.
E evglev1 Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 01:33 #2 נכתב ע"י כאוס מסודר: והם מרמים גונבים ושודדים אבל ברוך השם יש לנו כוחות בטחון נפלאים במדינה והם יתפסו את כולם עד האחרון שבהם לחץ כדי להרחיב... בשביל מה ההכללות אתה מכיר אישית כל שלוש מיליון אזרחים שבחרו את 64 המנדטים?
נכתב ע"י כאוס מסודר: והם מרמים גונבים ושודדים אבל ברוך השם יש לנו כוחות בטחון נפלאים במדינה והם יתפסו את כולם עד האחרון שבהם לחץ כדי להרחיב... בשביל מה ההכללות אתה מכיר אישית כל שלוש מיליון אזרחים שבחרו את 64 המנדטים?
D DANIAVNI Well-known member ביום רביעי ב- 03:15 #3 נכתב ע"י כאוס מסודר: והם מרמים גונבים ושודדים אבל ברוך השם יש לנו כוחות בטחון נפלאים במדינה והם יתפסו את כולם עד האחרון שבהם לחץ כדי להרחיב... שמע, יש בעייה כזו אני מכיר מספר דתיים לאומיים שהם באמת אנשים טובים וישרים. אבל הם הצביעו לנתניהו וזו זכותם הדמוקרטית . אז הם אמנם גרמו לנזק ובעייה בעקיפין אבל אני לא ממש יכול להאשים אותם . לכן לטעון שכל גוש הימין גנבים שודדים זה פשוט לא נכון .
נכתב ע"י כאוס מסודר: והם מרמים גונבים ושודדים אבל ברוך השם יש לנו כוחות בטחון נפלאים במדינה והם יתפסו את כולם עד האחרון שבהם לחץ כדי להרחיב... שמע, יש בעייה כזו אני מכיר מספר דתיים לאומיים שהם באמת אנשים טובים וישרים. אבל הם הצביעו לנתניהו וזו זכותם הדמוקרטית . אז הם אמנם גרמו לנזק ובעייה בעקיפין אבל אני לא ממש יכול להאשים אותם . לכן לטעון שכל גוש הימין גנבים שודדים זה פשוט לא נכון .