"אני רוצה להשתין על יהודה סעדו"

AvtipuS

New member
"אני רוצה להשתין על יהודה סעדו"

גאלה, 4.10. באים, מחכים, פוגשים את סטייק ועוד סטייק, מחכים עוד ואז נכנסים... אולם קטן, הרבה מטאל >.< (פיכס). ראינו דרך המעבר לאולם ההופעה שיובל ושחר אבן צור עושים חימום,ביחד. בלה בלה מטאל טמאל ואז פתחו תכניסה לאולם ההופעה, הייתה שם מסיבה ישראלית, היה ממש נחמד! אחרי זה עולה איזה ילד לבמה ואומר שהוא רוצה להזמין את שחר אבן צור, במועדון כזה קטן אין ברירה והאומן צריך לעלות לבמה מתוך הקהל >.< אז במקרה הייתי בצד ימין של הבמה ושחר אבן צור עלה משם וכל הבנות "יאא נגעתי בשחר". >.< שחר מתחיל לשיר את "180" והוא רואה שהקהל לא ממש משתף פעולה מכיוון שהגירסא "קצת" שונה. גירסאת שחר, גיטרה ו DJ שמעוות את השיר. >.< ואז שחר אמר "את השיר הבא כתבתי בדרך לכפר סבא, או לקרית חיים איך שתרצו" שר את "כפר סבא". לאחר מכן שחר הזמין את יובל, כמובן שיובל גם עלה לבמה מצד ימין של הבמה ושוב הבנות בהתלהבות "יאא נגעתי ביובל". הם שרו ביחד את 2052, ואז שחר ויובל אמרו שהשיר הבא הוא שיר של "הביזנס" והוא נקרא "שיגמר לי". יובל דיבר המון שטויות וכל הזמן הוא כמעט נפל עלינו והשומרים היו צריכים להרים אותו... אח"כ הם שרו את "ניו יורק רפיח" והיה ממש נחמד, אח"כ יובל הביא בפתיחה ל "גשם חזק" ואמר שבקרוב יהיה חורף ובלה בלה בלה... באמצע גשם חזק יובל פשוט נפל לתוך הקהל. אאוץ'. אחרי שהשומרים העלו אותו חזרה המיקרופון נשאר בקהל ואז החזירו אותו
אחרי גשם חזק יובל החליט שהוא צריך להשתין. יובל לקח את הבקבוק בירה שלו, השפריץ על הקהל ואמר: ""אני רוצה על הבמה המכובדת הזאת להשתין על יהודה סעדו" ואז יובל ושחר דיברו על זה שגם לסעדו מגיע שישתינו עליו, ואז יובל אמר "אני רוצה להשתין על הראל סקעת" (מתועד בוידיאו) והיה ממש מצחיק... אח"כ, ערומים. כמובן כמו תמיד שחר אבן צור מוריד חולצה, ואז יובל פשוט השתגע, הוא כל הזמן בא לקהל והסתובב שימשכו אותו אחורה והשומרים כל הזמן עוצרים אותו שלא יפול שוב והוא כל הזמן חוזר... יובל ושחר השתוללו על הבמה והגיטרות נפלו שם חופשי... ואז יובל הוריד את המכנס ונשאר עם בוקסר ורקד... אחרי שהוא חשף את ישבנו מספר פעמים כמה בנות חשקו במשהו נוסף, אז פשוט הורידו לו תבוקסר. שיערות הערווה שלו פרצו החוצה ואת השאר תדמיינו לבד. >.< טוב נגמר הם עברו לידנו חזרה וזהו... ביקשתי מעובד במה שיביא לי תפלייליסט "הדרוך" שיש עליו מלא עקבות של נעליים (של יובל ושחר), אח"כ הייתה מסיבה ישראלית ובלה בלה, ב2 וחצי אח של חבר שלי בא לקחת אותנו והוא נתן לי טרמפ הבייתה (כמה נחמד הוא, הוא גר 5 דקות משם והוא נסע איזה 10 דקות יותר כדי להביא אותי הבייתה למוצקין) וזהו. לא צילמתי במצלמה הרגילה כי שחבתי שהיא לא תשרוד תפוגואים שלפני ההופעה אבל עשיתי טעות שלא הבאתי. >.< צילמתי עם הסלולרי ובערב\מחר-תמונות וסרטונים. (אני נוסע למרכז, אני חוזר בערב)

ס ט י י ק

New member
גאד היה גרוע

סורי רז לא קראתי את כל מה שרשמת אבל סורי אם חזרתי על משו. היה זוועתי ביותר אבל מצחיק ההופעה הכי גרועה שראיתי בחיים שלי לא היו תופים
רק שחר ודיגיי,אח"כ יובל בא,כהרגלו מסטול מת. התחיל לדבר שטויות,לקפוץ על הקהל,שפך עלינו בירה,הראה את התחת. בקיצור אולי זה מצחיק אבל זה די מעצבן לראות אותו ככה. הביצוע של השירים מעפן ביותר הסאונד צולע אז בקושי שמעו את המיקרופון של יובל. בקיצור...מי שהתכוון לבוא מרחוק ולא בא,הוא לא הפסיד. אבל אחח גאלהD: איזה מועדון נחמד. המוזיקה שמה אחלה,רז מה רע במטאל?>< היה ממש כיף.אנשים שיכורים ב5 בבוקרXD זהו.

