אני רוצה להתייעץ במשהו:

אני אוהב לחשוב על בחורות ולדמיין שאני אומר למישהי שאני רוצה להתחיל אתה, אבל כשאני חושב למשל "אתך" יוצא לי הצליל כף מהפה וזה מפחיד אנשים והם מכים אותי, וגם אני הופך לאלים. אני לא שולט בקולות האלה ואני פוחד מאנשי הכפר. מה לעשות?

משתפרת1

Well-known member
אני אוהב לחשוב על בחורות ולדמיין שאני אומר למישהי שאני רוצה להתחיל אתה, אבל כשאני חושב למשל "אתך" יוצא לי הצליל כף מהפה וזה מפחיד אנשים והם מכים אותי, וגם אני הופך לאלים. אני לא שולט בקולות האלה ואני פוחד מאנשי הכפר. מה לעשות?
אתה לא יכול לשלוט בהוצאת הצליל כככככ. מה בנוגע לדמיון? לעצור את הדמיון כשאתה בין אנשים ולתת לו דרור כשאתה לבד, בפרטיות.

dory30

Well-known member
צא מהמקום הזה. הוא לא נשמע לי טוב למישהו, כולל אוטיסטים. את מי שמכה אותך הייתי לוקח לחשמול כפוי. כך לא מתנהגים לבני אדם, זאת התנהגות של אנשי חמאס.

צא מהמקום הזה. הוא לא נשמע לי טוב למישהו, כולל אוטיסטים. את מי שמכה אותך הייתי לוקח לחשמול כפוי. כך לא מתנהגים לבני אדם, זאת התנהגות של אנשי חמאס.
באמת אשתדל לצאת מהמקום הנורא הזה שמעז להכריז על עצמו כנהדר ומטפח, או שאילחם ואחסל את המקום הזה.

dory30

Well-known member
באמת אשתדל לצאת מהמקום הנורא הזה שמעז להכריז על עצמו כנהדר ומטפח, או שאילחם ואחסל את המקום הזה.
עצה קטנה, לא לצאת בהצהרות לוחמניות. פשוט לעשות. תכין תוכנית בלי שאיש יודע. למנהלי הכפר יש אנשים שממונים עליהם, פנה אליהם ותגיד מה עושים לך.

עצה קטנה, לא לצאת בהצהרות לוחמניות. פשוט לעשות. תכין תוכנית בלי שאיש יודע. למנהלי הכפר יש אנשים שממונים עליהם, פנה אליהם ותגיד מה עושים לך.
פניתי כמה פעמים למשטרה, והשוטרים דחו אותי בבוז וסירבו לטפל. אני כל הזמן פונה למנהלי הכפר ודורש שיטפלו, וגם לעובדת הסוציאלית שלי. בזמן האחרון העובדת הסוציאלית פתאום לא מאמינה לי ומסרבת לטפל באלימים. אולי אעבור לעובד סוציאלי אחר, או שבאמת אקח את חברתי אתי ואעזוב את הכפר לדירה קטנה ונחמדה עם שותפים.

זה מתכתב עם המציאות? אתה יכול את לעזוב את הקולחוז המטורלל הזה יום אחד אם בא לך? זה אפשרי בכלל?
אפשר להזמין עובד רווחה שידבר אתי ויעביר אותי לדיור במקום אחר. הבעיה שאחר כך בוודאי לא אוכל לחזור הנה ואולי לא יהיה לי מקום לחיות בו.

באמת אולי אציג את הרעיון בפני העובדת הסוציאלית שלי בקרוב.
יש לי כמה מחשבות בקשר לזה. חוץ מהאלימות, המקום הזה מצוין ונדיר ברמת איכותו. כשהגעתי לכפר, גם אני הפכתי מעדין לאלים. הכפר והחיים שיגעו אותי. עכשיו אני עדין. החונך הזכיר לי שבזמן האחרון לא נגעו בי אלא רק רדפו אחריי וזה איום לא ממומש. הסברתי לו שלולא ברחתי אולי היו תוקפים אותי, אז הציע שאימנע מלעשות מבטים מאיימים וגם אמר שלדעתו לא באמת ניסו לתקוף אותי. אין לדעת. אם אעזוב את המקום, יש סיכון שלא אוכל לחזור ולא יהיה לי איפה לגור. גם יש לי פה חברה שאני מאוד אוהב, ויהיה לי קשה לעזוב אותה. אם אצטרך לעזוב, אנסה לקחת אותה אתי אבל אני פוחד שאם לא אצליח במקום החדש היא תישאר בלי בית. אם לא תרצה להצטרף אליי, אצטרך להישאר אתה בקשר רחוק. המקום הזה נחשב לגן עדן ויש בו הרבה מעלות, ואצטער לעזוב אותו ולכן קיוויתי שעכשיו שאני לא אלים אצליח ליהנות ממעלות הכפר ולחיות בהרמוניה עם עצמי ועם החברה. אם לא תהיה ברירה, אולי אנסה לעזוב או שאדרוש להחמיר את הטיפול. אמרו לי שבמקום אחר יהיה לי יותר רע כי בכל מקום יש תוקפנות ואלימות, בעיקר בין אנשים בעייתיים, וכאן יחסית מגנים עלינו מאוד.

