אני רוצה ללמוד לבנות אתרים בוורדפרס - צריך לקנות איזו תוכנה?

אני רוצה ללמוד לבנות אתרים בוורדפרס - צריך לקנות איזו תוכנה?

עכשיו זה הblack friday וזה הזמן לקנות תוכנות.
בחודש הקרוב אני מתכנן ללמוד לבנות אתרים בוורדפרס ואני תוהה לעצמי אם אזדקק לאיזו תוכנה.
(אני מתכוון להתמקד במיוחד בבנייה של אתרי פורום)

ניתן להסתדר עם כלים חינמיים

מה שאולי שווה לך לקנות זה קורס ב"לינדה.קום" או אחד האתרים הטובים האחרים בתחום.
&nbsp

Blix

New member
לשלם עבור אתר וורדפרס?

שלום,
אין צורך לרכוש תוכנה, אבל על מנת לאחסן את האתר על מנת שאחרים יוכלו לגשת אליו תצטרך לשלם עבור אחסון אתרים ו- DOMAIN (ניתן לאחסן את האתר גם על המחשב האישי, אבל זה כבר יותר מורכב).
שים לב שניתן גם לבנות אתר וורדפרס בחינם דרך WordPress.com.

אלירן, DevGoose.

כל עוד מדובר על שלב הלימוד

הוא לא צריך אכסון מהסוג עליו אתה מדבר. ולדעתי חלק חשוב משלב הלימוד הוא כיצד לאכסן במחשב האישי (הקמת שרת).
&nbsp

אולי תסכים לעזור לי לבחור את הקורס?

1. אני רוצה ללמוד לבנות אתר מסוג פורום או יותר נכון "לוח מודעות" דרך wordpress (ללמוד מאפס - כל הידע שלי בנושא זה רק קצת עריכת תמונות)

(צרפתי לכאן תמונה שתמחיש את תכנון האתר הראשון שלי רק שהסרגל שאני רוצה לשלב באתר זה תמונה ענקית של סרגל באורך מטר ולא ציור. סרגל שאתה עצמך עזרת מאוד בהכנתו - בחיבור התמונות המצולמות אם אתה זוכר..)

2. אני רוצה ללמוד להקים שרת במחשב הביתי שלי

איזה קורס יכול להתאים לי לדעתך?
http://www.lynda.com/

לדרוש מהלפטופ לעבוד 24-7 בד"כ יוצא זול יותר מתשלום למאחסן?

המחשב שאני חושב להקצות לעניין הוא הלפטופ הקודם שלי:

אם מדובר על אתר זמין כל הזמן

אז ברור שאכסון עדיף. התגובה שלי התיחסה לשלב הלימוד (המחשב עובד כשאתה מקים, משחק או בודק. בשאר הזמן - לא צריך).
&nbsp
בהנחה שלפטופ זקוק ל-40W (לא יודע איזה יש לך, הלפטופ שלי "מסתדר" עם 24 - 2 אמפר בצריכה מירבית ב-12 וולט), ובחודש ממוצע יש כ-730 שעות, האנרגיה הנצרכת תהיה בסדר גודל של 30 קוט"ש (כ-18 ש"ח). עלות ארוח זול - כ-5$ לחודש (בערך אותו הסכום). אם תתיחס גם לבעיות של גיבוי וזמינות, אכסון בהחלט עדיף על ביתי.

אתה רואה סיבה מיוחדת

שלא ללכת על אלו?

יש לי תמונת רקע גדולה בגודל 10MB
אני מניח שאוכל להגביל את משקל התמונות של הגולשים כי אני מעלה אותם בעצמי.
לא צפויה תנועה גדולה במיוחד.
אין פה מידע שדורש אבטחה מיוחדת.
לא נראה לי שיש לי בעיה להשתתף בארוח יחד עם אתרים אחרים.
האתר נבנה בwordpress.

הם רוצים שאשלם שוב על הדומיין שקניתי בחברה אחרת??

בעיני זה מוזר. למיטב ידיעתי אין בעיה לקנות דומיין מחברה אחת ולקנות אחסון מאחרת..?

לא צריכה להיות בעייה.

מתי קנית? אולי התוקף פג? אם לא - דרישתם לא הגיונית (בהנחה שהם דורשים תשלום על הדומיין ואין פה אי הבנה).

קניתי לפני חודשיים..אפנה לשירות לקוחות ואעדכן פה את תגובתם.

למעלה