אני רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

westlife rule

New member
אני רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שמישהו ירה בי כרגע שמעתי את ההודעה הכי עצובה בעולם (בשבילי) אני לא יודעת מה לעשות יותר.......... החיים בזבל אני מצטערת שבכלל נולדתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההה אלוהים מה אני אעשה עכשיו??????????????????????????????? עצובה ורוצה למות...... אפרת..........

westlife rule

New member
אני בטוחה שזה לא מעניין אותך אבל...

מכיון ששאלת אז....... סבתא שלי נפטרה..... עכשיו את רואה? לא היה טעם לשאול אותי כי דבר כזה בטח לא מעניין אותך! אני מרגישה נורא אהבתי אותה כול כך!!!!!!!!!!!!! ועכשיו........ היא איננה......... אפרת.......

westlife rule

New member
את יודעת מה הכי עצוב?

שכול מה שנשאר לי זה סבא והוא מאוד מאוד חולה....... אני שבורה לגמרי.... כול מה שנותר לי לעשות זה לאהוב את סבא שלי יותר מתמיד כי הוא הסבא היחיד שלי! בא לי למות!!!! אפרת......

ShiriFilan

New member
אני מה זה מצטערת...

זה כן מעניין אותי. מצטערת לשמוע את זה.... סבתא שלי מצד אמא שלי מתה לפני שנולדתי אז אף פעם לא יצא לי לראות אותה חוץ מבתמונות...

westlife rule

New member
את נחמדה ו.........

תודה ממש ממש תודה...... סוף כול סוף מישהו מבין אותי..... ולא סתם מרחם עליי....... כי להגיד:"אני מצטערת" את זה כול אחד יכול אבל אני מרגישה שאת מבינה אותי באמת..... תודה גם על זה שלפחות שאלת מה קרה יש כאן ילדות שגם את זה לא עשו..... אבל לא נורא.... אני אוהבת את הפורום הזה ואת הילדות שכאן בכול מקרה!!! אז...... ממש ממש תודה שוב...... אין לך מוסג כמה זה חשוב לי!!!! אוהבת....... אפרת..........

westlife rule

New member
תודה....על הכול.....

כלומר: את בקושי מכירה אותי אבל זה לא אכפת לך........ הצלחת לגרום לי להרגיש יותר טוב למרות הכול! תודה....על הכול.... אפרת......

ShiriFilan

New member
אין בעד מה ../images/Emo9.gif

אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב ואם את צריכה לדבר על משהו אני פה

למעלה