תשקיע חד פעמי אלפייה על סאנייזר או טכניקס תאמין לי תהנה . תדע כלל בעבודה שלנו צריך להשקיע על הכי טוב אין באמצע ואין פשרות . אני בן 27 8 שנים במקצוע . אתה מעריך את הדברים שאתה קונה . עכשיו שמתי עשייריה על מוגברים של אר סי אף למרות שיכולתי ב 4500 להביא פרוטק מוגברים אבל לא הייתי נהנה מהם .
אני לא צריך בישביל להיות די גי אני רוצה את זה בישביל לישמוע מוזיקה אני היתחלתי ליבדוק את הדברים האלו וראיתי שהאוזנית של הדי גיים (גם בתקציבים הנמוכים יותר ) יותר איכותיים משההר האזניות לכן אני בא לפה ואגב אני לא בן אדם שיכול להרשות לו ליקנות בכזה מחירים בישביל רק לישמוע מוזיקה עז שוב 300+- אוזניות "כבדות" שישמעו בהם באיכות סבירה אשמח גם למאמרים שיסבירו על סוגי אוזניות ונ.ב. אני יודע שקונים משהוא פעם אחת וסימנו לכול החיים לכן אני באתי לפה
500 של סוני והם אוזניות מעולות אותו הדבר כמו ה 700 רק עולה 450 שקל וזה הכי זול שמצאתי , ואני עובד איתם והכל אחלה , לא צריך להסחף ולקנות באלף שקל אזניות.
יש אוזניות של KOSS עם אחריות לכל החיים דגם 165 , איכות שמיעה מעולה. יש חנות חדשה בצומת סילבר (ליד אשקלון) עם קיר שלם של אוזניות וכל מיני דברים מקצועיים. שמעתי שיש לו מחירים ממש ממש זולים (בעלי קנה שם מכונת גילוח של פיליפס ב 1450 במקום 1900 )