אני רוצה להתייעץ

מישהי177

New member
אני רוצה להתייעץ

אני חושבת שיש טיפול שכן יכול לעזור לי, אבל אני לא בטוחה והייתי רוצה להתייעץ לפני שאלך אליו ואשלם סתם הרבה כסף.
לא מזמן, הלכתי לאיזה מישהי שהיא כמו מכשפה, היא מרפאת אנשים בעזרת אנרגיה שהיא מעבירה ומסירה כישופים ועין הרע, ואז הבן אדם פתאום נהיה יותר רגוע ועם נפש יותר רגועה והכל זורם לו בחיים יותר בקלות (ראיתי עליה סרטונים שמטופלים שהיו אצלה דיברו ואמרו שהם פשוט הפכו לאנשים שונים בעקבות הטיפול ושאי אפשר להסביר את זה). אני יודעת שהרוב לא מאמינים בדברים האלה, אבל אני באמת חושבת (והיא גם אמרה את זה) שהיא היחידה שיכולה לעזור לי ולרפא אותי מהחרדות והלחץ הנפשי שאני נמצאת בו. מצד שני, אני גם מפקפקת בזה כי אולי דברים כאלה לא באמת קיימים במציאות, איך היא יכולה להיכנס לראש שלי ולרפא ושאני אהיה בן אדם שונה מבלי שאני עושה משהו (הטיפול זה שהיא נכנסת כביכול לנפש ומרפאת ואני פעם בכמה זמן מגיעה אליה להגיד אם אני חשה בשינוי כלשהו). בדקתי באינטרנט והיא אחת ויחידה שעושה כאלה דברים איו מישהי אחרת. השאלה, אם זה לא רמאות ואם כדאי לי ללכת על הטיפול הזה ולשלם הרבה כסף (היא גם לא נתנה לי מחיר מראש, היא אומרת שזה תלוי במקרה ורק לאחר הבדיקה הראשונית היא תוכל לדעת את המחיר). מה אתם אומרים?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אישית הייתי מתרחק...

אף אחד לא יכול לחדור לך לנפש ולתקן...זה מעשה מרמה לאמר אני בצורה כזו מתקנת...אנשים שמפרסמים אולי קיבלו כסף והיא מרוויחה הלוואי עלינו את הסכום..

רק מאנשים שתקועים עם עצמם מחפשים פיתרון קל ולא לוקחים אחריות על עצמם..גזל לשמו..וגניבת דעת של פתאים.

אני חושב שהבחירה שלנו מבחינת הההפרעה היא להכנס בה באמאמאמאא שלה אם אהיה קצת ערס...לפרק אותה לחלקים..לנתח אותם פיסה אחר פיסה ולהקטין את הכל...הרי הכל מחשבה..בסופו של יום..זה תהליך קשה מפרך ואפשרי בהחלט!

לי יש גם את הגישה שלי של יהדות..שמיעת הרצאות מהבית המחשב..לחיזוק אישיות ..לקבל קצת כלים לאו בהכרח "דתיים"...אלא נפשיים ..
נסי לראות פה..הוא חוזר בתשובה מביא כל מיני מקורות לא רק "דת" ולא כופה כלום המטרה להתחזק בנפש נשמה...גם ל"חילוניים" גמורים..שמפחשים קצת כיוון. והוא מצחיק ברמות...
שווה לנסות את כבר במצב של ייאוש...יש פתרונות חינם בלי מכשפות...והוצאות של כספים ש9.999999999999999999999999999999999999999% יובילו לאכזבה. זה הדבר האחרון שאת צריכה!!
הנה הקישור :
https://www.hidabroot.org/vod?lecturer=5240&program=

תבחרי שם יש מלא..ונסי לשמוע אחת לפחות מן ההתחלה ועד הסוף..מרשה לך לזרוק עליי נעל אם לא היה טוב ...:) אגב במצב שלך שבת לא שבת פיקוח נפש זה תראי אם את רוצה כמה בא לך..מותר בהחלט!
ותזכורת 1201 למקרה חירום מוקד ער"ן.
שבת שלום ...:)

מישהי177

New member
תודה

אנסה לראות את זה, למרות שאני פחות בקטע של הרצאות ואין לי סבלנות לזה, אבל אולי זה יעזור...אני עדיין לא יודעת אם להאמין למכשפה הזאת או לא, וגם הקטע שכשהתקשרתי אליה זה בכלל לא היא ענתה לטלפון (כבר כמה פעמים) כל פעם ענו לי אחת מהבנות שהיא טיפלה בהן ועכשיו כנראה עובדות אצלה בחינם ממה שהבנתי כי לטענתן היא הצילה להן את החיים והן חייבות לה על זה.. לא יודעת מה לחשוב, זה נשמע לי קטע הזוי כל הדבר הזה, אבל אולי באמת היא עוזרת..אם אני לא אנסה אני לא אדע.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שני דברים אל תנסי

לעשות משהו סופני...ולהיות תמימה שכל פעמוני האזהרה מצלילים לך עם אורות אדומים לוהטים.
אחזר שנית את לא צריכה עוד אכזבה את צריכה או עזרה מקצועית בשיתוף שלך....או לפחות דרך יהודית שעובדת מעל 4000 שנה...אכזבה זו סכנה מוחשית אצלך את לחפשי קיצורי דרך..."מקצר דרכיו מקצר חייו"...

