אני רוצה להתאבד...

BtHeS 94

New member
אני רוצה להתאבד...

פשוט ככה,באלי למות,לא רוצה לחיות יותר, לחיים שלי אין טעם,אין משמעות,ואם אלוהים קיים הוא כל הזמן דופק אותי... למשל אתמול-ההורים שלי לקחו לי את כל הדמי כיס בטענה שאני לא צריכה להחזיק 450 ש''ח בבית. והם תמיד לוקחים לי כל מה שמסב לי אושר, והעיקר שאני בוכה הם מקללים אותי...ואומרים לי שאני מתנהגת כמו מפגרת... נמאס לי!! אמרתי להם שאני חסכתי ת'כסף הזה במיוחד ליום שבו 30 יגיעו לארץ, והם צעקו עליי... בטח שהם יגיעו לא יהיה לי גרוש על התחת,וההורים לא יתנו לי ללכת... ככה שעדיף לי למות כבר וזהו.

Why So Serious

New member
זה הורים

הם לא באו לאמלל לך את החיים, עד כמה שזה נראה ככה. הם לא. זאת לא סיבה למות, ממש לא.. יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים מכסף, יש דברים שקורים שגורמים להעריך את מה שיש לך. אז נכון, הם עשו מעשה מעצבן. אבל את לא צריכה לרצות למות בגלל זה.. החיים יפים בלי או עם כסף.:) ד"א, תנסי להראות להורים שלך שאת דווקא כן משתמשת בכסף, שכדאי שלא תקחי מהם כול הזמן שאת יוצאת.. אין לי עצה טובה כ"כ להביא לך חוץ מזה שאל תקחי את זה קשה מדי.. כולה כסף ותאמיני לי, 30 לא יגיעו בקרוב אז אין לך מה לדאוג;)

liron138

New member
אני מבקשת ממך

להירגע ולא להגיד את המילים האלה אפילו בצחוק!!!! זה לא סוף העולם..ועד ש30 יבואו יהיה לך עוד כסף..את לא צריכה להיסחף..לא קרה כלום...אני בטוחה שאם תסבירי את מה שעובר עלייך להורים שלך הם יבינו אותך אבל תדברי ברצינות ולא בבכיינות..אני בטוחה שהם לא רוצים לעשות לך בכוונה.. פשוט תסבירי להם.. :)..אל תדאגי יהיה בסדר..!

TA127

New member
הממ

זה לא ממש פורום לדברים האלה...פריקות ריגשיות זה לא פה...פה זה פורום של שלושים שניות למאדים. זה הפוסט הראשון שנוגע לנושא אישי וגם עדיף שהאחרון.. אבל בלי קשר...ברצינות 450 שקל זה לא סיבה לרצות למות

RenanaD

New member
אם יש הודעה שלא במקום - זו ההודעה שלך!

