אני רוצה להתחיל בפינה חדשה

שלמונזה

New member
אני רוצה להתחיל בפינה חדשה ../images/Emo168.gif

פינת ניתוח דמויות. כל שבוע אני אעלה קווים כלליים של דמות אחרת ואתם תגיבו מה אתם חושבים עליהם. השבוע נתחיל עם ראש משפחת קדמן: אריק בהודעה הבאה... שתפו פעולה

שלמונזה

New member
אריק קמדן ../images/Emo168.gif

אריק הוא אב ל- 7 ילדים. נשוי לאנני. בנם של הקולונל ג'ון ורות קמדן. אח של ג'ולי וחצי אח של ג'ורג' [ג'ורג' מאומץ] כומר בקהילת גלנוק. בתור תפקידו ככומר הוא עוזר לקהילה בכל דרך שרק יכול, לפעמים גם על חשבון של עזרה לילדים שלו עצמו ואשתו. אריק מגונן מאוד על הילדים שלו ומנסה להעניק להם ערכים טובים ומיושנים גם יש לציין (NO SEX BEFORE GETTING MARRIED...). לעומת זאת ברוב המקרים הוא לא סומך על הילדים שלו שיעשו את הדבר הנכון ולכן אנחנו מוצאים אותו עוקב אחריהם לפגישות. בעונות הראשונות לא היה לו קשר טוב עם אבא שלו, אך בהמשך לאחר דיבור על זה המצב השתפר. עזר הרבה לאחותו כשהיא היתה מכורה לאלכוהול. נראה שיש לו קשר יותר טוב עם לוסי ורות'י. על מאט הוא כמעט אף פעם לא סומך בעיקר כשזה נוגע לבחירות שלו בחיים. את הקשר הכי טוב יש לאריק עם אשתו אנני. הוא אוהב אותה אך לפעמים גם זונח אותה לטובת חובותיו ככומר. הוא נורא משתדל אך לא תמיד מבין אותה. בעונות המאוחרות יותר כתוצאה מכל לחצי הכנסייה והצרות בבית אריק קיבל התקף לב. מה דעתם על דמותו של אריק - אוהבים/שונאים מה דעתכם על יחסיו עם הילדים שלו? לעומת יחסיו עם הקהילה? פרק/סצינה שאתם זוכרים שהתאכזבתם מאוד מדרך הטיפול שלו? פרק/סצינה שהתרשמתם מאוד מדרך הטיפול שלו? אם אתם הייתם הכותבים - מה הייתם משנים בדמות? כל הערה עוד שהייתם רוצים להוסיף לגבי אריק, אם אתם רוצים להוסיף תמונות
שתהיה שבת שלום וסוף שבוע נהדר, מחכה לשמע מה דעתכם
יפית

דעתי עליו../images/Emo87.gif

דמות חצי מטומטמת חצי חיובית. לפעמים יש לי חשק להעיף לו כרית על הפרצוף. הוא קטנוני, מצפה שכולם יעשו מה שהוא אומר וזהו כי הוא האבא, לא מתחשב, מנסה לשכן שלום בבית כשבעצם מה שצריך זה תמיכה, לא יודע לתת עצות טובות למשפחתו אבל לאחרים הוא נותן אחלה עצות. יחסיו עם הקהילה באים כמעט תמיד על חשבון יחסיו עם ילדיו מה שעולה לו לפעמים ביוקר- כשלמשל אחד הילדים מסרב לספר לו ומספרים הכל לאנני. ברור שהוא היה יותר קרוב ללוסי ולרותי אבל הוא לא סומך על בניו מהסיבה שהוא גבר- הוא יודע מה גברים עושים ורוצים (סקס. בדרך כלל). אריק לא דמות רעה אבל גם לא מלאכית קדושה.

