מוכן לעזור? הקרציה (שהיא בת 12) נמצאת מתחת לעור שלי כבר כל החופש וכשאני חוטפת אטרף עליה ומרביצה לה או מקללת אותה אז אני מקבלת עונשים מאמא שלי. הפתרון הוא להרוג אותה, יש מתנדבים?
אני לא יכול להזמין חברים הבייתה בלי שהקרצייה הקטנה תחקור אותם ממי הם אם יש להם חברה עד כמה הם שוקלים! היא משגעת אותי וכשאני מרביץ לה היא רצה לאמא הממזרה הקטנה.. ניסיתי לקשור אותה ליום וההורים נעלו לי את המקרר ליום! אני חייב לשכור איזה משהו שיהיה חבר של המסכנה ויעיף אותה מהבית מטאל
אחותי קרצייה ב 11.. כל היום עושה קולות משונים ואני חזרי ממחנה חצי מתה והיא:"גליייייייייייייתתתתתתת איפההה הלללאאאאאאקקקקקקק????" בקול הכי מעצבן שיכול להיות. תדפדפי כמה דפים אחורה ותיקראי תבעיה של אולי זה יעזור לך. גלית
אחי הנודניק הזה......... שומע שירים שיצאו מהמודה לפני 4 שנים. הוא שומע דיסקים שלי של האם טי וי שלפני 4 או 5 שנים יש לי אותם.... וחוץ מזה הוא הבן אדם הכי דבק שיכול להיות... תמיד שבאות שבאות אליי חברות הוא חייב להיתקרצץ ולהתחיל לקלל אותי וליצחוק עליי לידם, ואם אני מחזירה לו שמקללת אותו בחזרה אז הוא ישר רץ לאמא שלי.... אוףףףף איזה עצבים הוא מביא לי..... בא לי ליפעמים לפוצץ אותו מכות, אבל אני כבר לא יכולה עליו כי הוא לומד קרטה. אבא שלי שלח אותו במיוחד לחוג קרטה כדי שאף אחד לא יוכל להרביץ לו ובטח שלא אני. איזה עצביםםם