אני רוצה להרוג אותה.

• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

netaK

New member
אני רוצה להרוג אותה.

את אמא שלי. אני יושבת פה מדמיינת M-16 גדול על הכתפיים מכוונת טוב ויורה ואז יש שקט והכל טוב ואני נהנית מהמחשבה הזאת שתמות האישה הזאת היא לא אמא שלי אסור לה להיות אמא

sh53

New member
../images/Emo24.gif

היה עצוב לי לקרוא מה שכתבת כאן.

אין לי מה להגיד

חוץ מאשר להזכיר לך להתמקד בדברים שאת כן יכולה לשנות ולא בדברים שאי אפשר לשנות. במקום להתמקד בלהעלים אותה, קחי את עצמך משם ועזרי לעצמך לגדול להיות אדם בוגר כמו שאת חושבת לנכון - למרות הדוגמא שראית בבית. קחי את כל האנרגיה הזו של הכעס ועשי למען עצמך הכי טוב שאפשר.

noosh

New member
סליחה על חוסר הפירוט,

אין לי כוח לפרט כרגע. אבל זה באמת קשה, הרבה הרבה יותר ממה שזה נראה

גם קשה להסתובב

באותם מעגלים יום יום שעה שעה. צריך לבחור עם איזה "קשה" מתמודדים. ונכון שהרבה פעמים אנשים בוחרים להישאר איך שהם כי את ה"קשה" הזה הם כבר מכירים... אבל לכל החלטה יש מחיר - וכן, החיים לא פשוטים.

noosh

New member
לרגע לא חשבתי שהם פשוטים

זה קשה לגור עם בנאדם במשך 18 שנה ולא לקחת ממנו הרגלים ולא להיות מושפע ממנו בדברים הקטנים. והדברים הקטנים הם אלה שנטמעים בך הכי עמוק. זה ממש קשה כשהחיצוניות לא מאפשרת לך להתנתק לגמרי ושכל פעם שאת מסתכלת במראה את רואה את הבנאדם שאת לא רוצה להיות. זה נשמע שטחי או לא-קשור, אבל זה ממש קשור. וזה קשה כשאת באמת מנסה לשנות, אבל באמת, את אפילו רושמת את כל הדברים שלא היית רוצה לקחת, אבל את לא מצליחה לנער אותם ממך. ואת מנסה, את מנסה הכי חזק שאת יכולה, וזה פשוט קשה כי זה כל הזמן מסביבך ואת לא מצליחה לגרום לזה לא-להדבק אלייך. וברור שמנסים, ולא מוותרים, ומתעלים את כל הכוחות כדי לא לההפך לבנאדם הזה. אבל כשגרים איתו באותו הבית זה יותר מדי קשה.

netaK

New member
אני לא יכולה לעשות לעצמי שום טוב

כל עוד היא חיה אין לי שומדבר טוב לקחת מהבית הזה

buffgirl

New member
אח, אימאות. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני מכירה מקרוב את כל הקטע של הכעס והתסכול והשנאה. אני יכולה רק להגיד לך שזה עובר, ושצריך לשאת את זה, די בשתיקה, לפחות עד שעוזבים את הבית (או אם יש לך מזל - גיל 18 הנחשק) ואז את פחות או יותר חופשיה. מקווה שעזרתי, ולו במעט

netaK

New member
אוי לי.

היא תהרוג את כולנו. אני אומרת לכם, היא תהרוג אותנו ולא תמצמץ אפילו. אבל לא קודם היא תפנה את כולנו, אחד נגד השני. ככה היא תעבוד שכולם יסבלו היא השטן השטן.

netaK

New member
תהרגו אותה בבקשה

תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה תהרגו אותה

אוסה

New member
בתור אמא כואב לי לקרוא את מה שאת

כותבת , לתאר לעצמי שהבת שלי תכתוב או תרגיש דבר כזה רק גורם לי לצעוק אמאאאאאאאאאא אני מקווה שהרגש הזה הכעס והאכזבה מאמא שלך עברו או יעברו לך מהר

netaK

New member
לא הייתה להם ממש הזדמנות לעבור

כי האישה הזדונית הזאת מתנהגת ככה מאז ומעולם.

נטע -

אמרו לך איפה שהוא בשרשור שאת כבר אוטוטו עם רגל אחת בחוץ. יאללה - צאי מהבית ויפה שעה אחת קודם. מבחינת השינוי שיחול בך, הוא יחול כשתחיי את חייך ותתנסי בכל מיני ניסיונות של קשר. או אז תוכלי להיפגש עם עצמך ועם חלקים בך שאת רוצה לשנות, ומול זולת אחר - לא אמא - לעשות את השינוי, כי מול אמא כנראה אי אפשר.

למעלה