אני רוצה להתגרש

mazal4

New member
אני רוצה להתגרש

פעם הוא מסכים ופעם לא בכל פעם שעולה הנושא הזה הוא נתקף עצבים ולא מדבר איתי, יכול לקחת גם מס' ימים שאנו לא מתקשרים, אחר כך נרגע המצב ברגע שלא מדברים על זה, ואם שוב אני מזכירה לו את הנושא שוב הוא מתרגז וכך חוזר חלילה אני מרגישה שהיחסים שלנו לא אמיתיים, הוא עשה הרבה דברים שלא היו לרוחי מה שנתן לי לבזות אותו. איני יודעת מה לעשות

זו אכן החלטה קשה שדורשת ודאות מוחלטת, אני

ממליצה לך להחליט כרגע שאת לא מחליטה ושאת בתקופה הקרובה בוחנת את העניינים. תעני לעצמך על השאלות הבאות: מדוע את רוצה להתגרש? מה את שואפת שיקרה בעקבות הגרושין? האם יש לך לעיתים רצון ללכת לטיפול זוגי ולנסות לשפר את הזוגיות? תחשבי היטב על איך את רוצה שיראו חייך ואחרי שיהיה לך ביטחון ברצונך, יהיו לך יותר כוחות לפעול בעקבות רצונך ותהיה לך הוודאות לגבי מה נכון לעשות. אני ממליצה לך להעלות בכתב את רגשותייך ורצונותייך , כאשר זה כתוב זה נראה ברור יותר. שוחחי עם משפחה, חברים שמפרגנים לך ושתפי אותם ברגשות שלך ובקושי , זה גם יקל עלייך .במידה ואת מתקשה עדיין את יכולה גם להתייעץ עם אנשי מקצוע וכמובן מוזמנת להמשיך לקבל עזרה בפורום. שיהיה קל יותר...

שלום לך, את צריכה לעשות הרבה חושבים לפני שאתם

נפרדים, יכול להיות שזה באמת הכי טוב בשבילך אבל יכול להיות שכדאי ללכת לטיפול זוגי. גם בעלך רוצה להתגרש? שווה לך גם אם החלטת ללכת ליעוץ כי זה יכול לעזור לך. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה