אני רוצה להתחיל ואני צריך Help

• פותח הנושא Gp31
  • פורסם בתאריך

Gp31

New member
אני רוצה להתחיל ואני צריך Help

תקשיבו נתתם המלצות מה ליקנות אבל אתם מרקיבים את זה בעצמכם או שאתם פשוט קונם את זה כבר מוכן !??!?! וגם אם יש למישהו אתר שאפשר לילמד ממנו כל מיני דברים או סתם שטויות שיש שם על סקיטבורד אז בבקשה תביאו לי !! אם יש לכם גם המלצות על חנויות באזור המרכז זה יעזור וגם תתינו לי מחירים כמה אמור לעלות לי כל זה בערך כאילו כל הסקיטבורד ?!?!?

הנה המלצה

שמע, אני גם גולש איזה שלוש חודשים ובשביל להתחיל אני ממליץ לך ללכת למגה ספורט הקרוב, ולקנות שם סקייט בסביבות ה-100 ש"ח אבל שהמחיר לא ירד מ-70 ש"ח למה אז באמת יהיה לך חרא של סקייט אם בכלל יהיה אפשר לקראו לזה סקייט. סקייטבורדים כאלה הם טובים כדי להתאמן ובמיוחד למתחילים. ככה שכדי להתחיל הייתי אומר לך ללכת על זה. בהצלחה!!!

למה לא טובים הוא בינתיים רק מתחיל

מה אתה רוצה שיקנה סקייט ו-800 שקל? חוץ מזה גם לי יש סקייט כזה והוא דווקא בסדר. יום טוב לכולם

אז ככה...

אם אתה קונה חתיכת עץ עם גלגלים מפלסטיק וברזלים לחבר הכל ביחד זה יהיה בזבוז של 100 שקל!!! אם אתה קונה סקייט ב 800 שקל זה בטוח לא יהיה בזבוז (אבל לא בטוח שאתה עדיין צריך) (מה שאני מציא) תיקנה סקייט מקצועי (לא מגה ספורט או כל החרא הזה) אבל משומש שימכרו לך ב450 שקל משהו כזה (תיבדוק שאין סדקים בפלטה (יש הרבה נוכלים שיכולים לעבוד עליך...) בקיצור... על תיקנה חתיכת עץ ב100 שקל

למעלה