שלמונזה

New member
האממממ דעתי ../images/Emo168.gif

מה דעתם על דמותו של אריק - אוהבים/שונאים האמממ באמצע ככה, לפעמים הוא ממש מעצבן אותי. מה דעתכם על יחסיו עם הילדים שלו? מרגיז אותי נורא שכל דבר שמאט עושה זה ישר רע ולא נכון, מאט הוא מקסים. לעומת יחסיו עם הקהילה? היחסים שלו עם הקהילה הרבה יותר טובים, כי הוא פשוט משקיע יותר זמן שמה. פרק/סצינה שאתם זוכרים שהתאכזבתם מאוד מדרך הטיפול שלו? כשאמא של אנני נפטרה והיא נורא היתה צריכה אותו והוא רץ לטפל בעניינים של הכנסייה
, וכמובן ההתנגדות שלו לחתונה של מאט כשהוא מחליט שהוא לא בא
פרק/סצינה שהתרשמתם מאוד מדרך הטיפול שלו? כשמאט נסע לראות את התר אחרי שהיא נפרדה ממנו ולא היה לו כסף לחזור ואריק בא עד לשם כדי לתמוך בו ולקחת אותו הביתה
אם אתם הייתם הכותבים - מה הייתם משנים בדמות? הייתי נותנת לו כאמור להתייחס קצת יותר לילדים, אבל להתערב בחיים שלהם פחות. להיות יותר קשוב ונחמד, ואולי אפילו טיפה יותר מתירני. וזהו אני גמרתי

דעתי

אני מתה עליו. הוא אמנם קיטשי וקצת לא מציאותי (קצת הרבה) אבל לא הייתי מתנגדת להכיר מישהו כזה בחיים האמיתיים. הוא בעל מושלם (יותר מידי) ואבא מדהים, ובכלל בנאדם מדהים. אמממ אם הייתי משנה משהו זה את המושלמות שלו כבעל. הרי גם לו יש רצונות ודברים שעלולים לגרום למריבות.. לא רק לאנני. לא זוכרת ספציפית פרק שהתרשמתי מהדרך שהוא מטפל בדברים. בעקרון כל הפרקים חחחח

E s t r e l l a

New member
קודום כל משהו מעניין שקראתי עליו:

במקור ובפיילוט אריק היה אמור להיות פסיכולוג ולא כומר! אבל בגלל שרשת השידור רצתה שזה יהיה יותר חינוכי ו"לכל המשפחה" שכתבו את התפקיד לכומר. מה דעתם על דמותו של אריק - ככה מה דעתכם על יחסיו עם הילדים שלו? בדרך כלל הוא עושה דווקא את הדבר הנכון- נכון שבדרך כלל הוא לא סומך על הילדים, אבל לפעמים זה בצדק... לעומת יחסיו עם הקהילה? אם הילדים שלו היו חלק מהקהילה ולא הילדים שלו הוא היה סומך עליהם יותר ועוזר להם יותר- פחות מחטט ויותר עוזר. פרק/סצינה שאתם זוכרים שהתאכזבתם מאוד מדרך הטיפול שלו? כמובן החתונה של מאט פרק/סצינה שהתרשמתם מאוד מדרך הטיפול שלו? בסוף העונה הזאת, לפני כל העניין עם החתונה, שהוא מחליט לסמוך על הילדים ולהירגע- נותן לרותי לשמור על הסוד שלה ולא חוקר אותה יותר (על זה שמאט ושרה כבר התחתנו), ומאחל למאט שיהיה מאושר עם שרה כמו שהוא מאושר עם אנני. אהבתי גם את שני ההורים המבוגרים עם הבן שלהם בן ה-40 שייעץ להם :) אם אתם הייתם הכותבים - מה הייתם משנים בדמות? שתהיה פסיכולוג ולא כומר- זה היה הרבה יותר הגיוני, כי בתכלס לפי מה שהוא עושה הוא פסיכולוג. גם הייתי עושה אותו בכל זאת קצת פחות שמרני, חטטן וחינוכי ושיתחיל לסמוך על הילדים שלו.

dalida1988

New member
אריק..../images/Emo9.gif

דמות חמודה לאללההה אני דווקא אוהבת שהוא כזה אבא שמכיר טוב את הילדים שלו.. והוא בעל מקסיםםם עכשיו מה שמפריע לי שתמידד כמעט בכל פרק הוא זה ששבסוף פותר את הבעיה.. כאילו הוא היחיד שיכול.. זאת דעתי

Supoosh2

New member
אמממ

אני חושבת שבכל מה שקשור בעזרה לאנשים הוא עושה עבודה מצויינת.. לדעתי הוא צריך להיות יותר בקשר עם הילדים שלו, בעיקר עם לוסי וסיימון ואני לא זוכרת שפעם האחרונה שהתאומים הופיעו בסידרה ראו אותו איתם מתישהו... ואהבתי שהוא ואנני לא נותנים יותר יחס לתאומים ורותי בגלל שהם קטנים יותר, אבל זה נראה כאילו לאריק בקושי יש קשר עם התאומים, אפילו שהם לא הופיעו הרבה...