פורום, בנוסף להיותו פורום שעוסק בנושא מסוים (במקרה שלנו - 30STM), הוא גם מקום מפגש אינטרנטי-חברתי. מותר ואף רצוי שאנשים ייצרו בו קשרים אישיים ויחלקו את מה שעובר עליהם. בשביל זה הוא קיים. ואתה יודע מה? נניח שלא. נניח שאסור לכתוב הודעות
, נניח שאסור לזוז טיפה ימינה או טיפה שמאלה מ-30STM, נניח שיש פה דיקטטורה. באה לכאן מישהי, כותבת הודעה אישית, ורואים בבירור שרע לה. נראה לך ראוי להגיב לה בצורה כזו? לתת לה כזאת סטירת לחי? הבחורה באה לשפוך את מה שיש לה על הלב, ובתמורה מקבלת כזה יחס. זה אמור לגרום לה להרגיש יותר טוב עם עצמה?! עכשיו, אני לא מכירה אותה אישית אז השורות הבאות שאני הולכת לכתוב ממש לא נכתבות עליה. ואני מאוד מאוד מקווה שזה היה המצב גם אם כן הייתי מכירה אותה. תדע לך שמסתובבים בארץ אלפי בני נוער במצב מנטלי קשה מאוד. רובם מעולם לא פנו לקבל עזרה מגופים מקצועיים. רובם מסתירים את הדכאון שלהם טוב מדי מהסביבה שלהם, כך שהסביבה ממש לא מודעת למצבם ולכן גם לא מפנה אותם לטיפול כזה. חלקם עומדים על הקצה. חלקם נמצאים במצב כ"כ קשה, שמספיק טריגר אחד קטן בשביל לדחוף אותם מהקצה הזה. לפעמים הערה אחת שלילית (או סתם לא חיובית) יכולה לדחוף אותם לבצע מעשים קיצוניים. תדע את זה. ובפעם הבאה שמישהו כותב משהו אמיתי וכואב מהחיים שלו, אל תעז להגיב בצורה שלילית. עדיף שלא תגיב בכלל. תתעלם, אם זה מפריע לך. לכל מעשה יש השלכות, ולפעמים הן חמורות. אדגיש שוב - אני לא מכירה אותה, את החיים שלה, הנסיבות שלה. לא יודעת אם זה נכון לגביה. מאוד מקווה שלא. כן, יכול להיות שלקחתי את מה שכתבת קשה מדי וכתבתי בעצמי תגובה לא פרופורציונלית. יכול להיות. אז סליחה אם נפגעת. אבל יצא לי להתקל בכמה מקרים כמו שתיארתי קודם. אלה אנשים שצריך להגן עליהם קצת יותר. הם לא מסתובבים עם שלט על הגב או כתובת על המצח, אתה לא יכול לדעת מי אלה ואיפה בחיים (או בפורומים) תתקל בהם. צריך להתנהג ולהתנסח ברגישות לסביבה. לכן הרשיתי לעצמי לכתוב את זה. אני מקווה שאתה מבין

I AM7

New member
../images/Emo45.gif

אין לי מילה להוסיף. חוץ מזה שאין לך על מה להתנצל

TA127

New member
אוי תירגעי...

אני מכיר אותה ואני יודע שהיא בנאדם שאוהב לפרוק...והיא כבר פרקה בבלוג ובפייסבוק...אני פשוט לא חושב שצריך לפתוח 2 פוסטים על זה.. אפשר לדבר פה על דברים אישיים...אנשים שמתגייסים, ימי הולדת ודברים כאלו אבל זה לא נראה לי המקום הנכון לפריקה כזאת. ויש מצב שזה היה טיפה לא יפה מצידי אז אם פגעתי בה אני מצטער....

RenanaD

New member
יקירי, אני כבר 10 שנים בתפוז, מתוכן 5 כמנהלת

אז תאמין לי שאני יודעת טוב מאוד מה ראוי להופיע בפורום ומה לא. וזה לא משנה אם היא כתבה על זה בעוד מקומות או רק פה. זו זכותה, ולך אין רשות לקחת את הזכות הזאת ממנה. אם הפורום לא יהיה חמים ונעים בפן החברתי שלו, הוא לא ישרוד בפן הנושאי שלו לאורך זמן. אם לא יווצרו פה קשרים בין אנשים, רמת הפעילות תרד והפורום ייסגר מהר מאוד. אתה רוצה את זה? לכן, בין היתר, הודעות חברתיות הן דבר בריא ורצוי שייפתחו פה. אז אם לך באופן אישי קשה להתמודד עם זה, חבל. אחזור על ההמלצה שלי אליך שתתעלם מההודעות האלה. אם כותרת של הודעה מסוימת מעוררת בך חשד שהיא לא עוסקת ב-30STM באופן טהור, אתה מוזמן לא לפתוח אותה. חבל על העצבים שלך, לא?

