אני רוצה למווווווווווות

ShmupyGirl

New member
אני רוצה למווווווווווות ../images/Emo70.gif

בוקר טוב לכולן (אני יודעת שלא בוקר, וזה אפילו לא שקמתי רק עכשיו...)
מה שלומכן בחופש חנוכה זה? לי אין חופש אני עובדת כל יום מהשעה שש וחצי בבוקר עד השעה 10/11/12 בלילה... ובנוסף להכל אני על סף גסיסה, אני כל כך חולה, אין לי קול , כואב לי הגרון, הראש, האוזניים והגב. בעבודה אני צריכה להסביר לילדים בני 1-6 איך להשתמש במקלדת קומפי (מכירות?) וילדים בגיל הזה ומחשבים... לא הולכים ביחד... ממש ממש לא. עכשיו יש בעיה יותר גדולה, אין לי קול, ולכן הם לא שומעים בכלל את מה שאני אומרת... וההורים מתעצבנים, ברקע יש שירים של דודידו וחבריו מערוץ הופ! איזההההה כיף אני ארצח את דודידו, שזה בערך כמו לרצוח את פיקאצו... *פיקצו* (סליחה היה לי אפצי)
אני רוצה למוווווווווווווווווות עכשיו תעזרו לי ותנו לי רעיונות איך לעשות את זה. טוב?! יופי תודה!
שיהיה לכם יום טוב... אוהבת
שמופי

Me¥tal

New member
וואו. את מפחידה אותי. ../images/Emo13.gif

אבל אני מכירה אותך ילדים בני 1-6 זה לא מה שיכניע אותך נכון? קומפי זה דבר מעצבן. תהני, מתוקה, ותרגישי טוב.

0% angel

New member
שמופי או מה שזה לא יהיה...

טוב קודם כל סליחה על ההתפרצות פשוט נכנסתי לכאן בטעות אז סתם קראתי קצת מההודעות... ד"א נראה לי אחלה פורום אז אם לא אכפת לכם שאני גם אתצרף תודיעו לי.. בכל מקרה בקשר להודעה שלך... אם את רוצה למות בלי שיכאב לך תלכי על כדור בראש אם את רוצה למות ולראות את עצמך מתה תחתכי את הורידים אם את רוצה לא ממש למות רק אולי ואת מהססת אז תבלעי הרבה אקמול אם את רוצה שלא יחשבו שאת חולת נפש ורצית להתאבד פשוט תלכי ליד כפר ערבי את יכולה גם לתלות את עצמך אבל זה כואב ומאוד סובלים ביקיצור אלה רעיונות לא כ"כ מקוריים אבל זה גם משהו לא?! אההה אם את רוצה את גם יכולה לשים את הראש לך מתחת לפסי רכבת... ועוד משהו... מה השתגעת ?!? את חולת נפש או משהו?!? אל תמותי אנשים צריכים אותך פה... - עכשיו ראיתם תפיצול אישיות שלי סתם סתם בכל מקרה אישות אל תתיחסו אני לא רוצה ששמופי שלכם תמות ואני מקווה שתהיו נחמדות אליי ותענו כי אנשים בפורום אחר לא ענו לי וזה היה כצת מבאס אבל לא נורא! יאללה אני צריכה ללכת לי... וד"א לא הבנתי את הקטע של הבובות אבל זה נראה נחמד..
דניאל(אני לא כזאת רעה...)

ShmupyGirl

New member
א.חחחחח ב. תודה

אוקיי אז ככה... היום יום שלישי אתמול סיימתי לעבוד סוף סוף ואני מרגישה 80% אני עדיין לא 100 ... אבל גם זה יבוא לי... אין יותר ילדים קטנים ומעצבנים ודביקים ומגעילים אין אין אין אין אין נגמר פניטו זהו קאפוט
אניכל כך מאושרת אני יכולתי לישון היום עד 8:30... יכלתי יותר אבל אמא החליטה שאני צריכה לקום... בעעעעע איתה אתם יודעים מה זה שמונה וחצי?! זה ממש ממש מאוחר בכל אופן אני לא אמות, לא בנתיים לפחות, אבל אני בטוחה שזה יבוא שוב אחרי הסמינר שאני יוצאת אליו היום... wish me luck אוהבת את כווווווווווווווווולכן המון המון המון
שמופי

למעלה