ס ט י י ק

New member
יש 2 חדרים../images/Emo3.gif

אחד שהוא מטאל ואחד כלמיני לועזי נחמד וישראלי
אע ועוד חדר שלישי שהוא לא מוגדר...

אני לא אשרוד ;[ ../images/Emo15.gif

טוב. זאת תהיה חוויה בין המצחיקות. XD אבל אני התכוונתי להביא חברות נחמדות,ולא קשואחות ואפלות. טוב לוכפת לי. שישמעו דברים קשואחים, בז'יז' תעשה לי שיעורים לפני ההופעה של מהשד"ק

LiLdon

New member
חחחח היה הזוי לחלוטייין

בקטנה שיובל קפץ שם על אנשים והדביק להם בוסות וחיבוקים..חח אעמ. הוא גם הרים את החולצה וסובב ת'פיטמות 180 היה ממש ממש ביצוע מסריח ושיגמר לי היה..היה פסדר אבל בשיר ערומים, הקהל פשוט השתגע,איכשהוא מצאתי את עצמי משורה ראשונה,בשורה חמישית !! וחטפתי מכות רבות. אבל היה מבדר.כן.ללא ספק. . ואיכשהו הגומייה של יובל אצל חברה שלי.

keeeren

New member
רגע רגע רגע

1. אני מקווה שיש תמונות תחת!! 2. ראו לו את הזין?
זה שאתם אומרים שהיה חרא זה חצי נחמה.. אבל עדיין הפסדתי את התחת של יובל אז זה לא ממש עוזר..
אחר כך הם הלכו או שנשארו עם הקהל?

LiLdon

New member
אה-הא

1.יש תמונות תחת...חחחחחח אוהו ועוד איך תמונות.! 2.כן.ולא מספר קטן של פעמים חחחחח ונדמה לי שהם נשארו טיפונת ואז הלכו ידיד שלי אמר לי שהוא ראה אותם בחדר של המטאל..אבל..נאמ.

keeeren

New member
אנשים להעלות תמונות!!

כמה שיותר גסות וחושפניות יותר טוב!!! פלייייייז...:] יש תמונות של איברים אחרים חוץ מהתחת?

keeeren

New member
זה יובל!!!../images/Emo99.gif

אני תמיד חרמנית עליו...!!!!!!! אני רוצה תמונות

LiLdon

New member
../images/Emo98.gifזה אכן יובל

כולם חרמנים על יובל.ולפי אתמול יובל חרמן על כולם :) חחחח בואי נאמר שהוא נישק שם המון אנשים,ולא רק נקבות. לא בעצם.זה היה קטע עצוב. הוא חיבק ונישק אותנו בהמון בתכלס ואיזה ערס אחד התלהב עלה לבמה והדביק לו חיבוק.חח בקיצור אני מנסה להעלות את התמונות של הישבן..ויש תמונה..לא כלכך ברורה של איברים אחרים.

keeeren

New member
יש לך אולי מסנג'ר?

אני מאוד אשמחא ם תשלחי לי את התמונות במסנג'ר בבקשה:]

LiLdon

New member
יש לי מסנג'ר....אבל

המצלמה נאצית ולא מוכנה להעביר את התמונות ומשום מה המחשב מקבל עצירות טכנולוגית מזה. אז..זאת בעיה.זמנית

LiLdon

New member
טובי.כתוב ליל נכון?אז זאת אני:p

חח אני אשתדל לשלוח לך !!! עם המצלמה המפגרת הזאת תחייה. ואם לא יעלו בקרוב תמונות מאתמול באתר הזה של המסיבות או משו

ס ט י י ק

New member
מה את מתרגשת?

זה צריך להיות עצוב הוא התנהג בצורה שצריכה לבייש אותו

LiLdon

New member
האמת שכן

בואי נאמר שמבחינת המראה..לא הפסדת המון |הייתה אכזבה| ותכלס,זאת הייתה הופעה בהמתית.הופעה לפנים! אבל זה היה מעבר לכל השטויות שהוא עושה בהופעות זה כבר היה עצוב. וזה כולה הזין של יובל תנשמי.

למעלה