פשוט חבל....נסי את ההרצאה מה שתבחרי אצל הרב הזה הוא קליל מצחיק נחמד מדבר להגיון וללב גם יחד...את תביני על מה אני מדבר תוך כדי...מבטיח :)

הי יקירה

אני בעד טיפולים אלטרנטיביים ואנרגטיים וניו אייג' אני עצמי ניסיתי שמאנית וזה בהחלט היה חזק אבל אני לא מכירה את הבחורה אז לא יכולה לחוות דיעה תזהרי משרלטנים ואנשים שגובים יותר מידי כסף ותנסי לבחור מטפלים שיש להם ערכים גבוהים בתור בני אדם. מעבר לכך אני בעד לנסות דברים שאת מאמינה בהם בזהירות והעיקר שתרגישי טוב

אם את צריכה המלצה ואת מאיזור המרכז

לשמאנית שהייתי אצלה קראו וולדה ששה אבל היא גובה 360 לטיפול אז לשיקולך לדעתי היט טובה ומוסרית אבל היא מרמת גן שזה יכול להיות קצת רחוק

מישהי177

New member
היי

זאת לא מתקשרת רגילה האישה שאני שוקלת ללכת אליה..יש מיליון מתקשרות שקוראות בקלפים ודברים בסגנון, הטיפול שלה הוא ייחודי, אין עוד אחת שעושה את הטיפול הזה.. השאלה, אם להאמין לכל מה שקראתי וראיתי עליה באינטרנט או לא, אני לא רוצה סתם לזרוק את הכסף שלי לפח את מבינה?

לי השמאנית בחרה נושא שבחרנו ביחד לעבוד עליו

וניקתה כל מה שקשור לנושא עם 4נ3גיה לדוגמא במקרה שלך חרדות אז לנקות חרדות יש לה אנרגיה חזקה שבהחלט מורגשת כמה ימים אחרי . התרשמתי לחיוב ממנה

מישהי177

New member
הבנתי

אני גם שוקלת ללכת לטיפול CBT, נראה לי זה יהיה יותר עדיף על מתקשרת. אני כבר לא בטוחה מה לעשות האמת.. כמה פגישות צריך לעשות איתה וכמה היא לוקחת? מה בדיוק השיטה שהיא עובדת בה?

היא קיבלה בתקשור שיטת טיפול אנרגטית

הגעתי אליה דרך המלצה של מישהי שיצאה בזכותה מדיכאון זו מישהי שהיו לה בעברה בעיות בריאות והיא גם מתה ובעולם הבא היא ראתה את עצמה נופלת והיא חזרה לחיים אבל עדיין היתה בדיכאון והיא הגיעה אליה לטיפולים. היום היא כבר לא בדיכאון.
עם השמאנית התפזרתי על נושאים כי היו לי מלא דברים שרציתי לעבוד עליהם לא נשארתי אצלה הרבה זמן כי היא גרה רחוק עבואי וגם הטיפולים שלה עוצמתיים ומה שקורה כשאת נוסעת הרבה כדי להגיע לאנשהו וחוזרת אחרי טיפול כזה זה קשה לגוף (עייפות סיבובי ראש וכדומה), הייתי צריכה לנסוע מהצפון למרכז וזה היה לי קשה. מאוד אהבתי את האופי שלה וחשבתי שהיא מטפלת טיבה היא גבתה כז 360 לטיפול אחד שנמשך לדעתי קרוב לשעה ואני ממש הרגשתי את האנרגיה. ממליצה אבל לא לנהוג כמוני ולהתמקד בנושא אחד במקרה שלך החרדות או הדיכאון

alice1803

New member
ממש לא, אל תתני לאף אחת להתעסק לך בראש

מכשפה או לא מכשפה, לעסוק בהיפנוט זה די מסוכן, לכי תדעי מה היא מסוגלת לעשות לך במוח, את מוכנה לתת לאישה זרה, לשלוט בך?
&nbsp
יש שיטות היפנוט, ויש שיטות מהקבלה, ויש מלא מלא דברים, שאפשר לעשות למוח שלנו, אבל מה שבטוח, אסור לדפוק אותו בשום פנים ואופן.
&nbsp
כבר עדיף מכות חשמל קלות, ולא מישהו שאומר לך איך להתנהג.

המשך כלומר

אי אפשר לדעת בדיוק כמה טיפולים יקח עד לשיפור אבל המחיר לטיפול צריך להיות קבוע ולא להשתנות לפי קפריזה של המטפל

למעלה