אני רוצה ליהות בטוח בקשר לתשלום הזנת מוצר

niki22il

New member
אני רוצה ליהות בטוח בקשר לתשלום הזנת מוצר

שלום, אני מברר את העניינים איך מוכרים באי באי, מרגע שאני מוכר מוצר בשווי 20 דולר אני משקיע 0.6$ עבור הזנת מוצר ללא תסופות ברגע שאני מוכר אי באי לוקחים לי 5.25 אחוז משווי המוצר תשלום כחשבון "פרמיייר" יקחו לי בערך 2 אחוז מערך העסקה הכללית כעמלה על גבייה האם אתם יכולים לוודא שאלה הוצאות המנימליות שלי רק על זה שאני מזין את המוצר ורוצה למכור אותו?

niki22il

New member
חחח זה המון המון עמלות, אני מקווה שהבנתי נכון

אם אני רוצה למכור מוצר כמו שאמרת ב30 דולר, אני יוצא בנזק של 9 אחוז ממחיר המוצר הסופי, שזה המון, בנוסף לזה שאני צריך לשלם עבור פרסום בלי להתחשב בכל האפשרויות שיש שם בכלל, בנוסף להכל אני משלם 3 אחוז על גבייה עצמה, אני הבנתי נכון?

Nunatak

New member
העמלות שאתה משלם:

0.2$ עלות מינימלית להעלאת מכירה 0.35$ עבור הצגת תמונה בדף החיפוש(מומלץ) 0.3$ עמלת סליקה בסיסית 3.4% עמלת סליקה X% עמלת מכירה של איביי, אפשר להתעלם ממנה אם שמים את רוב המחיר על המשלוח(בצורה הגיונית, לא שמשלוח יעלה 99$ לספר דיגיטלי). אפשר להסתדר טוב מאד בלי לפרסם.

niki22il

New member
תודה+שאלה על אלה שמקבלים ומכרזים שלא

יש אנשים מגעילים ששעמתי עליהם, שהם מקבלים את המוצר אבל אומרים שהם לא קיבלו אותו, ואחרי זה יכולים לבקש את הכסף שלהם בחזרה...אתם יכולים להגיד איך אפשר להמנע מהמצב הזה?

יש מעט מאוד כאלה...למרות שהחודש היו לי שניים

אבל אין מה לעשות...תשלח רק בדואר רשום ותקווה לטוב. אין כאן פתרון קסם, הכי טוב זה פשוט לקבל את זה שלפעמים מפסידים ולא בגלל שלא תמחרנו נכון, אלא כי זה חלק מכל נושא המכירה באיביי

niki22il

New member
אני יכול בבקשה לסביר לי מה הכוונה 2 זה מעט...

2% זה מעט...יותר סביב 5% למתחיל

אין מצב ש עלות paypal שלך היא סביב 2%

ואם כן, תסביר לי את הסוד... העמלות יורדות ככל שמחזור העסקאות שלך עולה...וצריך מחזור עצום (אם יש אפשרות כזו בכלל) לקבל 2%

למעלה