אני רוצה להתחיל

quawax

New member
אני רוצה להתחיל

ללמוד קצת מוסיקה ולהתחיל לנגן בגיטרה.. יש אפשרות שאני פשוט אקנה ספר וגיטרה ויתחיל לקרוא ולהתאמן לבד? או שחייבים מורה שיסביר? אפשר ללמוד מוסיקה לבד או שצריכים מישהו שיעזור?

shykedmi2

New member
אין תשובה מוחלטת -

זה תלוי בראש ובראשונה מה אתה רוצה להיות. אם אתה רוצה להיות מוסיקאי מקצועי, תצטרך מורה, ומורה טוב. אם לא, אז לא חייב אף אחד מהשניים. כמובן שיש גאונים כאלה שלא למדו עם אף מורה אף פעם והפכו לפנומנים כנגנים (כל נגני הג'אז למיניהם למעשה), אבל זה לא בדיוק הדבר הכי קל. אז, שוב, זה תלוי רק במטרה שלך. לי אומרים שגיטרה זה לא כלי קשה (אני חושב אחרת ואני חושב שהוא מהקשים שיש, ושהוא אימתני), אז אולי בכל זאת תוכל ללמוד עליו לבד אם תרצה. שי

quawax

New member
אני לא מתכוון להיות איזה מוסיקאי

סתם אני רוצה לדעת לנגן קצת וכמובן גם להבין את התורה שעומדת מאחורי זה

Mr Peiser

New member
בוודאי שאתה יכול ללמוד בלי מורה..

קנה איזה ספר טוב שמסביר קצת, לדוגמה דוקטר גיטרה ספר חביב ביותר, ותתחיל ללמוד. אני בטוח שיש לך חברים שמנגנים שיוכלו לעזור לך ולהסביר לך קצת. בעיקרון כדי לדעת לנגן אקורדים ולהחליף אקורדים בגיטרה לא צריך להיות גאון גדול...רק קצת אימון ולמידה. אל תתיאש אם תראה שבהתחלה האקורדים יוצאים לך "חלודים" כאלה...לכולם זה ככה בהתחלה ואפשר לומר שזה קצת מתסכל. בכל אופן בהצלחה!

quawax

New member
כן יש לי מספיק חברים

שיכולים לעזור לי בזה אפילו יותר מדיי.... טוב תודה לכם

one chai

New member
אממ אני התחלתי לפני כמה ימים לנגן ו

ואני כבר יודעת איזה 7 שירים... אני חושבת(ואולי אני לא צודקת) שאפשר בהחלט ללמוד לבד, וזה אפילו יותר מאתגר... וזה יועיל אם אחרי שתדע כבר דיי לנגן ללכת למורה שישפר אותך וכו'... הכי חשוב הוא שלא תתיאש על ההתחלה כי ההחלה פשוט קשה ואחרי שאתה מתחיל לתפוס ת'עניין זה כל כך כיף וממכר... בהצלחה!!!

למעלה