אני רוצה להתחיל עזרה דחוף!!!

t a n i a 1 3 1

New member
אני רוצה להתחיל עזרה דחוף!!!

שלום יש לי כמה שאלות בקשר לנרגילות ותענו לי מהר בבקשה : 1.אני בת 13 האם מותר לעשן נרגילה בגילי כאילו מבחינת החוק? עם לא אז מאיזה גיל אפשר? 2.כמה עולה נרגילה ממוצעת כאילו לא כזאת שנשברת אחרי כמה פעמים ולא אחת שממש יקרה האם נרגילה זולה יותר מסוכנת לבריאות למשל ב 50 ש''ח? 3.כשאתה מעשן נרגילה האם יש הרגשה כאילו אתה מתמסטל נגיד מתחיל סתם לצחוק ודברים כאלה כאילו לקחת סמים או שאיך אתה מרגיש ? אני מקווה שתענו לי בהקדם !!! תודה ,טניה

תשובות

1) אין הגבלת גיל לזה...אבל גיל 13 זה טיפה מוקדם לדעתי...וההורים שלך קצת יתעצבנו בטח... 2) את יכולה להביא נרגילה קטנה ב50 שקל והיא גם תהיה טובה והן לא אמורות להשבר... 3) אממ זה לא כמו לקחת סמים ולא כמו איך שתארת...אלא רק אחרי כמה ראשים אבל יש מצב טוב מאוד שלך אחרי ראש אחד את תרגישי ככה... עוד דבר אחד חשוב נרגילה זה לא כמו סיגריה שאת פשוט מדיליקה אותה.. יש כמה דברים שאת צריכה לדעת את יכולה לראות פעם אחת איך עושים וללמוד אבל עדיף שתשבי עם אנשים שיודעים להכין נרגילה כמה פעמים ותלמדי...

פIלי

New member
קשקושים

בנרגילה מעשנים טבק, ואין בה שום חומרים שמשפיעים על המצב רוח. לכן לא תתחילי להיקרע מצחוק סתם או לקבל השפעות דומות לשל סמים כלשהם.

למעלה