Crazzzzzy Girl

New member
אני חושבת ש......(עונה אחרי שנים)

אני מאוד אוהבת את הדמות של אריק הוא נורא איכפתי מתחשב ואוהב מאוד את הילדים , אניי במיוחד אוהבת את הצורה שבה הוא אוהבת את אנני . אבל יש שני דברים שטיפה מרגיזים אותי ,אחד זה היחס הפרמיטי שלו כאילו מי היום מחכה לחתונה לקיים יחסי מין ,נכון שיש פה ושם אבל באמת , אתם מצפים ממני להאמין שמאט בן 22 והפעם הראשונה שלו זה עם שרה הוא הולך פשוט לפי החוקים ישר כמו סרגל.ושהני הוא פשוט מתערב בכל דבר פשוט הכל . (קרציה .....) יש שני פרקים שזכורים לי :כשמאט סיפור לו שהוא הולך להתגייר זה עיצבן אותי מאוד , כאילו מה קרה . ושני ספוילר אז לא משנה . זהו בעצם ביי

תתש

New member
למה אתם שונאים את אריק?../images/Emo46.gif

לפי דעתי זו הדמות הכי נורמלית בסדרה וכל הקטע שאתם קוראים לו פרמיטבי כי הוא לא נותן לילדים שלו לקיים יחסי מין לפני חתונה בגלל שהוא כומר
פרוטסטנטי וכל הקטע של ערכי משפחה ומה שכתוב בתנ"ך חשוב מאוד לפרוטסטנטים (ראה ערך "בוש"). נאמר פה גם רואים שהוא משקיע יותר בעבודה שלו מאשר במשפחה שלו. אולי כי בדר"כ יש 7 דמויות שיכולות להיות להן עלילה כל פרק שכרוכה בעוד דמות או 2 (מרי ולוסי - בן ואח שלו, מאט - שרה וההורים שלה וכ'ו). וגם כל הקטע של הסידרה הוא שאריק הוא כומר והעבודה שלו היא חלק מהסדרה.

Crazzzzzy Girl

New member
אי לא חושבת שמישהו שונא את אריק

הוא אב מדהים שמגונן יותר מידי על הילדים . וזה נהדר לדעתי אך מציק במידה מסויימת .

diet prozak

New member
לא שונאים את אריק

הוא פשוט... לא יודעת. אני פשוט לא מצליחה להתחבר לדמות שלו. זה נורא יפה איך שהוא מדבר על הכל עם הילדים שלו, אבל אני פשוט לא מצליחה להאמין לזה. כנראה חינכו אותי בצורה לא הכי טובה..
בכל מקרה, אריק הוא באמת אבא מדהים, והוא מצליח תמיד לדעת מתי הילדים שלו צריכים אותו (שזה כל הזמן בערך - מתוסבכים), ומתי לא.. וחוץ מזה, הוא הצליח לחנך את הילדים שלו בצורה הכי טובה מבחינתו, לכולם יש את הערכים שלו, וזה אומר עליו הרבה מה שהכי מפריע לי בינתיים, לגביו ולגבי שאר המשפחה זה מה שקורה עם רותי.. כאילו, הילדה בת 11 (בעונה ששודרה עכשיו) - והיא מדברת לפעמים כמו איזה מישהי בת 40... זה נראה כאילו שהם נורא עסוקים בצרות של הגדולים, שהם לא שמים לב שהיא מפספסת חלק מהילדות שלה. ויש לי עוד להגיד, אבל נשמור את זה לשרשור עליה.. גם ככה נסחפתי. תסלחו לי?

למעלה