אני רוצה להתריע על תופעה לא מוסברת בכתיבת התייחסות.

פרל דוד

New member
אני רוצה להתריע על תופעה לא מוסברת בכתיבת התייחסות.

אני כותב ומתייחס בהודעה ולפתע כל המאמץ לאיסוף נעלם כלא היה, ושטח ההודעה נמחק ובעצם מחייב איסוף מחדש...ולכן אין לי כלל חשק לענות כאן בפורום.

האם התופעה מוכרת למי מכותבי התייחסות בפורום ?

פרל דוד

New member
איני מתכוון להתייחס כאן בכובד ראש לשאלות עד שלא תפטר הבעיה.

האם יש הגבלה כל שהיא כאן בפורום, מבחינת זמן תגובה.
או ברירת מחדל כל שהיא שהופכת מתן התייחסות רצינית המחייבת איסוף חומרים לתוך שטח התגובה לבלתי אפשרית ?

Johnn

New member
אבל תמשיך לעשות Copy+Paste, נכון?

(הרי בשביל מה יש פורום תמיכה, ומחלקת תמיכה לתפוז, אם אפשר פשוט לאיים בפורום ש״אני לא אגיב יותר עד שלא תיפטר הבעיה״).

פרל דוד

New member
ל- Johnn אם לא היית קיים, היה צריך להמציא אותך.

צר לי שאיני יכול לעזור לך, אין לי נסיון בהבנת נבכי נפשיך.
ממליץ לך להסתייע במומחים.

לא נתקלתי בבעיה כזאת.

אני כן משתדל להיות זמן קצר ככל האפשר בתוך ההודעת תגובה ולא להאריך בכתובים כדי לא להגיע למצב של צורך ברענון העמוד.

לפני כשנה שנתיים זה קרה, אבל ההודעה היתה חוזרת אחרי פרק זמן

שנמשך לפעמים מספר ימים
&nbsp
לאחרונה לא נתקלתי בזה

עיצה טכנית, זה מה שאני עושה תוך כתיבת הודעות ארוכות:

אפשר תוך כדי כתיבה לעשות מדי פעם גבוי של מה שכתבת עד כה לקליפ בורד, פשוט על ידי CTRL-A (לסמן הכל) ו אחריו CTRL-C (להעתקה), ואז אם תוכן ההודעה נעלם תוך כדי כתיבה אז CTRL-V (פייסט) יחזיר הכל.
(ואם זה בלתי אפשרי כי לצורך כתיבת ההודעה אתה עושה קופי פייסט ממקורות אחרים, אז לחילופין אפשר מדי פעם לגבות למסמך וורד פתוח.)

אני תמיד עושה את זה לפני שאני לוחץ על "פרסם" כי זהו שלב קריטי שעלול להיכשל.

זו תופעה מוכרת בכלל בפורומים

יש לזה גם מושג קוראים לזה ״מפלצת הפורומים״, לעיתים כותבים הודעה ואז היא נמחקת, יש בכלל מקרים אחרים שכותבים הודעה, מפרסמים אותה, היא מתפרסמת ופתאום נעלמת כלא היתה.

זה מעין באג שקורא בפורומים.

זו המציאות....
אל תצפה לשיפורים,ראית פעם משהו שהיה תחת חסותו של אילן בן דב בין אם בעבר או בהווה שיצא ממנו משהו טוב?

משקיע בב״ש

למעלה