אני רוצה להתחיל שירשור ספויילרים

python 4

New member
../images/Emo58.gifיש לי!

מסתבר שלפילאר יש עוד בת שקוראים לה פנמה. ככל הנראה היא הבת של ג'וליאן קריין, והיא תוצאה של הרומן בין פילאר לג'ולי!

זה ראיתי כבר

אבל המון תודה על הספויילר ואם יש לך נוספים אתה מוזמן לכתוב אותם... תודה רבה

python 4

New member
../images/Emo58.gifאז אם זה לא מספיק

לפילאר יש עוד בן, אנטוניו, שיגנוב ללואיס את שרידן!!!

shasha14

New member
מה../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif

פילאר וג'וליאן??? בחיים לא הייתי מנחשת............

shambi

New member
איזה שטויות..

בין פילאר וג'וליאן לא היה שום עניין

יש לי שאלת ../images/Emo58.gif

האם יש מצב שצא'ד הוא הבן של גוליאן ואיב ???????????????????????????????????????

shambi

New member
../images/Emo58.gif

החזאים אומרים שכן אני אומרת שלא........... הולך להיות לו קטע רציני ביותר עם ויטני [אחותו??
]

python 4

New member
../images/Emo58.gifאז זה העניין...

שיתברר שצ'אד הוא באמת הבן של איב, ואז הוא יתחרד מהעובדה שהוא נשוי לויטני שהיא לכאורה אחותו... אלא שאז יתברר שויטני עצמה היא לא באמת הבת של איב, אלא של גרייס! כן, מתברר שלגרייס היה רומן עם טי סי לפני שהיא איבדה את הזכרון. למעשה, היא איבדה את הזכרון כתוצאה מזה שהיא שכבה עם טי סי. ויטני היא התוצאה.

shambi

New member
שמענו עלייך...

תן לי לנחש - אחרי זה התברר שטי סי שכב גם עם פילאר ומייגל הוא הבן שלהם, נכון?

backstreet girl

New member
הנה עוד חזיון מופרע.........

אז ככה: טיסי שכב גם עם אייבי......... ואיתן הוא בעצם הבן של אייבי וטיסי... ועכשיו לאמת........איתן הוא הבן של סם.... לפני שאייבי התחתנה עם ג'וליאן ....היא שכבה עם סם ואיתן הוא בעצם פרי הרהבה של אייבי וסם.... מובן......

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo58.gifמעלי..

אנשים לא לשכוח לשסמן ספוילרים.. יש אנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה בהמשך...

shambi

New member
הבא שלא מסמן ספויילרים ../images/Emo26.gif

המנהל מוחק את ההודעה שלו!!! ראו הוזהרתם

python 4

New member
../images/Emo58.gifשיהיה, אבל....

זה שאית'ן הוא הבן של סם זה כבר לא ספויילר, כולם כבר יודעים על זה כי אייבי הודתה בזה לפני כמה פרקים.

shambi

New member
מה פתאום!!!!!!

ופספסתי את זה?????????????? חוצמזה - למה סימנת את ההודעה ב
?

python 4

New member
../images/Emo58.gifכי יכול להיות שיש אנשים שלא

הבינו... אבל לפני כמה פרקים התנהלה שיחה כזו בין אייבי לאית'ן (בערך, לא ניהלתי פרוטוקול או משהו): אייבי: "אבא שלך הוא ממש בן אדם רע" איתן: "מה, את לא אוהבת אותו?" אייבי: "לא ממש" איתן: "אבל הרי תמיד אמרת לי שנוצרתי כתוצאה מאהבת אמת..." אייבי: "כן... אתה באמת תוצאה של אהבת אמת..." זה היה בערך כך. עכשיו אנחנו יודעים מיהו בדיוק מושא האהבת אמת של אייבי, וזה לא ג'וליאן. כמו כן הראו לנו גם פלשבק של אייבי שבורחת לבקר את סם ביום כלולותיה, וידוע לנו מג'ולי שתשעה חודשים אחרי חתונתם אית'ן נולד... הוא אמר שהוא היה כל כך פורה, שעובדה שכבר 9 חודשים אחרי החתונה נולד להם הבן הראשון... אז יש כאן עוד מישהו אחד שלא הבין שאית'ן הוא הבן של סם??

למעלה