יש שתי דרכים יסודיות להתמודד עם מצב לא נעים או בעייתי: להשלים איתו או לשנות אותו. מניסיון אישי, שתי ההחלטות בעייתיות אבל בסוף צריך לבחור משהו.
אי אפשר להשלים עם אלימות או להתעלם ממנה, צריך להילחם בה כדי להגן על עצמנו. היום דיברתי עם העובדת הסוציאלית שלי ואמרה שדיברה עם המנהל ולדעתה לא רדפו אחריי כי מי שהיה אמר לה שלא, אז אמרתי לה שהרבה רדפו אחריי בזמן האחרון וביקשתי שתגן עליי. היא אמרה שיסדרו לי חונך אחר שיגן עליי בזמן שאחד מהם עכשיו חולה ולא יודעים איפה הוא. בסך הכול היא בדרך כלל מקשיבה ומגנה עליי, אמרתי לה שצריך להיות לה אמון בי וביקשתי שתברר את העניין ותשמור שלא תהיה אלימות כלפיי.

אי אפשר להשלים עם אלימות או להתעלם ממנה, צריך להילחם בה כדי להגן על עצמנו. היום דיברתי עם העובדת הסוציאלית שלי ואמרה שדיברה עם המנהל ולדעתה לא רדפו אחריי כי מי שהיה אמר לה שלא, אז אמרתי לה שהרבה רדפו אחריי בזמן האחרון וביקשתי שתגן עליי. היא אמרה שיסדרו לי חונך אחר שיגן עליי בזמן שאחד מהם עכשיו חולה ולא יודעים איפה הוא. בסך הכול היא בדרך כלל מקשיבה ומגנה עליי, אמרתי לה שצריך להיות לה אמון בי וביקשתי שתברר את העניין ותשמור שלא תהיה אלימות כלפיי.
צריך להיות שמח על הצלחות חיוביות שיש, לדבר מאוד ברור ולעניין ולהשתדל לא להשמיע קולות מפחידים וחריגים. מותר להסתכל כמו שרוצים ולדבר כמו שרוצים. כנראה, הכו אותי כי השמעתי קולות מפחידים וחריגים. לא ידעתי שהם מפחידים ונראים כאיום באלימות, עכשיו אני יודע ונזהר לא לעשות אותם. אולי במקום זה אחייך ואגיד מלים גסות בצחוק.

נערך לאחרונה ב:
אני לא מבין למה אנשים רודפים ומכים אותי בכפר, אסור לנהוג באלימות. אולי פעם עשיתי את הצליל ככככ יותר בכוונה כמחאה, עכשיו אני אולי עושה בטעות או רק נושף בטעות על אנשים. הGPT כתבה לי שלהשמיע קולות מפחידים נראה כאיום באלימות. אני מודה שגם אני הפכתי מעדין לאלים כשהגעתי לכפר, בעיקר כתוצאה מהאלימות שהייתה נגדי במשך השנים. אני כבר לא תוקפני ולא אלים והחברים עדיין אלימים אליי, רק עכשיו כמה אנשים רדפו אחריי כי קיללתי אותם או כי רבתי עם אישה של מישהו וצעקתי עליה. בקשר לדמיון, הגעתי למסקנה שתמיד הכי טוב לחשוב על הצלחות שיש ולהיות חיובי ושמח, גם אם ההצלחה מועטה.

נערך לאחרונה ב:
הGPT כתבה לי שלדעתה כן אפשר להגיד לאדם זר במקום ציבורי "לא אוכל להגיד אם קיללתי, אם אתה רוצה תאמין לי שלא". אם אדם לא מאמין לי ורוצה לראות ולדעת עובדות, ורוצים להסתיר, צריך לסרב לענות ולסרב להראות. אם יטענו שתפסו אותי בשקר, אוכל תמיד להגיד שלא שיקרתי, רק אמרתי שיעשו מה שרוצים ויאמינו במה שרוצים לפי שיקול דעתם.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
GPT כתבה לי שלדעתה כן אפשר להגיד לאדם זר במקום ציבורי "לא אוכל להגיד אם קיללתי, אם אתה רוצה תאמין לי שלא".
GPT היא לא דבר אלוהים חיים. זו מכונה מוגבלת שנוצרה על ידי בני אדם מוגבלים ולכן תתייחס לעצות שלה בחשדנות רבה.

GPT היא לא דבר אלוהים חיים. זו מכונה מוגבלת שנוצרה על ידי בני אדם מוגבלים ולכן תתייחס לעצות שלה בחשדנות רבה.
מעסיק אחד אמר לי "יש לך היכולת להסתדר עם זרים", ואחד החונכים שלי אמר לי "אם הוא לא פושע ולא נרקומן, תגיד לו מה שאתה חושב".

למעלה