אני רוצה לומר

liron430

New member
אני רוצה לומר

שאני מרחמת על החיילים, השוטרים ועכשיו גם הכבאים שצריכים להתעסק עם השטויות שהמתנחלים עושים. הם יכלו לעשות משהו יותר טוב מאשר להתעסק איתם. ומה הם מוציאים את כל הכעס שלהם בכלל על החיילים?! הם עושים מה שנפקד עליהם לעשות, גם אם הם נגד זה, זה לא יעזור לאמלל אותם! נכון, ואני מבינה שלהוציא אותם מהבתים שלהם, מאיפה שחיו זה קשה, אבל ככה הוחלט וזהו. זה לא יבטל את ההתנתקות זה רק מקשה על חיילים ! ואני לא שמאלנית או ימנית, אני מרכז

yellow6

New member
בתור אחת במרכז

את אמורה להבין את שתי הצדדים.. תנסי להבין את המתנחלים שחושבים שאם החיילים והשוטרים יסרבו כולם יחד (אחרי שהם יבינו שהם בחיים לא ישכחו את מה שהם עשו למדינה שלנו) אז אולי לא תהיה התנתקות כי אף אחד לא ישתף פעולה עם השילטון הדמוקרטי שלנו

לפחות השלטון דמוקרטי...

ה"הוא" נבחר.. והממשלה החליטו. החלטה דמוקרטית וחוקית... פוו.. מזל.. העיקר שזה חוקי

TheOrion

New member
ה"הוא" ההוא לא נבחר.

ה"הוא" ההוא ברא את העולם
. וקצת רצינות: אם אף אחד לא יציית, המדינה תהיה באנרכיה.

חווה אחרת...

"היו היו שם פעם שיקמים.. חולות מסביב וגם נוף.." :) החווה הזאת

חוות הדובים.. ../images/Emo8.gif

(אה כן וגם קהילת גבשים קטנה.. ומתמעטת עם הזמן חחח. השועל שם אוכלים אותם) אה סליחה.. הדובים לא השועלים
יאללה שיגיע כבר 12 בלילה היום! :)

yellow6

New member
הממשלה החליטה

וגם היא לא ממש החליטה.אנשים שהצביעו נגד התוכנית אויימו בפיטורים וכמה פוטרו. העם לא החליט והוא זה שצריך להחליט אם לתת חלק מהארץ שלנו לרוצחים. זה בהחלט לא החלטה דמוקרטית.

נחמד...

דעתך נחמדה שלא הממשלה צריכה להחליט, אלא משאל עם... יש עוד אלפי דעות אחרות
.. אז הנה.. לפחות השמעת את שלך..

meidl

New member
אין מה לעשות

בדמוקרטיה בעם שלנו אנחנו בוחרים את ראש הממשלה והוא קובע את האנשים שיקבעו, כלומר הכל מסתובב סביב שרון בסופו של דבר, עד שיבחרו במנהיג חדש. אבל שרון הפעיל שיקול דעת היסטורי כמו שרוב העם הזה לא עשה ולא עושה. אנחנו בחרנו בו, אנחנו הבאנו את זה על עצמינו. גם לדעתי המערכת הזאת היא דפוקה, והיה נחמד לממש את הסוציאלים או אפילו את הקומוניזם הטהור אבל זה לא ככה זאת המציאות.

loony noony

New member
לא, לא "הוא" נבחר

ההוא שנבחר לראשות הממשלה, היה מנהיג ימני עם עקרונות התואמים את עמדת הימין. ההוא שנבחר אמר "דין עזה כדין תל אביב!". ההוא שנבחר היה גיבור שהקים התיישבויות רבות ברחבי ארץ ישראל. לעומתו, ההוא שמכהן כראש ממשלה, פועל לפי עקרונות התואמים את עמדת השמאל. ההוא שמכהן מתנתק מעזה!. ההוא שמכהן מפרק התיישבויות רבות בארץ ישראל. אזרחים הצביעו לאיש אחד- וקיבלו איש אחר. זה דמוקרטי? לא, זו לא עברה ממשית על שום חוק, אבל זה לא הגון. מותר ל"הוא שנבחר" לעבור לצד השני, אבל זה לא אומר שהמוני בוחריו עשו זאת גם. צריך לשאול את בוחריו. וגם בהצבעה לא הייתה עברה ממשית על החוק, אבל זה לא הגון שבהחלטות כאלו גורליות אנשים צריכים לפחד להביע את דעתם מחשש שיאבדו את עבודתם. מה הרעיון במילה "בחירות" אם הוא שלל מהם את הבחירה?

זה אותו אחד ששינה עמדה..

בטח פיספסת את זה, באיזשהו שלב :) נו נו .. שיגיע כבר 12 בלילה היום ...

meidl

New member
שילכו לחיות באנרכיה

לי זה סבבה שלא יקרעו את העם ויסכנו את כולנו.

OMER G17

New member
נכון מאוד..כשאני רואה את המתנחלים

עושים בעיות אני ממש מאבד את האמפתיה שיש לי כלפיהם!

למעלה