אני רוצה לכתוב לכם כמה דברים...

אני רוצה לכתוב לכם כמה דברים...

על עצמי... אני כותב את הדברים האילו כדי שתכירו אותי יותר וכדי שתבינו. שאני לא איזה קיצוני פאנט או איך שאתם מגדירים . אני גם לא רוצה שתישנאו אותי ויישר תגיבו על כל הודעה שלי בפורום בכעס ובשנאה. א. כי זה לא נחמד ב. כי זה לא בריא לכעוס ולשנוא... אני רק רוצה להדגיש, שאני לא בא בהיתנצלות. אני עומד מאחרי דעותיי ושוקל כל מה שאני אומר/ כותב בדקדקנות. אוקיי אז ככה. סיימתי שנה שעברה תיכון ב"יגאל אלון, ומכיוון שכולכם מראשון אתם בטח מכירים וחלכם אף לומדים שם.. וחלככם מכיר אותי.. הייתי יו"R מועצת תלמידים בשנה שעברה.. והייתה לי שנה מעולה.. הייתה חברה איתי במועצה "חןשסק" חברה של נועם.. (שדרך אגב בחורה מקסימה-ואם נעם איתה אז כנראה שגם הוא..) למדתי במגמת תיאטרון סיפרות ושירה.. היה הכי כיף בעולם... אני אוהב אומנות וספרים.. העלתי יותר מ5 הצגות ועשיתי עוד כמה וכמה סרטים... עכשיו אני לפני גיוס.. אמור להיתגייס בנובמבר.. אני כותב את הדברים האילו כדי שתבינו ותיראו שאני בחור בדיוק כמוכם.. אני לא איזה קיצוני שכל החיים שלו סביב אותו נושא.. יש לי תחביבים ויש לי אהבות חוץ מאהבת הארץ.. לא רציתי שזה ייגלוש כבר לשנאה ויישר שתיראו אותי כאן תגיבו כ"הנה הפאנט מגיע"... ובכלל אני חושב שאם כבר דנים על נושא. לא חייב להקניט את הצד השני למרות שהוא לא מבכים עם דעותך. אפשר להביע דעות ולהציג את דברך גם בלי לפגוע בצד השני (תנסו זה עובד..) חלק מהדמוקרטיה סבלנות- להכיר בדעה של אחרת ולכבד אותו גם אם היא סותרת את דעתך. הזכות שלו לקים בדיוק כמו זכותך. בסופו של דבר אם אכן (וכאן לא רוצה להכינס לוויכוח שוב זאת לא המטרה..) יהיה רוב במשאל עם או משהו.. לא תהיה לי ברירה אלא להסכים..כי ככה זאת דמוקרטיה.. אני מקווה שאתם מבינים אותי.. ושלהבא.. תכבדו קצת יותר יוגב.

היי יוגב , קודם כל יפה עשית

שהצגת את עצמך כראוי. זה משהו שהיית צריך לעשות ממזמן. אני חושבת שפשוט מה שקרה זה שנכנסת ישר עם הודעות פוליטיות לפורום ולא השתתפת בשרשורים אחרים כמו כל חברי הפורום וכך בעצם נוצר הרושם המוטעה כביכול .

../images/Emo45.gif

אנחנו מכבדים אותך, אבל לא מסכימים איתך פוליטית. אני מאמין שרבים מהפורום הזה מכירים אותך, ישירות או בעקיפין, ויודעים שאתה אדם מקסים... ו- כן, בן-נוער ממש כמונו. אוכל, מבלה ושונא את ערפאת. יותר מכך, אני לא חושב שאתה צריך להתבייש בזה שאתה אוהב את ארץ-ישראל-השלמה ושאר האייטמים הקשורים בדעות הפוליטיות שלך. ממש כמו שאני לא מתבייש בעובדה שאני מחבב את רה"ע ניצן, ואף התווכחתי כאן, בתקופת הבחירות אשתקד, עם אותם האנשים שאתה מתווכח איתם כרגע. ואין בזה שום דבר רע! בכל מקרה, הדיונים שלך מוסיפים הרבה לפורום הזה. תמשיך ככה!

../images/Emo8.gif

"ממש כמו שאני לא מתבייש בעובדה שאני מחבב את רה"ע ניצן," ?! ?! טוב אם אתה אומר.. גם לי אין בדיוק בעיה איתו.. ח אפילו שבוע שעבר הוא החזיר אותי הביתה מירושלים אחרי שניפגשנו בכנסת..

cobainos

New member
יוגב יוגב יוגב...