אם זה לא המקום הנכון אז אני לא יודעת מה כן

פורום, על אף היותו פורום בנושא 30, הוא רשת שבה אתה יכול ליצור חברים , שבה אתה יכול להרגיש נוח לדבר. אז אם היא חשה את הצורך להוציא את זה כאן, כי כאן היא מרגישה שיש לך חברים וכאן מקשיבים לה. אז זה המקום וכאן היא תוציא את זה. אני לעולם לא אסתום את הפה למישהו שבא לכאן ומחפש עזרה ותמיכה. אין כזה דבר. אולי לפורום יש חוקים וכללים אבל מותר לסטות ימינה או שמאלה לפעמים. ותאמין לי- זה היה בדיוק המקרה

אל תדאגי...

ההורים שלך הם אלה שדואגים לך.. ואם תראי להם שאת באמת אוהבת את הלהקה הם יחזירו לך את ה450 שקל האלה וגם יביאו לך יותר להופעה D: תהיי איתם ברוגע והם יהיו איתך, מניסיון. ולא צריך למות בשביל זה, ברגע ש30 ינחתו בארץ, את תהיי איתי בשדה תעופה לקבל אותם D: וברור שתהיי בהופעה, לנשוםם יפתיי, לנשום D:

I AM7

New member
את קראת את מה שכתבו לך כאן?

את לא צריכה להרגיש ככה. לרובנו יש מצבים שפשוט נמאס מהכל , מן תחושת כובד כזו , אבל אין מה לעשות חוץ מלהתמודד! סך הכל אני מאמינה שההורים שלך רוצים רק בטובתך. והם כנראה חושבים שאת מתנהגת בצורה ילדותית כשאת מדברת איתם על איזו להקת רוק............ בכל אופן , כש 30 שניות למאדים ה גדולים יגיעו נדבר על זה.בינתיים הם לא בכיוון.הם בכיוון לאיראן
- godd dammit.

יקירתי

מחר תקומי בבוקר ותרגישי יותר טוב. אני יודעת שיש מצבים שקשה להכניס את עצמך לפרופורציות, אבל אולי הם עושים את זה מתוך דאגה, אולי הם חושבים שההתנהגות הזאת לא בריאה לך. מי כמוני מבינה איך זה להכנס לתוך החור השיחור של הדיכאון, אבל תצאי ממנו. זה ממש מעצבן כשאומרים שזה הגיל ובלה בלה.. אבל תכלס, אני לא חושבת שההורים שלך רעים. את פשוט מתמרדת והם דואגים לך, תראי קצת בגרות- תשבי איתם לשיחה ותראי שהכל יהיה בסדר. ותמיד תדעי שיש לך את האנשים שלך פה שעומדים מאחורייך

liron138

New member
יש לי משהו להוסיף..וזה קשור לכולכן..

פשוט כיף להיות בפורום הזה..באמת..אתם אנשים מדהימים...שאם אתם נרתמים כך לבנאדם שכתב הודעה מהסוג הזה.אז אתם באמת מתחשבים ואוהבים לעזור.. אני נמצאת בפורום אחר בתפוז בנוסף לזה של 30 ואין מה להשוות בין המנהלת ששם למנהלת שפה.. פשוט מדהים שאפשר להגיד באמת מה שחושבים מבלי שאף אחד יצא עלייך..:) תמשיכו ככה.פשוט כיףף..

חח תודה על המחמאות

זה באמת פורום נפלא. אני באופן אישי מאוד קשוחה עם עצמי אז תודות על המחמאות, כניראה שאני כן עושה כאן משהו טוב..

STEMINEM

New member
אני מציע שתתחילי לקחת דברים בפרופורציות

אם אחרי.. תסלחי לי כן.. אבל אם אחרי שטות כזאת את באמת רוצה להתאבד כמו שאת אומרת אני לא רואה אותך מגיעה לגיל 18 אפילו.. כי בחיים האלה תאכלי הרבה חרא.. יותר ממה שנדמה לך תתמודדי ! אל תרחמי על עצמך יש דברים הרבה יותר חשובים מללכת להופעה של להקה.. אם בכלל יבואו ואני גם מאמין שהם יתנו לך ללכת להופעה יום טוב לך

למעלה