אני רוצה להתחיל דיאטה ..

אני רוצה להתחיל דיאטה ..

ואני מבקשת את התגובות לתפריט שלי.. בוקר: 2 לחם קל עם קוטג' 5 אחוז מעדן דיאט יופלט צהריים: 2 צלחות מרק ירקות ביניים: 2 מעדני דיאט יופלט או 2 פירות ערב: סלט מה דעתכם? אפשר לרדת עם תפריט כזה + 4 פעמים ספורט בשבוע? כמה אפשר לרדת ככה? תודה מראש ..

Sybh

New member
נראה לי דרסטי מידי

ולא מספיק בכלל ובפרט לא לתחזוקה עם פעילות גופנית ארבע פעמים בשבוע וזאת, בלי לדעת מה משקלך, מה אופי והיקף הפעילות הגופנית שאת מתכננת וכמה תפוחי אדמה את יכולה לדחוס לקערת מרק. הירידה תהיה חדה מידי, לא בריאה וקרוב לודאי שיקשה עליך לשמור על התוצאות לאורך זמן.

תשובות

משקלי הוא בסביסות 60 -63 קילו. גובה 1.56 בת 17 פעילות גופנית: 4 פעמים בשבוע שיעור בלט כל שיעור בערך שעתיים ובמרק יש רק ירקות, קצת שיבולת שועל.. ובלי תפוחי אדמה .

pardop1

New member
דיאטה

הדיאטה שלך לא מאוזנת ,בהתחלה את תרדי,אבל אחר-כך תהיה רעבה ,ותעלי בחזרה

לשבלולית

אין ספק שבדיאטה קשה שכזו תרדי במשקל. הבעיה שאת עלולה לרדת במשקל יותר מדי, ולפתח חסרים תזונתיים, במיוחד אם את צעירה ונמצאת עדיין בתהליך גדילה והתפתחות. כל זה עלול לגרום לפגיעה בבריאותך, חולשה, עייפות, ירידה בזכרון וריכוז ועוד. הייתי מיעצת לך לפנות לדיאטו/ית קליני/ת כדי לקבל דיאטה מתאימה ולא פוגעת.

Sybh

New member
משקל המטרה שלך נראה

בתחום התקין. אבל מאוד חשוב תוך כמה זמן תגיעי אליו. אם תורידי את ה-10+ ק"ג המיותרים מבחינתך בתוך מספר שבועות, זה עלול בהחלט להשפיע באופן שלילי על הבריאות שלך, מה גם שבסוף הדיאטה הקיצונית, את עלולה להעלות משמעותית את כמויות המזון ואז "הרווח" של הק"ג שהורדת יתחיל להתמסמס בדמות עלייה במשקל. אני חושב שבאמת כדאי שתתיעצי עם דיאטנית שקרוב לודאי תתכנן עבורך ירידה מתונה ובריאה יותר במשקל.

שבלולית

אני מבינה אותך, אך יש דרך לעשות את מה שאת רוצה ללא פגיעה בבריאותך. כמה שתורידי יותר את כמות האוכל, כך הסיכון להיפגע עולה. תעשי את הדיאטה לאט ובטוח.

למעלה