו! לברונו תמיד תישאר פינה חמה בלב (ובסלון של אמא יש אפילו תמונת הנצחה) אבל גם לאקי מצליח להעניק לנו את האושר והאהבה שרק כלבים יודעים להעניק! אולי בהתחלה באמת זה מרגיש כמו פלסטר על פצע מדמם אבל עם הזמן זה הופך לאהבה אמיתית! נ.ב. אונה מקסימה. מאחלת לכן שנים של אושר וכיף!

למעלה