אני רוצה להתחיל למכור באטסי מוצר חדש, ורציתי לעשות קמפיין

tamar 30

New member
אני רוצה להתחיל למכור באטסי מוצר חדש, ורציתי לעשות קמפיין

ממומן בפייסבוק על מנת ליצור חשיפה למוצר ולהביא לקוחות לחנות,

ורציתי לדעת אם זה חכם לעשות את זה לפני שמעלים את המוצר לחנות
זאת אומרת עדיין לא להעלות אותו לחנות , קודם ליצור קהל יעד למוצר ואז לפרסם אותו בחנות

,חשבתי על זה שאם אפתח חנות חדשה אז מין הסתם שכל חנות

שנמצאת באטסי יכולים לחפש אותה גם בפייסבוק

המטרה היא למתג את המוצר ולהעלות את הביקוש

*עוד התלבטות נוספת שיש לי לגבי הקמפיין

מצד אחד קמפיין זה דבר טוב אבל מצד שני הקמפיין עלול לבוא

לרעתי כמו למשל העתקת הרעיון של המוצר

האם יש קניין רוחני באטסי?

tamar 30

New member
אני מתכוונת דף עיסקי בפייסבוק עם אותו השם של החנות באטסי

דעתי

מיותר ליצור קמפיין למשהו שלא קיים.
גם היעילות של קמפיין פייסבוקי למשהו שהוא לא ממש "וואו" בספק כמה "באזז" וציפיה זה יצור.

קניין רוחני זה לא משהו שבאמת קיים באינטרנט.

בקיצר לדעתי תתחילי לעבוד. אח"כ תשווקי.

tamar 30

New member
זה מוצר שכן קיים בשוק אני פושט משנה לו את הדגם

קניין רוחני התכוונתי לזכויות יוצרים ,אני שמעתי הרבה מקרים שסגרו לאנשים חנויות בגלל שהם העתיקו מוצר מקורי ולזאת הייתה כוונתי "אטסי "זאת פלטפורמה מיוחדת לעבודת יד ואומנות אז ברור שיהיה להם הגנה

הורדת מוצרים

יכול להיות ששמעת על הורדה של מוצר שיש לו זכויות יוצרים.
למשל ביססת את המוצר שהכנת על משהו מוכר כמו ספיידרמן, ו-MARVEL בעלי הזכויות על ספיידרמן פנו לאטצי על הפרת זכויות, אטצי מורידים באופן גורף את כל הפריטים שמציינים את השם ספיידרמן בכותבת או מילות מפתח, הם לא בודקים אחד אחד.

ואולי שמעת על מוכר שביקש ממישהו אחר להוריד מוצר שדומה למשהו שהוא הכין. אבל ספק אם שמעת שאטצי אשכרה הורידו מוצר שהועתק בין מוכרים.

אבל על זה שמישהו יעתיק אותך ואת תפני לאטצי סביר להניח שלא יקרה כלום.
למעשה כבר קרה לי. סינים העתיקו אותי ומוכרים באליאקספקס (בוודאות אפילו משתמשים בתמונות שאני בעצמי צילמתי), בחורה שקונה מאותם סינים באלי בזול משווקת את הפריטים שלה כעבודת יד באטצי בשליש מהמחיר שלי. המוצרים לא באותה איכות, אבל עדיין ברור שזה פוגע בי.
ואטצי לא עשו כלום בנידון, אפילו ששלחתי להם לינקים למוצרים באלי. היא אפילו לא צילמה מחדש אלא משתמשת בתמונות של הסינים.

אז אל תצפו לשום הגנה על קניין רוחני אם אין לכם שום מסמך רישמי של זכויות יוצרים או הוצאת פטנט.

למעלה