אני רוצה ללמוד למדל

btoash

New member
אני רוצה ללמוד למדל

אני משתמש בתוכנה 3ds max 7 וזאת לא הפעם הראשונה שאני נוגע בתוכנה אתם יודעים אני יודע לעשות ריבועים עיגולים ודברים קטנים כאלה אבל אני רוצה לדעת למדל פרצופים חיות וכאלה למישהו יש מדריכים אולי לדברים כאלה? אם למישהו יש בבקשה שיביא לי לינק ובבקשה אל תגידו לי "יש בפורום" או דברים כאלה כי אתמול ראיתי את האתר הזה וכל הלינקים למדריכים שבורים אז כל מי שיכול לעזור לי בבקשה שיביא לי לינקים ישירים תודה רבה לעוזרים תודה תודה

btoash

New member
המודל שלי

תראו למשל המודל הזה אני לא יכול לעשות מורכבים יותר ראיתי שאתם עושים דברים יפים מאוד אני יודע להרכיב צורות מריבועים עיגולים ודברים כאלה בלבד\ מחכה לתשובה תודה

Mihfir

New member
כנס דקה.

זאת טעות נפוצה של מתחילים בתלת מימד. אתה קופץ ישר לדברים הקשים, קודם כל אתה צריך ללמוד את היסודות של התוכנה, לדעת את כל הכלים שהיא נותנת לך, ורק אחרי שאתה יודע הרבה שיטות מידול ומכיר את התוכנה טוב, רק אז אתה יכול להתחיל למדל דברים אורגניים. קודם תתחיל מדברים פשוטים כמו כל מני חפצים שיש לך בבית. הדרכות תוכל למצוא בשפע באתר www.3dfaculty.com אתר מצויין! בהצלחה.

btoash

New member
תשובה

למדתי כבר חלק מהתוכנה (חלק קטן) אני צריך ללמוד את כל התוכנה כדי לעשות מודלים כמו שלכם? אני לא יכול ללמוד לעשות דברים כאלה או יותר פשוטים אבל עדיין יפים? ואני משתמש בדמו של התוכנה (trail) למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את המלא? והאם אני יכול לעשות מודלים עם דמו? תודה לעוזרים

Lokipod

New member
Mihfir

Ring select Loop select Extrude Inset Cut Connect Symmetry Meshsmooth Grow selection Shrink selection זה כל מה שצריך לדעת כדי למדל כל צורה אורגנית ש בעולם

Mihfir

New member
לא רק.

צריך גם לדעת שיטות מידול. לא ציינת אפילו שיטה אחת. בוקסמודלינג, ספליין, edge אקסטרוד. וגם מה שאתה כתבת זה לא לוקח דקה ללמוד, צריך המון ניסיונות בשביל שתצאה תוצאה נאה.

btoash

New member
Lokipod

Lokipod אתה יכול להביא לי אתר ללמוד את המושגים האלו? ולמה הם משמשים? ואני לא יודע את המושגים האלה אבל עדיין הצלחתי לעשות מודל של נשק עתיק

Lokipod

New member
Mihfir

שיטות מידול זה סיפור אחר אמרת שצריך להכיר את כל הכלים שתוכנה נותנת לך אני רק אומר שאין שום צורך להכיר את כל הכלים כדי למדל פרצוף btoash אלה לא מושגים אלה כלים ופקודות שהסבר מפורט עלהם תמצא בHelp של התוכנה

btoash

New member
Lokipod

אתה יכול לבוא אליי לאייסיקיו? אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות 8892964 בבקשה תיכנס אלי לאייסיקיו

btoash

New member
צריך טקסטורות

למדתי קצת למדל עד עכשיו מידלתי מטוב גרזן, כלי נשק עתיק וכו' אבל אני משתמש בתוכנה של הTrial אפשר בבקשה טקסטורות? מישהו יכול לתת לי אתר להורדת טקסטורות? תודה מראש

למעלה