אני רוצה ללמוד ואני מתלבט ...

optimuos

New member
אני רוצה ללמוד ואני מתלבט ...

אני מתלבט בין גון ברייס לבין מכללת סיון , אני רוצה לעשות mcsc באחת מהן ולא ברור לי עדיין מי יותר טוב , אני יודע שבגון ברייס השיטת לימוד היא לא משהו לעומת סיון ששם המבחנים לא כלולים בתשלום אודה לכם אם תעזרו לי לבחור

optimuos

New member
חזקים אבל יקרים מאוד, בסיון רוצים

14,000 על הקורס אני ממש לא יודע מכיון שיש לי חבר שלומד שם בגון ברייס והוא אמר לי שהשיטת לימוד שלהם ממש לא טובה , הם פשוט מציגים מצגות מסבירים קצת ונותנים לך לשבור את הראש בעצמך.

ForumMan

New member
אני לומד בעצמי.

המלצה, לאחר סקר שווקים מקיף, כמובן. לך לינשוף, בקריית עתידים. כן, כן, אני לומד שם. תוכל לסדר לעצמך מחיר טוב עם תדבר עם רותי, לא רות. זה מקום קטן ועממי. תנסה גם לארגן לעצמך התחייבות לבחינות בחינם. תהנה מהלימודים ו........ ניפגש. בהצלחה. האיש והפורום.

optimuos

New member
התקשרתי , דיברתי עם רותי , נראה לי

קבעתי פגישה שם בינשוף נקווה שילכו לקראתי במחיר , פשוט אני חייל עכשיו ו13.9000 שח זה לא ממש מה שיש לי , עם סיוון סגרתי על 12.500 ככה שנראה מה יהיה , דרך אגב לגבי המבחנים שבחינם , אז הם עולים שם רק 70$ , אולי תוכל לפרט לי לגבי ההיתחייבות לבחינות חינם ... תודה בכל אופן ונקווה להיפגש שם .

ForumMan

New member
אחי, קודם כל בהצלחה !

עכשיו, בוא ודבר עם רותי. סכם איתה על הנחה כאשר חלק מההנחה הוא מבחנים ללא תשלום. המצב בשוק קצת לחוץ, כך שהיא תסכים ותתקפל ברוב המקרים. מקווה שילך לך טוב, ותבוא ללמוד פה. בהצלחה ! האיש, הפורום והלימודים של MCSE.

teen17

New member
קבל עצה מאחד שלמד בג´ון ברייס:

אל תקיע לשם בכלל וגם לא לסיוון שניהם ירודים ברמתם, גם המורים שמלמדים שם לא כולם טובים חוץ מבודדים שלימדו אותנו וגם בסיון שמעתי שהם לא משהו משהו. עכשיו, השאלה היא איפה אתה תלמד? האם בתל אביב או בחיפה? אני למדתי בחיפה וזה ממש ברמה נמוכה אבל יכול להיות שג´ון ברייס בתל אביב הרבה יותר טובים מחיפה.

optimuos

New member
אני מאיזור השרון ככה שחיפה ...

קצת רחוקה , אבל תןדה בכל אופן

eyalb

New member
ג´ון ברייס בת"א טובים

אני לומד שם והאיכות שם ממש ממש טובה הם מעל כל השאר תראה בכל מקרה תמד רק כמקום שמוסמך ע"י מיקרוסופט

optimuos

New member
הייתי בקורס של דוס בגו´ן ברייס

והם לא ממש טובים , הם מאוד מיקצוענים אבל לא ניראה לי שאני יכול ללמוד עם מרצה שטס בחומר ומריץ מצגות כחומר לימודי ואז מתיישב ואומר לך שתקרא מה שכתוב במצגת ואם משהו לא ברור אז הוא כאן בשביל לעזור.

למעלה