נתחיל מזה שאין כאן שום שנאה(מבחינתי לפחות) והתגובות שלי טיפה יותר מתונות(לפחות מאלו של בראל) לפעמים אני כועס בגלל כל מיני דברים אבל זהו...אני לא שונא ולא כועס בד"כ ואני גם לא רואה בך איזה קיצוני פנאט(למרות שהדעות שלך טיפה קיצוניות אבל לא עד כדי כך) ואני יודע שאתה בחור טוב(חן מספרת) ובגלל זה שכתבת...לא זוכר מה כתבת,כתבתי שאני לא מאמין עליך כי אני יודע שאתה בן אדם עם שכל ועם ראש גדול. אני גם מאמין גדול בדמוקרטיה(שכוללת סבלנות וסובלנות) וההתנתקות,כלומר ישומה הוחלט בדרכים דמוקרטיות.רה"מ והח"כים נבחרו בדרכים דמוקרטיות ומשאל עם מיותר לדעתי.אתה למדת אזרחות כמוני,רק שנה שעברה והוחומר עוד יושב בראש שלך אז אתה יודע למה
. תחביבים נחמדים יש לך,אגב איזה ספרים אתה קורא?

cobainos

New member
ואגב...בקשר ל"פנאט קיצוני"

המחנה שלך מלא בכאלה שפשוט לא רוצים דמוקרטיה ולא רוצים כלום בארץ.לא מכירים בזכותם של הערבים להתקיים ולא בזכותן של דעות אחרות להתקיים. אני מדבר על אנשים כמו נעם פדרמן וחבריו הטרוריסטים(ובבקשה אל תגיד שהם לא כי הם כן).חוגגי רצח רבין למיניהם והקוראים לנו השמאלנים "בוגדים" הם רבים במספר ובגלל זה היחס שלי לימין הקיצוני הוא מאד מזלזל ואני מביע סלידה,אני יודע שלא כולם כאלה,אבל הם אחוז עצום ביניכם. ואני רק מקווה שאתה לא מתקרב אליהם יותר מידי.

האומנם?

המחנה השמאלי מלא בפנאטיים קיצוניים שגורמים נזק למדינה לא פחות- ראה אורי אבנרי וכל מפגיני הגדר- לפעמים נראה שבגלל רצח רבין כל הימנים הפכו ל"פנאטיים קיצוניים"...

שונא לכתוב כותרת לתגובה!

כי כל הזמן זה צריך להיות מעניין ומושך.. ותמיד אני מתחבט מה הכי יימשוך את הקוראים.. חחחחחחחחחח.. נמאס! בכל מקרה בקשר לסיפרות.. אני אוהב בעיקר ספרות של יוצרים ישראלים.. קראתי את כל ספריה של נעמי רגן.. חוץ מהאחרון "ברית".. אמא שלי אמרה שהוא כבד מדיי ונמרח אז ויתרתי.. (בת יפתח עקדת תמר וכו'..) הספר האחרון שקראתי הוא של בראון.. "צופן דה וינצ'י" ספר מעולה! הוא כתוב בצורה מעולה וגם משלב בתוכו עובודות על אומנות (על דה וינצ'י כמובן.. שהוא נושא יפה בפני עצמו..) שירה.. אני אוהב בעיקר שירה ארס פואטית.. ושירים ליריים.. אחד הקירות שלי בחדר התחיל את דרכו ככחול.. עבר לכחול עם שיר אחד של נתן יהונתן ז"ל.. והפך לקיר שלם של שירים.. (בפגישה שהייתה לי איתו הבאתי לו שיר שהוא כתב ופירשתי לו אותו על פי מה שחשבתי.. הוא צחק והסביר לי את מהות השיר עפ"יו.. שמן הסתם היה שונה לחלוטין מהפירוש שלי אבל בוא אמר לי שהוא אוהב את זה..

cobainos

New member
כן אתה צודק...

איזה שירים יש לך על הקיר? אני אישית הכי אוהב את השירים של עמיחי,הכי חדים ונוקבים ונעמי רגן זאת ספרות לנשים!סתם...אולי לדתיים קצת יותר קל להתחבר לזה..אותי אישית זה שיעמם

ברור שרגן תשעמם אותך..

כי כמו שאמרתה.. היא משלבת הרבה מעולם החרדים (לא שאני קשור אליו..) אבל אני מכיר יותר את המושגים ולכן יותר קל לי להיתחבר.. ובקשר לרשימת סיפורים.. הבאתי חלקית רק מה שעלה לי באותו רגע.. צופן דה וינצ'י היה מעולה.. בקשר לשירים.. כמו שאמרתי יש לי שירים של נתן יהונתן.. של רחל..(לא אימנו..) ביאליק.. שאותו אני בכלל קורא להנאתי.. תקראו את השיר הראשון בספר האדום של הביצפר.. "קן לציפור".. אין מעולה ממנו.. ויש איזה אחת.. היא משוררת בתחילת דרכה.. אנונימית.. שהעתיד צופן לו בחובו הרבה הצלחה.. קוראים לה חן שמש.. אפילו ממנה יש לי 2 שירים.. מרגשים.. אנושיים פשוטים ועם זאת.. כל כך קרובים ומוכרים..

cobainos

New member
לא כזה ברור..

היא אחת הסופרות שכותבת הכי הרבה רבי מכר בארץ.אמא שלי,סבתא שלי דודות בנות דודות קראו ספרים שלה,ואנחנו ממש לא דתיים.אבל כולן נשים
וואי..ביאליק אני בכלל לא אוהב. וחן שמש..כן יש לה שירים מאד יפים

למעלה