אני רוצה לכתוב על הפרק הראשון

shanyz

New member
אני רוצה לכתוב על הפרק הראשון

של זינה. ראיתי אותו היום בפעם השנייה בחיים שלי. בפעם הראשונה, לא מתתי עליו, הוא היה נראה לי סתמי כזה.. אבל היום כשראיתי שוב, התחלתי לאהוב אותו. דבר ראשון, כל הקטע של הלחימה של זינה בהתחלה, כשהיא מצילה את גבריאל והבנות, זה קטע מאוד יפה. כשהיא קיבלה מכה בראש והפילו אותה על הריצפה, אז היא החזיקה את הראש כזה
איזה מאמי.... דבר שני, גבריאל נראית כזאת ילדה קטנה!! היא כזאת מתוקה!! פיצית כזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם זינה, איזה צעירה היא:) נורא שנאתי את אבא של גבריאל מהיום. ופרדיקס! פחח!! איזה פרדיקס מכוער שמו פה!!!! חההההההההההההה בכלל לא דומה לפדריקס החמוד שלנו. דרקו חמוד
אני אוהבת אותו מהיום. הוא מזכיר לי את ארס כזה. פוגע בזינה, ויחד עם זאת רוצה אותה! או..ארס..:) בא לי לראות את הפרק "the rocking"!~ זה הפרק הראשון שהוא משתתף לא? טוב, בחזרה לפרק. אהבתי את צורת הדיבור של גבריאל, היא מדברת בכזה מרץ!! כמה אוויר יש לילדונת הזאת:) ואיך שהיא פחדה כשזינה אמרה לה: לא כדאי לך לעקוב אחרי, את לא רוצה להרגיז אותי, נכון? פחח איזה מאמי גבריאל!! איזה פרצוף..:) הציקלופ היה ממש מפחיד. ואהבתי גם את הקטע של גבריאל ושלו. ו.. שמתי לב, זינה קראה לארגו: boy... אמ..ארגו זו בת!!! איזה מוזר...טוב שהם לא משנים דברים כל שניה:) גם היה לזינה קצת מבטא בפרק הזה...מי ששם לב וזוכר... היה לי ממש עצוב לראות את הקטע שזינה חוזרת הביתה ואמא שלה אומרת לה שהיא לא רצוייה ושהיא לא הבת שלה
וכשכולם זרקו על זינה אבנים
מסכנה זינה. ואז גבריאל באה ועמדה לצידה. מפה אפשר לראות איזה חברות יש להן. כבר מהרגע הראשון גבריאל עומדת לעזרתה של זינה. בעצם, הפעם הראשונה זה כשאבא של גבריאל בא להגיד לזינה ללכת, וגבריאל אומרת שלא..משהו כזה... וגם אחר כך כשהיא הולכת לדבר עם ליסיאס בקבר והיא אומרת שהיא נשארה לבד, ואז גבריאל אומרת: את לא לבד. אוו..איזה קטע נחמד
ו..גם בסוף הפרק, כשזינה שואלת את גבריאל אם היא רוצה להיכנס לכל זה...אז גבריאל אומרת לה שכן, זה מה שחברים עושים, עוזרים זה לזה בשעת צרה. איזה חמודה! והיה קטע שגבריאל באה לזינה כדי להיות איתה ולישון יחד איתה ליד המדורה, וזינה זרקה לה כזה את השמיכה... איזה פרצוף זינה עשתה
בטח אף אחד לא זוכר ממש על מה אני מדברת, אבל אם יצא לכם לצפות שוב פעם בפרק, יהיה נחמד אם אנשים יבינו מה אני מתכוונת ואולי יגיבו לי) בכל אופן, עכשיו אני יותר אוהבת את הפרק, ואת דרקו
הוא חמודילה... וזהו היה לי צורך לשתף אותכם בזה!!! ו..תתעוררו כבררררררררררררררררררררררררררררררררר

shiri_b

New member
וואי הפרק הראשון...

כמה הן שונות בעונה הראשונה והעונה השישית! בעונות הראשונות שומעים ממש טוב את המבטא של לוסי, ורנה התבגרה במשך הזמן. איפה ראית את הפרק בביפ או מקלטת? האנשים שזרקו את האבנים על זינה ממש עיצבנו אותי! ושאמא שלה הסכימה לזה... ממש ריחמתי עליה. הפרק הראשון פרק נחמד הרבה זמן לא ראיתי אותו.

shanyz

New member
אסור לי לכתוב איפה ראיתי:)

את יכולה לנחש...
אמ..מחשב..אממ... כן, אמא שלה עצבנה אותי גם בקטע הזה שהיא נתנה לאנשים ככה לזרוק על הבת שלה אבנים!

*neta*

New member
גבריאל מאוד אמיצה בפרק

היא לא מכירה אותה בכלל, וממה שהרוב עושים (זורקים אבנים וכ"ו) היא ככה מגנה עליה, לא הולכת עם הזרם. אבל גבריאל לא פחדה ממנה? אחרי הכל לא סתם כל הכפר מעוצבן עליה וזורק חפצים..ואז עוד היא אומרת לה שהיא לא לבד (כן מאוד מתקרבים למישהו אחרי שמגנים עליו מכל הכפר), ועוד מתעקשת ללכת איתה, שזה אומר לעזוב את הכל וללכת לרכב עם אחת זרה, שכל הכפר מגרש.. וול כנראה שרושם ראשוני כן משפיע לפעמים

אני חושבת שפשוט נמאס לגבריאל

מהחיים המשעממים של הכפר...מי לא היה משתגע? לעבוד כל היום במשק, ולסבול מהשובניזם...כמובן שהרושם הראשוני עבד פה, אבל זינה הייתה כרטיס היציאה של גבריאל אל העולם הגדול, מי היה מוותר על זה? ועוד עם הנסיכה הלוחמת!
זינה גם עזרה לכפר של גבריאל, אז זה שהיא עמדה לצידה והגנה עליה כשרזקו עליה אבנים זה לדעתי הצורה שבה גבריאל הודתה לזינה. וגם העובדה שגבי שמעה את זינה מדברת ללייסיאוס עזרה לה לבחור להצטרף אליה...זה רק חידד את מה שגבי חושבת עליה, שלמרות שהיא הייתה רוצחת אכזרית בעבר היא השתנתה, ויש לה רגשות כמו לכל אחד אחר וגם היא לא רוצה לבד כמו כל בן אנוש אחר... וכמובן, העובדה שגבריאל סקרנית כל כך, ורצתה לראות את העולם, להיות לוחמת...ותמיד רצתה להיות משוררת, אז איזו דרך יותר טובה יש לה לכתוב שירים ומעשיות חוץ מאשר להסתובב בעולם עם זינה? היא גם הייתה לומדת הרבה יותר דברים מאשר היא הייתה לומדת בכל אקדמיה שהיא הייתה רוצה ללכת אליה...אין כמו לחוות את הדבר האמיתי...

למעלה