חברי מילקי ספירלה שאין להם אפילו כוח לעשות לפחות פליקס אחד בשבוע וכפי שזכור לי מאז שעוד ליאל התחיל עם חברי השכבה שלו לעשות פליקסים זכור לי שכול יייוומממייםם הייתם עושים פליקס ממההה זאאאתת ההיירריידדה הזאת אני לא מבין אותכם אני מקווה שתענו לי בהקדם.
ובקשר לקליפים - אנחנו מנסים כמה שאנחנו יכולים לעשות, נגיד אתה יודע שהיום קמתי ב5 בבוקר כדי לצלם קליפ כדי שתיהיו שמחים1? אה?~ ;-; חכה בסבלנות! P: ובחופש הגדול נפציף! כי השעמום הורג D=
הבנתי שיש לכם חיים משלכם וזה אבל תנו לאנשים קצת חיוך בפנים תאמת גם אני מתתת לעשות איתכם קליפים ומה עם המיתר השביעי מה יהיה איתו וגם האם זה ימחחץ עשיתם כולה פרק אחד ואתם בכלל לא מממשיכים גם הג'ינג'ים האלה מה יהיה איתכם אתם מזייפים יותר מדי.
נסעתי עם 3 אוטובוסים עד רמת גן! ישנתי ב3 קמתי ב5 [בלילה/בוקר וואטאבר] הסתובבנו בחוץ בלי מים במשך 3 שעות!! [שתינו מהברזים גאד דאמאט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ראינו חולדה עם כל הטחול בחוץ מעוכה על המדרכה! [הפי טרי פרינדס] הלכנו איזה שעה עד פארק לאומי מסריח לצלם שם XD ישנו על מיטה בגודל מוח של ציפור והכל בשביל קליפ מסריח XDDDDDDDDDDDD אז דיי להתלונן